Názor na jídelníček v 9 měsících

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
959
10.10.12 22:06

@gabik19 na některých stránkách ho doporučují a najdeš i recepty a jinde zas že né, že až v roce. Já jsem zastáncem -VŠEHO S MÍROU :lol: Snažím se nebýt příliš ortodoxní ;) a řídit se svým rozumem.Ty jsi máma, takže na tobě jsou všechna rozhodnutí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocolate
10.10.12 22:35

Já si myslím, že se to maso nedoporučuje hlavně proto, že by některá maminka mohla být „blbá“ a cpát dítku ty nejtučnější a nejprorosteljší kusy… což u takového kuřátka nehrozí. Ale když vybereš kvalitní a nejlibovější kousek, tak si miminko jen pošmákne a nic mu nebude.

• Citovat
  • Upravit
29436
10.10.12 22:49

Příspěvek upraven 27.05.16 v 15:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
10.10.12 22:58

@Chocolate Odpovídám bez čtení diskuze Chleba dávám od 6 měsíců a ne na jídlo, ale aby chvíli byl klid. Od 8 měsíců to jí. Ani nejsem schopná říct jak. Všechno ovoce a zeleninu dávám čerstvou pokud se to nemusí vařit třeba brokolice.
3. dávám to, co zrovna my jíme jenom nekořeněný malinko solený to je občas
4. pití dávám průběžně furt
5. Dávám tak 2-3 flašky 180 ml
6. Dávám piškoty a jiné dětské sušenky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
10.10.12 23:39

Malymu bude 14 mesicu a veprove jsem zatim nedavala, vsude pisou, ze je hur stravitelne. V jedne knizce z porodnice dokonce doporucuji davat veprove az ve trech letech ditete, ale to je i na me trochu moc. Ale zatim teda stridam kureci/kruti/hovezi/teleci/rybu. S veprovym jeste chvilku pockam, mozna do jeho roku a pul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
11.10.12 06:59
@monalka píše:
@gabik19 na některých stránkách ho doporučují a najdeš i recepty a jinde zas že né, že až v roce. Já jsem zastáncem -VŠEHO S MÍROU :lol: Snažím se nebýt příliš ortodoxní ;) a řídit se svým rozumem.Ty jsi máma, takže na tobě jsou všechna rozhodnutí :mavam:

Tak to máme stejně, beru vše selským rozumem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.14 20:40
@Mefag-r píše:
ne neurazila , ona když se narodila tak vážila 2800g a měřila 47cm. A do sedmi měsíců jsem ji kojila, pak jsme museli přejít na UM

ja mam holcicku Viktorii a kdyz se narodila mela 2820 a 49cm a v 8 mesicich mela 7140 a 68cm… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí