Jiná kola na kočárek

359
11.11.23 00:36

Jiná kola na kočárek

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat. Vybrali jsme konečně kočárek, ale problém je, že má poměrně malá kola a ještě k tomu pěnová. Hledat opět jiný kočárek jen kvůli kolům, když tento splňuje všechno co potřebujeme se mi nechce. A tak mě napadlo. Myslíte, že bych mohla k tomu kočárku dokoupit jiná větší kola? Samozřejmě když dodržím ten poměr mezi předními a zadními.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
11.11.23 02:08

Pokud tu vymenu nenabizi primo vyrobce, tak je to blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20905
11.11.23 03:17
@Evickamicka píše:
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat. Vybrali jsme konečně kočárek, ale problém je, že má poměrně malá kola a ještě k tomu pěnová. Hledat opět jiný kočárek jen kvůli kolům, když tento splňuje všechno co potřebujeme se mi nechce. A tak mě napadlo. Myslíte, že bych mohla k tomu kočárku dokoupit jiná větší kola? Samozřejmě když dodržím ten poměr mezi předními a zadními.

Spíš ty jsi vybrala a špatně, když musíš řešit výměnu kol.

A spíš než poměr, tak res, jestli je tam vůbec dáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tala20
11.11.23 06:25
@Evickamicka píše:
Vybrali jsme konečně kočárek, ale problém je, že má poměrně malá kola a ještě k tomu pěnová.

Vybírala jsi kočárek dlouho a pečlivě tak, aby splňoval Tvé požadavky.
Teď si stěžuješ, že vybraný kočárek nesplňuje Tvé požadavky.

Ano, v tom je hluboká logika.

• Citovat
  • Upravit
37136
11.11.23 07:34

Pokud nejsou od jednoho výrobce, přímo k tomu určená, tak tam ta kola nedáš. Každý kočárek má něco malinko jinak, stačí milimetr průměr te tycky nebo nějaká drážka apod a to kolo tam sedět nebude. To bys pak musela vyzkoušet kola ze všech kočárků na trhu, jestli náhodou nějaký nepasuje. Já si taky chtěla prohodit kola, zkoušela sem to se třemi kočárky a nepadovalo ani jedno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
12.11.23 13:22

To jste mě nepotěšily :(
Ale všem moc děkuji za názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...