Jihlava - kam se podívat o víkendu s prckem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jihlava - kam se podívat o víkendu s prckem?
Ahojky, jedeme na víkend ke tchýni do Jihlavy
Aby jsme nějak zabili čas, chceme se někam podívat. Co je v Jihlavě zajímavé, zábavné a pod. ? Mám 10ti měsíčního syna, takže aby to také bylo absolvovatelné s ním
. Jsme z Liberce, takže Jihlavu a okolí vůbec neznám. Minulý rok jsme byli v Zoo a ta je tedy opravdu moc krásná.
Díky za rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak se do té Zoo jděte podívat znovu, je to nejhezčí zoo v republice a 10 měsíčního už by to mohlo zaujmout. Dělají i komentovaná krmení a předváděčky dravců
Jihlavu jinak neznám, takže neporadím… Nebo koukni na jejich stránky http://www.jihlava.cz/ , třeba tam něco najdeš ![]()
- Citovat
- Upravit
@klare píše:
Tak se do té Zoo jděte podívat znovu, je to nejhezčí zoo v republice a 10 měsíčního už by to mohlo zaujmout. Dělají i komentovaná krmení a předváděčky dravcůJihlavu jinak neznám, takže neporadím… Nebo koukni na jejich stránky http://www.jihlava.cz/ , třeba tam něco najdeš
Ahojky, děkuji, už jsem koukala, ale ráda bych něco, co už mají místní ověřené
Což o to, já bych do Zoo šla znovu, miluju je, ale ten můj bručoun to vidí jako zbytečnou ztrátu peněz, když už jsme tam byli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych tam jezdila klidně každej tejden, kdybychom to neměli tak daleko
A prcek už tam byl? Vždyť ten by si zvířátka určitě moc užil
Nehledě na to, že je to snad nejlevnější Zoo, co tu vůbec je…
- Citovat
- Upravit
@klare píše:
Já bych tam jezdila klidně každej tejden, kdybychom to neměli tak dalekoA prcek už tam byl? Vždyť ten by si zvířátka určitě moc užil
Nehledě na to, že je to snad nejlevnější Zoo, co tu vůbec je…
úplně chápu proč, je fakt nádherná. Liberecká je sice nejstarší ve střední Evropě a pořád tam něco předělávají, ale na Jihlavu nemáme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak kromě zoo jsou tam moc pěkné a zajímavé podzemní katakomby, ale to pro prcka asi není:), docela dobrej je tam aquapark, ale proti Liberci je teda hodně maličký. A pak v celém okolí Jihlavy jsou super cyklistické stezky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ono je to těžký, ted o víkendu nevím, jeslti je nějaká akce. Ta ZOO je pro děti skvělá, má se o víkendu otevírat Vodní ráj, což je místní koupaliště, ale dle předpovědi to na pobyt u vody nebude. Jinak já moc nevím, v Jihlavě zas nějak moc atrakcí pro děti není, takže chodíme spíš na hřiště a tak.
My se zase v září chystáme do Liberce:-) ZOO tam máme vyhlídnutou taky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, taky se priklanim k ZOO, pro deti jinak v Jihlave moc nic neni, tez jezdime ke tchyni
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak ted jsem si vzpomnela, ze v jihlave je v sobotu bambiriada. Ale bylo by to spis pro velkyho nez malyho, bude tam ukazky vojenske a policejni techniky plus nejaky souteze a hry pro deti http://www.bambiriada.cz/2012.php?… z namesti je zajisten svoz vojenskymi autobusy. tak to jen jako dalsi tip
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nazdárek dámy ![]()
chtěli bychom s pětiletým prckem vyrazit do vodního ráje v Jihlavě. Plave ještě s křidýlkama.
Je vodní ráj vhodný pro takhle malé děti? A jak je zakončen tobogán - bazénem nebo,,brouzdalištěm,,?
Děkuji za info ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.