Jet do Chorvatska s 14měsíční?

Anonymní
1.3.13 22:22

Jet do chorvatska s 14 měsični?

Ahojky,
už od zimy máme zamluvené ubytovani v chorvatsku v apartmanu 30 metru od moře.. pobyt mame na 14dni, jedeme autem.
Moc jsme se těšili..

ale poslední dobou když někomu řekneme, že jedeme s ročním dítětem k moři tak se na nas všichni divaji jestli jsme normálni? v takovém horku, a nebojíš se že se spálí, a co když ji to horko bude vadit..

a ja z toho začínám mít opravdu strach.. :(

tak jak jsme se těšili teď si říkam jestli tam vůbec mame jet..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1.3.13 22:26

Tak záleží, kdy tam chcete jet, určitě v červenci a v srpnu tam bude vedro. My se chystáme v červnu na Mallorku, malá bude mít 13 měsíců a na začátku září do Chorvatska.
Za mě jeďte a užijte si to :dance:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
1.3.13 22:27

Tak toho bych se teda vůbec nebála :). Snad ji budeš mazat, chránit před slunkem a pod. Já jedu v létě do Itálie a malej bude mít teprve 8 měsíců. Těším se na to, jak malá holka :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.13 22:28

Jedeme tedy v červenci.. jinak to nešlo..

• Citovat
  • Upravit
3361
1.3.13 22:33

Se synem jsme byli v Chorvatsku, když mu byl rok. Po třech letech i s dcerkou, které bylo 10 měsíců :) :) vše v pohodě, doporučuji :)
Akorát si na pláž pořidte plážový stan, at je mimi pořádně chráněno před sluníčkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
1.3.13 22:39

Bože.. taky jedeme, s ročním, nebojím se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
1.3.13 22:56

Pojedeme s 9měsíčním, zrovna chorvatska se nebojím..nebudem chodit k moři přes ty největší pařáky, mazat se, dodržovat pitný režim, takže snad bude vše ok :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
1.3.13 22:59

Ale chápu tě, mě taky všichni říkají že nejsem normální a at počkáme do jeho tří let 8o…Tady u nás na moravě je pomalu stejný hic jak v tom chorvatsku..A v našem přehřátem podkrovním bytě ještě hůůůůř :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
1.3.13 23:03

Se 14 mesicnim? no jasne a pekne bych si to uzila ;)
kamaradka jela s mesicnim a jeste se vychloubala, to mi prijde trosku pres caru :nevim: ale ani jemu se nic nestalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
1.3.13 23:12

Ahoj, tak pobytu u more bych se nebala, jsem se na to minuly tyden ptala dr. a v pohode, more neublizi, urcite nebudes malou vystavovat na slunicku atd, takze by to melo byt OK, to bych se spis bala te cesty nez dovolene jako takove :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
1.3.13 23:25

Tak mam pocit, ze zde existuji diskuze na tema jet s deckem k mori snad v kazdem mesici zivota :nevim: v kazde se objevi nekolik nazoru jasne jedte, pak dalsi no v zadnem pripade. :P myslim, ze zdravy rozum mate, znate svoje dite nejlepe a jste schopni zvazit, zda to zvladne ono a zda to zvladnete a uzijete si to vy. Ja s detma cestuji od skutecne mimina, projeli jsme i exoticke destinace, do Chorvatska jezdime pravidelne byla jsem tam i s trimesicnim miminem, nastesti jsme nemeli nikdy nejaky problem, ale samotne rozhodnuti je na vas. Tak proti spaleni existuji kremy, takhle male dite stejne musis drzet ve stinu, urcite to nebude dovolena stravena na lehatku chytanim bronzu :mrgreen: ja bych jela a vubec to neresila a ty co maji starosti at si resi neco dulezitejsiho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
1.3.13 23:39

My byli s malou v Chorvatsku, když jí bylo 9 měsíců. Bylo to v půlce července. A zatím nejlepší dovolená mého života :srdce: Bylo teda vedro, to je pravda.Ale není to jako tady, tam je to příjemný - jemný vánek od moře, jiný vzduch. Malá naprosto v pohodě, spala tam líp než doma, byla spokojená a opravdu jí to prospělo. Samozřejmě byla pořád ve stínu, několikrát denně namazaná a s šátkem na hlavě. Užili jsme si to maximálně, ničeho se neboj a jeďte, stojí to za to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KatkaSumperk.
2.3.13 03:26

My letěli s 11mesicnim a 24 měsíčním do Austrálie. S detmi se cestuje nejlíp;)

• Citovat
  • Upravit
1038
2.3.13 06:56

Neboj, my byli poprvé byli s mladším když mu bylo 9 měsíců, starší byl poprvé u moře 15 měsících. Jezdíme do Itálie a jen v červenci, na mě je jindy zima a v sprnu je všude plno - dovolená Němci a Italové :) Ostatní ať sí íkají co chtějí, je to vaše dítě, tak se snad o něj postaráte i na sluníčku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Judi
2.3.13 07:59

Jezdíme do Chorvatska každý rok a je tam vždycky spousta dětí snad od dvou měsíců. Tak do těch 10 měsíců to moc nechápu, ale potom už to nejsou žádná mimina. Když ho budeš mazat a nevystavovat slunci, tak se nespálí. Jela bych!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix