Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
lulje píše:
Ve finále je jedno, jak se tomu říká, hlavně že je to MŇAMKAAAA!!!!Asi si dneska ten „in salata caprese“ udělám
![]()
Carpaccio jako těhotná nemůžu (no, i když s tatarákem jsem už taky zhřešila
)
Koukám, že máme podobné chutě
!
Tataráček je taky lahoda!
Taky dělávám pizu Quatro Formaggi - a tu hustě posypu bylinkama, mně se zase přemnožilo oregáno. ![]()
Ahoj holky, od kdy prosím můžu dát čerstvou bazalku do příkrmu? Na ovonění? Děkujiii:)
@Lejaa tak to by mě taky zajímalo, malýmu je 8 měsícu a chci zkusit petržel do polívky a do čeho tu bazalku chceš dát? má svoji vuni, já bych jí do polívky nedala ![]()
@lenna1810
paráda, syn má akorát 10 měsíců, tak myslíš teda, že můžu, jo?:-)
@střepina
od 8 měsíců dávám do bašty čerstvou pažitku, krásně jídlo ovoní a má to trochu šmrnc, není to už taková šlichta:-) ale chci zkusit něco jiného už.
Přidala bych jen tak lístečky do zeleninkové omáčky s masem
@Lejaa hm,tak za dva měsíce taky zkusím, zítra chci zkusit tu petržel, myslíš, že ji mám spařit horkou vodou a nebo jen mám přidat a rozmixovat, malýmu kousání ještě nejde
Dávám bylinky snad od pul roku- petržel, bazalku
v 8M baštil i česnek a cibuli ![]()
@valina1 to jsem se taky ptala dnes kamarádky, jestli už dává cibuli, chtěla bych jí malýmu přidat do špenátu, ona říkala že ne, malý je rok, tak jsem si říkala, že ještě počkám, uvidím jak malýmu pojede petržel, pak zkusím i bazalku ![]()
@střepina nejsem výživový odborník, co malý jí ale hodnotím…a dospěla jsem k názoru, že cibule i česnk mají v sobě spoustu antioxidantů a jsou jen prospěšné…malý po tom neprdí, nedělá mu to zle, tkže super
Malá bude mít 11m a dávám bazalku nejčastěji, když jí dělám rajčatovou omáčku
- spařím a oloupu rajčata bez jádřince, rozmixuju - i s tou bazalkou (s tou to i vařím) - s těstovinama a třeba kuřecím masem má luxusní oběd ![]()
@střepina píše:
@Lejaa hm,tak za dva měsíce taky zkusím, zítra chci zkusit tu petržel, myslíš, že ji mám spařit horkou vodou a nebo jen mám přidat a rozmixovat, malýmu kousání ještě nejde
Ja bych ji klidne pokrajela na male kousky a hodila do jidla, anivsi myslim, ze ji nijak sparovat nemusis ![]()
@lenna1810 píše:
@Lejaa Já už bych to zkusilaTo jídlo to trochu oživí
Tak jsem mu dnes do basty pokrajela par listku a dlabal jak divej ![]()