Jídelníček v 6 měsících

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.7.11 21:14

Alex váží taky skoro 9kg :-) jsou to pašáci velcí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
14.7.11 00:06
nellypariss píše:
Dobrý večer :-)
dnes jsem psala nutriční poradkyni od Hami a napsala mi že 2 přesnídávky za den je na jeho věk moc.. tak tedy místo jedné budu dávat ještě mlíčko! Ale děkuji za odpověd a názor :-) Mě naštěstí taky po kašičce spinká celou noc,tak myslím,že kdyby chtěl ještě mlíčko,že by jsi řekl..on tedy určitě..drží se hesla ,,snědl jsem mámu,snědl jsem tátu,sním i Vás :-D
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
14.7.11 17:44

Ahoj holky,
mám také otázku, můžu dávat víckrát kaši než večer? Moje malá má 5,5 měsíce, ale ve 4 začala bojkotovat mlíčko.. Tak jsme začali s příkrmama a je to o chlup lepší, ale mlíčko pořád nechce, dávám ji ho hlavně v noci, to je jediná doba, kdy ho pije.. Náš jídelníček:
půlnoc - 130 ml UM
5.00 hod. - 100 ml UM
9.00 hod. - 80 kaše s troškou přesnídávky (samotnou kaši nejí)
12.00 hod. - zelenina, obden masozeleninový příkrm, když se zadaří sní celou tu malou skleničku (125 gr.)
15.00 hod - ovoce, cca 100 gramů
17.00 hod. - usíná v kočárku, tak 100 ml UM, když nespí 80 ml kaše s troškou ovoce
20.00 hod. 100 ml UM

Co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
15.7.11 12:13

ahoj, tak jak to píšeš, bych jí klidně kaši nechala, protože dohromady sní vlastně jednu plnou dávku na dvakrát. Kdysi, když mi prcek začal odmítat mlíko, jsem pročítala rady na kojeni.net, i psala paní Jiřině (autorka stránek) a ta mimo jiné napsala, že má i několik extrémních případů, kdy maminky místo mlíka krmí 5× denně řídkou kaší z lahve. Ale to už je fakt extrém.
Myslím, že váš jídelníček je ok. A maminek, co dávají kaši na lžičku ráno i večer, je taky hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
15.7.11 20:51

Mary díky, tohle je jídelníček, kterej aspoň trošičku funguje..dneska teda snědla tý kaše dohromady tak padesát nadvakrát, ale to byl snad jen jeden z nepapacích dnů :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ganesh
3.8.11 20:51

dobrý večer

Mám 6 měsíční dceru a ve 3 měsících začala odmítat mléko takže jsem krmila jogurtama, doktor mi říkal, že je to pro ní plnohodnotná mléčná strava a dnes má ráno v 7h kaši, v 10 přesnídávku, ve 12 masozeleninové jídlo, v 16:00 jogurt (spíš 2)a v 19:00 kaši a spinká celou noc. Je usměvavé a spokojené miminko…

• Citovat
  • Upravit
1319
3.8.11 21:27

Dobrý večer,
vítejte v klubu odmítaček mlíčka:) Naše malá začala bojkotovat ve 4 měsících.. My už jsme najeli taky na jogurty, ale malé taky moc nejedou, takže ani těma jsem neuspěla..Jaké dáváte jogurty? Jinak myslím jídelníček ok, holt co máme dělat jiného, když to mlíčko nechtěj, že? Já ho do ní cpu v noci, prostě dvakrát vstávám i když ona by celou noc klidně spinkala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
11.8.11 20:43
nellypariss píše:
Takže myslíte,že místo odpolední přesnídávky,mám dát raději UM? :nevim:

ahoj mojej malej je 6 mesiacov, prvý príkm od 6teho mesiaca ukončeného - 7-8 200ml mlieka , 11 zeleninový príkrm, 14tej mlieko 200ml, 17tej mlieko 165ml, večer 240 kaše do flašky ale to je len 3 dni. Inak v tvojom prípade by som dala namiesto toho ovocného príkrmu jogurt lebo takto má bábo málo mlieka a ten jogurt to mlieko pokryje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
11.1.12 19:11

jídelníček 6 měs. dítěte

prosím o radu. Jak zařadit ovoce? S malým vstávame okolo 10 takže dostane mlíko, pak uvařím zel+maso. A pak už jen pije celý den mléko někdy dostane kaši na večer. A kdy mám dát to ovoce? + ještě by mě zajímaly zkušenosti s mlékem babydream, jestli jeho složení je stejně dobré jako ostatní. Ta cena je totiž rozdíl ale zas nechci šetřit. Ted pijem bebu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
11.1.12 19:12

Náš jídelníček v daném věku byl - ráno UM, dopoledne jogurt, k obědu masozelenina, ke sváče ovoce, večer UM a v noci UM.
Zařadila bych ovoce cca 3hodiny po obědě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
11.1.12 19:13

Ahojky… Takže my..
9hod: Mléko
12hodin: přesnídávku, nebo ovoce
14hodin: Mléko
17hodin: maso+zelenina
19hodin mléko
pak dobrou noc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
11.1.12 19:14

Monny jaký jsi dávala jogurt? To slyším poprvé, že by ho už mohla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
11.1.12 19:15

jogurt v půl roce a jaký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
11.1.12 19:33

Hollandia, Choceňský… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31429
11.1.12 19:36

většinou bývá ovoce ke svačině, tj. ráno kolem té 10., kdy Vy snídáte, tak nevím…asi bych ho dala taky spíš k odpolední sváče ;)

mlíko Babydream kupuje moje kamarádka, malá ho pije ráda, je bio, dělané v Německu a chutné (kupuje i jejich kaše) a soudě dle toho, jak moc tu maminky chválí mléko Babylove, řekla bych, že bude minimálně stejně dobré, jen DM má lepší promo :D

jogurt nám řekla dr. taky klidně od 6. měsíce ano…ale nakonec jsme ho odložili, malý má ekzém, stále pije HA mlíčko, tak by to nemělo smysl. Doporučila nám neslazený, bez zbytečných přídavků, Hollandii např. nebo kamarádka dává Activii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí