Jídelníček po zvracení

767
15.10.11 20:13

Jídelníček po zvracení

Ahoj,
prosím o rady. Syn (8,5 měsíce) včera během svačiny zvracel. Nebylo to ublinknutí, ale vyzvracel ještě kus oběda. Odpoledne jsem mu jen dávala čaj a na noc jsem ho nakojila. Během noci kojení 3×-4×. Do rána bez zvracení. Snídaně bylo opět kojení. Tak jsem si řekla, že mu ten oběd asi nesedl, tak jsem začala ke svačině normální ovoc. přesnídávkou, ale snědl mi jen dvě lžičky a pozvracel se znovu. Asi měl ještě podráždění žaludek. S tím ovocem jsem se asi trochu unáhlila. Tak pak zase dnes během dopoledne jen čaj. Oběd jsem mu dala až ve 3h a snědl rýži s mrkví to samý jsem mu dala k večeři a na noc jsem ho nakojila. Zatím pořád bez zvracení. Doufám, že to už bude dobrý. Jen potřebuji poradit. Co mu teda během dne zítra dát. Na svačinu bych asi ovoce ještě nedala, mám zkusit kaši kterou dáváme v podvečer? V poledne zkusím zase rýže, mrkev, a k tomu asi kuřecí maso. Co ale odpoledne ke svačině? Jí jogurt, ale na to bude asi ještě brzy. Nebo jen ho nakojit a pak v podvečer zase rýžovou kaši? Díky moc za rady. Jsem opravdu s tím jídlem bezradná.

Příspěvek upraven 15.10.11 v 20:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
767
15.10.11 20:15

Zapomněla jsem napsat, že synovi je 8,5 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10140
15.10.11 20:15

Ahoj nepíšeš, kolik mu je.. ale co třeba rohlík suchý po kouskách, nebo dát žužlat piškoty? jogurt bych nedávala, ani to ovoce.. prostě dietka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
15.10.11 20:21

Ahojky,
Berunka měla „zvracecí virózu“ 2×. Poprvé byla ještě plně kojená - doktorka doporučila kojit (samozřejmě) dál+po lžičkách černý čaj. Zvracení se naštěstí neopakovalo.
Podruhé ji měla před týdnem (zvracela 2× v noci), kojená už není. Bylo mi doporučeno zkusit rozmixovaný banán s černým čajem, UM buď spešl z lékárny, nebo obyčejné zředěné černým čajem. Kaši určitě nemléčnou. No a jídlo klasika - rýže a mrkev.
U nás naštěstí zůstalo jen u toho nočního zvracení. Držím palce, ať vás to brzy přejde.

• Citovat
  • Upravit
14047
15.10.11 20:35

u nas ted jede strevni chripka, takze horem dolem, davam suche pecivo, varenou mrkev, varenou ryzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí