Jihlava - kam se podívat o víkendu s prckem?

402
23.5.12 08:30

Jihlava - kam se podívat o víkendu s prckem?

Ahojky, jedeme na víkend ke tchýni do Jihlavy :? Aby jsme nějak zabili čas, chceme se někam podívat. Co je v Jihlavě zajímavé, zábavné a pod. ? Mám 10ti měsíčního syna, takže aby to také bylo absolvovatelné s ním :) . Jsme z Liberce, takže Jihlavu a okolí vůbec neznám. Minulý rok jsme byli v Zoo a ta je tedy opravdu moc krásná.

Díky za rady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
klare
23.5.12 08:35

Tak se do té Zoo jděte podívat znovu, je to nejhezčí zoo v republice a 10 měsíčního už by to mohlo zaujmout. Dělají i komentovaná krmení a předváděčky dravců :-) Jihlavu jinak neznám, takže neporadím… Nebo koukni na jejich stránky http://www.jihlava.cz/ , třeba tam něco najdeš :-)

• Citovat
  • Upravit
402
23.5.12 08:43
@klare píše:
Tak se do té Zoo jděte podívat znovu, je to nejhezčí zoo v republice a 10 měsíčního už by to mohlo zaujmout. Dělají i komentovaná krmení a předváděčky dravců :-) Jihlavu jinak neznám, takže neporadím… Nebo koukni na jejich stránky http://www.jihlava.cz/ , třeba tam něco najdeš :-)

Ahojky, děkuji, už jsem koukala, ale ráda bych něco, co už mají místní ověřené :) Což o to, já bych do Zoo šla znovu, miluju je, ale ten můj bručoun to vidí jako zbytečnou ztrátu peněz, když už jsme tam byli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klare
23.5.12 08:48

Já bych tam jezdila klidně každej tejden, kdybychom to neměli tak daleko :-) A prcek už tam byl? Vždyť ten by si zvířátka určitě moc užil :-) Nehledě na to, že je to snad nejlevnější Zoo, co tu vůbec je…

• Citovat
  • Upravit
402
23.5.12 08:51
@klare píše:
Já bych tam jezdila klidně každej tejden, kdybychom to neměli tak daleko :-) A prcek už tam byl? Vždyť ten by si zvířátka určitě moc užil :-) Nehledě na to, že je to snad nejlevnější Zoo, co tu vůbec je…

úplně chápu proč, je fakt nádherná. Liberecká je sice nejstarší ve střední Evropě a pořád tam něco předělávají, ale na Jihlavu nemáme :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
23.5.12 08:58

Tak kromě zoo jsou tam moc pěkné a zajímavé podzemní katakomby, ale to pro prcka asi není:), docela dobrej je tam aquapark, ale proti Liberci je teda hodně maličký. A pak v celém okolí Jihlavy jsou super cyklistické stezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
23.5.12 08:58

ono je to těžký, ted o víkendu nevím, jeslti je nějaká akce. Ta ZOO je pro děti skvělá, má se o víkendu otevírat Vodní ráj, což je místní koupaliště, ale dle předpovědi to na pobyt u vody nebude. Jinak já moc nevím, v Jihlavě zas nějak moc atrakcí pro děti není, takže chodíme spíš na hřiště a tak.

My se zase v září chystáme do Liberce:-) ZOO tam máme vyhlídnutou taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
23.5.12 09:50

Ahoj, taky se priklanim k ZOO, pro deti jinak v Jihlave moc nic neni, tez jezdime ke tchyni :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
23.5.12 11:42

tak ted jsem si vzpomnela, ze v jihlave je v sobotu bambiriada. Ale bylo by to spis pro velkyho nez malyho, bude tam ukazky vojenske a policejni techniky plus nejaky souteze a hry pro deti http://www.bambiriada.cz/2012.php?… z namesti je zajisten svoz vojenskymi autobusy. tak to jen jako dalsi tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
18.2.14 15:58

Ahoj holky :kytka:
Má cenu jet do jihlavské ZOO v zimě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
29.1.20 20:04

Nazdárek dámy :mavam:

chtěli bychom s pětiletým prckem vyrazit do vodního ráje v Jihlavě. Plave ještě s křidýlkama.
Je vodní ráj vhodný pro takhle malé děti? A jak je zakončen tobogán - bazénem nebo,,brouzdalištěm,,?
Děkuji za info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.