Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,tak sem tu zas
Tak sme to domluvily v jednom malém městečku a za 14 dní je termín.To oblečení nijak zvlášť neřešíme-zkrátka se slušně letně obléknem,ale zjistily sme,že problém jsou prstýnky.Nemáte některá zkušenost s nějakým spolehlivým rychlým obchodem?Všude jsou dlouhé čekací doby,zvlášť teď o prázdninách…uvažujem zda nekoupit jen nějaké šmuky pro ten obřad a na ty „pravé“ si počkat? Jak ste to řešily??? Mila
Já sice vdaná nejsem a ani se vdávat jen tak nehodlám, ale můžu ti poradit jak to řešil můj známý, který se rychle potajmu ženil. Na prstýnky nezbyly peníze a popravdě na ně ani nikdo moc nemyslel, tak si vypůjčili prstýnky na obřad od svědků… ![]()
ahoj,
i my jsme měli před rokem svatbu za 14 dní, vše se dalo stihnout i s ušitím mých šatů. My jsme z Brna a tam nám prstýnky udělili do týdne v obchodě ROTAX, Jánská ul. Dole prodávají hodinky a šperky a v 1.patře je speciální prodejna na snubní prstýnky,opravdu velký výběr. Jinde to bylo nejm. jeden měsíc.
Hodně štěstí Irias
Ahoj, my jsme na prstýnky taky chvátali a když jsme to v obchodě vysvětlili, ochotná prodavačka volala přímo do firmy a prstýnky přislíbila hotové asi za 10 dní… Neměli jsme ale zlaté, protože na zlato jsem alergická, ale stříbrné s vyrývaným datumem a jménem uvnitř. Se zlatem by ale taky nebyl problém. Myslím, že když to zvládnulo takhle malé klenotnictví v Domažlicích, že jinde to musí zvládnout taky.
Ahoj,
my měli taky svatbu narychlo, já měla prstýnek zásnubní a můj manžel si koupil obyčejnej stříbrnej a na ty pravé jsme si počkali. Líbily se nám takové, na které jsme museli čekat cca měsíc.
radka
ahoj, měli jsme svatbu taky narychlo a prstýnky mají i hotové, velký výběr a jen nám je přizpůsobili na naši velikost - určitě to bylo max. do týdne. Bylo to v Brně, ale podle mě musí mít ty hotové všude ne?
Ahoj a užijte si to!¨
Ivka
Ahoj, my jsme měli taky málo času. Od myšlenky k realizaci 10 dní
Ve všech zlatnictvích se nám vysmáli, jelikož čekací doba je obvykle 3 týdny. Pak jsme našli v Praze jedno
http://www.zlatnictvi-klenotnictvi.cz/
a tam nám udělali prstýnky do 3 dnů. Pravda, za luxus se platí a prstýnky nás vyšly pěkně draho, ale jsou nádherné a stálo to za to - na stránkách v nabídce snubáků č. 43.
V.