Návštěva u novorozence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14335
28.7.14 16:53

Jestli kamarádka chce abys přijela, tak se rozhodní jak cítíš, je to na tobě.. osobně se teda hodně divím kamarádce! první, že :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
28.7.14 16:55

Okurka byla oloupana a podelne nakrajena a kdyz jsem se k ni dostala (to uz Niki ujedla), zjistila jsem, ze cast skoro tece a je proste zkvasena. Ale jistotu mit nemuzu, ze to je od toho. Kamaradi se hrozne omlouvali, ze si nevsimli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
28.7.14 16:57
@KrisKa píše:
@rozumbrada To by asi byla velka nahoda, vypukl par hodin po te okurce.Kamaradka prave chce, abzychom prijeli…chjo.

Nj, tak to tolik neřeší…víš, kolik lidí může jet v MHD zrovna k lékaři, totálně vyřízení..
Možná se spíš nechce tobě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
28.7.14 16:59
@KrisKa píše:Kamaradka prave chce, abzychom prijeli…chjo.

To je hormonama :twisted: Já bych se spíš jak infekce (když byla okurka fakt zkažená) bála, že se mi dítě podělá kamarádce na gauč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
28.7.14 17:00

Já bych nejela a omluvila a přišla bych až průjem nebude..
Takových situaci jsem si pár zažila jak z jedné strany tak s druhé, nic neni a pak večer zvracení a bylo něco jiného..
U takto malého miminka bych osobně nechtěla být příčina nějakého průjmování- i když jsem si skoro jistá, tak prostě nemusím být všude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
28.7.14 17:04

Dnes? Čtu oslava v kolik je hodin, že se teprve ptáš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
28.7.14 17:04

Nejela bych. Průjem může být z čehokoliv a vystavit tomuto novorozence mi přijde fakt zbytečné, kromě toho to může chytnou i ta maminka. Potkáte se za týden, však se nic nestane :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
28.7.14 17:08

Museli bychom vyrazit za pul hodiny. ale mladsi jeste spi. mne se tam chce, to jo a kamaradka asi i trochu psychicke opory potrebuje (nemuze poradne rozjet kojeni). uz lanarim manzela at vezme veci a jede bez nas, ale nevim, asi nebude chtit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
28.7.14 17:12

@KrisKa nech manžel hlídá doma… :nevim: a ty jeď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
28.7.14 17:12

@KrisKa tak pokud jste měli jet i s manželem, nechala bych dítko doma s manželem a jela bych, pokud je kamarádka prvorodička budou se jí hodit spíš tvé zkušenosti než manželovy :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7631
28.7.14 17:13

Nejela bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
28.7.14 17:17

Jela bych sama, určitě bych nebrala dítě s průjmem, když je tam novorozenec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
28.7.14 17:19

Manzel by tam jel z prace a kdyz by musel k nam a pak ja tam, tak to o dost nestihame…mela jsem to resit driv, ale tak jsme se uz nejak skoro dohodli, ze tam zajdem na skok a manzel eventuelne pujde s Niki ven (chudinka se na to strasne tesi…), malovala mimi bodicko a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335

Upřímně si myslím, že kamarádka bude asi nejradši- v klidu si s tebou pokecá bez malé a bez manžela..
Vím, jak já jsem byla ráda, m když mi přijely kamarádky - sami a mohla jsem jim říct cokoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69125

Nechala bych chlapa doma s ditetem a jela sama, beztak psychickou podporu (nejen ohledne kojeni) poskytnes lepe ty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí