Jídlo pro kojení dítěte
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Mrkev, celer, petržel nastrouhat, osmahnout, zalit plechovku rajcat, dochutit oblibenym korenim, zjemnit ovesnou smetanou, rozmixovat.
Na pekácek dyni, rajčata, papriku, cuketu dat pect s oblíbeným korenim, ovesna smetana, cast rozmixovat, promíchat s nerozmixovanou casti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Sladka svacina.
Kus-kus zalit horkym rostlinnym mlekem, nechat vsaknout, rozkrajet k tomu banan a rozmixovat na kasi. Ja si přidala na talíř jeste trochu skorice a granka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak omacku prvni z korenove zeleniny di davam s testovinama a z pecene zeleniny s bulgurem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na mě to zní až moc zdravě
, sice jsem omezila některá jídla co jsem měla ráda, ale až takto to neřeším, zkouším co prcek vydrží, nejlepší je pokus omyl, co jednomu mimču vadí druhé snese úplně v pohodě. Co se týká mléčných výrobků, jogurt vůbec není na škodu, člověk do sebe ten vápník nějak dostat musí a rozhodně tím mimču neuškodí. Vajíčka jsou zdrojem bílkovin, ty bych taky rozhodně nevynechávala, pokud se sní hned po kojení, tak na další kojení vliv mít nebudou. Jinak si dělám hodně minutky z drůbežího masa, rýži k tomu, nebo těstoviny, brambory jsou fajn, ale taky nadýmají s tím opatrně, dávat do nich hodně kmínu. A s kořením taky opatrně, dospělému to nevadí, ale mimčo to vstřebá jinak a prdíky jsou na světě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám to stejně, ale aspoň ty vajíčka muzu. Nemůžu jen mléčné výrobky, maly ma na ne alergii a samozřejmě nadymave potraviny. Snáz se doplňovat vápník jinak, třeba mák ho ma mnohem více, než mléčné výrobky. Tak třeba těstoviny s makem ![]()
Ryby můžeš? Jinak omáčky se daji všechny udělat bez základu cibule, rajská, svíčková, cikanska pečene, bolonska omáčka… pak třeba tortily se zeleninou a masem, různé zapecene těstoviny…
dá se vymyslet dost jídel, horší pro mne osobně je, ze při bezmlecne dietě se nesmí čokoláda a taky třeba ve většině susenek je sušený mliko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sanny84 píše:
Mám to stejně, ale aspoň ty vajíčka muzu. Nemůžu jen mléčné výrobky, maly ma na ne alergii a samozřejmě nadymave potraviny. Snáz se doplňovat vápník jinak, třeba mák ho ma mnohem více, než mléčné výrobky. Tak třeba těstoviny s makem
Ryby můžeš? Jinak omáčky se daji všechny udělat bez základu cibule, rajská, svíčková, cikanska pečene, bolonska omáčka… pak třeba tortily se zeleninou a masem, různé zapecene těstoviny…
dá se vymyslet dost jídel, horší pro mne osobně je, ze při bezmlecne dietě se nesmí čokoláda a taky třeba ve většině susenek je sušený mliko
Svickovou mnam ale je tam smetana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit