Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat. Vybrali jsme konečně kočárek, ale problém je, že má poměrně malá kola a ještě k tomu pěnová. Hledat opět jiný kočárek jen kvůli kolům, když tento splňuje všechno co potřebujeme se mi nechce. A tak mě napadlo. Myslíte, že bych mohla k tomu kočárku dokoupit jiná větší kola? Samozřejmě když dodržím ten poměr mezi předními a zadními.
@Evickamicka píše:
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat. Vybrali jsme konečně kočárek, ale problém je, že má poměrně malá kola a ještě k tomu pěnová. Hledat opět jiný kočárek jen kvůli kolům, když tento splňuje všechno co potřebujeme se mi nechce. A tak mě napadlo. Myslíte, že bych mohla k tomu kočárku dokoupit jiná větší kola? Samozřejmě když dodržím ten poměr mezi předními a zadními.
Spíš ty jsi vybrala a špatně, když musíš řešit výměnu kol.
A spíš než poměr, tak res, jestli je tam vůbec dáš.
@Evickamicka píše:
Vybrali jsme konečně kočárek, ale problém je, že má poměrně malá kola a ještě k tomu pěnová.
Vybírala jsi kočárek dlouho a pečlivě tak, aby splňoval Tvé požadavky.
Teď si stěžuješ, že vybraný kočárek nesplňuje Tvé požadavky.
Ano, v tom je hluboká logika.
Pokud nejsou od jednoho výrobce, přímo k tomu určená, tak tam ta kola nedáš. Každý kočárek má něco malinko jinak, stačí milimetr průměr te tycky nebo nějaká drážka apod a to kolo tam sedět nebude. To bys pak musela vyzkoušet kola ze všech kočárků na trhu, jestli náhodou nějaký nepasuje. Já si taky chtěla prohodit kola, zkoušela sem to se třemi kočárky a nepadovalo ani jedno ![]()