Jet do Chorvatska s 14měsíční?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17630
2.3.13 08:09

No já chtěla letos na Kypr s jedenáctiměsíční. Ani by mě nenapadlo, že je na tom něco divného :nevim: Jako s novošem bych nikam nejela, ani s miminkem tak do 5, 6 měsíců. Ale se 14 měsíčním úplně v pohodě. Chorvatsko není žádná exotika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13781
2.3.13 09:03

Nepřipadá mi na tom nic divného, my byli loni s 20 měsíčním a dobrý ;) K moři jsme chodili dopoledne a odpoledne, přes poledne jsme byli doma a obědvali a spali. Na pláži jsme byli ve stínu, pořídila jsem UV oblečení a mazala. Nebyl ani opálený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
2.3.13 09:09

To je jako kdyby se mě někdo zeptal jestli se nebojim že se tam spálim já. Ano, pokud sem „blb“ tak jo ;) Pokud sem zodpovědnej člověk, kterej je schopnej svý dítě namazat a postarat se tam, tak bych jela, co by ne. Já si to taky od tchýně vyslechla jak si to představuju jet s ročním dítětem v září do chorvatska :palec: a mmch, byli tam lidi a ty měli nemluvňátko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
4.3.13 07:49

Asi to nebude dovolená jako kdysi bez dítka, ale my se chystáme asi i letecky s menším dítkem, taky mě dost lidí odrazuje, ale já myslím, že to je v pohodě. stačí dodržovat pitný režim, stín, mazání a omezit pobyt na sluníčku kolem poledne…přeji krásnou dovolenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí