Jídelní židlička s pásy, existuje?

1863
23.2.12 10:36

Jídelní židlička s pásy, existuje?

Ahojte, název je jasný, můžete mi prosím poradit, zda existuje nějaká klasická jídelní židlička s možností připoutání?! popř. jak děti udržíte při jídle v židličce?! naše malá je tak živá, že tak prostě nevydrží sedět, musí furt vylézat, klátit se, soupat, točit se…a mně tečou nervy!!! :zed:
Dííííky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65411
23.2.12 10:38

Jak klasická???
My měli CAM a ta má pásy
http://www.detskyruzek.cz/…ampione_2012
nebo máš na mysli dřevěnou??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
23.2.12 10:42

No jasně, že existuje. Dneska máš stoličky, co vypadaj jak křesla z raketoplánu pomalu:-) Případně se dají koupit kšíry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
23.2.12 10:43

díííky, klasická jako prostě, aby plnila účel, že v ní děcko sedí a já ho krmím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
23.2.12 10:44

Já si skoro myslím,že ty,co jsou v současné nabídce to mají snad už všechny.Jinak já měla od kamarádky chicco,je už minimálně 6 let stará a pásy měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
23.2.12 10:44

jasně, máme caretero royo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
23.2.12 10:45

Hledat na netu umíš? Vyjede ti hafo stoliček s pásem. I Ikea stolička za 400 má pás:-)

Příspěvek upraven 23.02.12 v 10:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
23.2.12 10:45
hofka píše:
No jasně, že existuje. Dneska máš stoličky, co vypadaj jak křesla z raketoplánu pomalu:-) Případně se dají koupit kšíry.

kšíry??? to mě nenapadlo, máte nějaký tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
23.2.12 10:46

tak my máme tu obyč z ikea a taky má pás, jen nevím, jestli by tu vaší neposedu dostatečně kurtoval :lol: je to jenom 2-bodový pás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
23.2.12 10:47
hofka píše:
Hledat na netu umíš? Vyjede ti hafo stoliček s pásem. I Ikea stolička za 400 má pás:-)Příspěvek upraven 23.02.12 v 10:46

ale tak to víš, že umím :mrgreen:
ale přece jen by mě zajímaly i vaše tipy a doporučka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
23.2.12 10:48
kokomo píše:
tak my máme tu obyč z ikea a taky má pás, jen nevím, jestli by tu vaší neposedu dostatečně kurtoval :lol: je to jenom 2-bodový pás…

ona se právě umí vycvaknout i pětiboďáku na GT3, včera jsme ji našla sedět v kočáře odkurtovanou, myslela jsem, že padnu. já už někdy fááákt nestíhám :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
23.2.12 10:51

Mně tedy přijde divné, že by existovala nějaká bez pásů 8o

Máme babypoint fabula, přikurtovala mi obě děti, dcerka v osmi měsícíh opbchází nábytek, takže žádná lenoška to evidentně neí, a v židličce drží jako přibitá. Kluk v ní byl taky dlouho a vždycky bez problémů. Nevím, možná by se z ní dítě dokázalao nějakým zázrakem vyvlíknout (ale mám příšerného hubeňoura a i na něj se ty pásy dají oprvadu utáhnout), ale nevycvakne se, jde to dost ztuha, i já s tím mám kolikrát problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
23.2.12 10:51

jo my mame Graco a je supr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
23.2.12 10:59

ikea židlička na živé dítě co se umí odpásat teda moc není. :think: , pás je jen dvoubodový.

Já ale asi neporadím, dcera způsobně sedí. My máme stokke (nebo varinata jitro), dájí se k němu dokoupit kšíry, ale u nás je to zbytečné, co se mi na ní líbí, že v tom sedáku nemá moc prostoru se nějak ošívat…ale jak říkám, je tam hodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
23.2.12 11:02

My máme Babypoint Fábula a má normoš pásy, jako v autosedačce ;) Ale to jsem fakt viděla u všech židliček :think: kromě Ikey, ta vím, že má jen kolem pasu.

Prcek se teda nikdy nesnažil vylézt, i když tam sebou různě šije. Teď už poutám jen okolo pasu, aby se neřeklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí