Jít po mateřské do práce, nebo jít z mateřské na mateřskou?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Gladys píše:
Tak tomu nechte volný průběh, když se zadaří, tak fajn, když ne, tak do práce a zkoušet dál
já mám ještě rok a půl čas na práci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@atominnka píše:
já mám ještě rok a půl čas na práci
No tak do té doby budeš mít mimčo určitě v náručí. Jestli chceš vzít mateřskou „jedním vrzem“, tak bych se zkrátka už nechránila a pokud to půjde, tak nechala svým tempem, když vás nebude tlačit čas, tak to třeba bude šup šup a budeš v tom ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gladys píše:
No tak do té doby budeš mít mimčo určitě v náručí. Jestli chceš vzít mateřskou „jedním vrzem“, tak bych se zkrátka už nechránila a pokud to půjde, tak nechala svým tempem, když vás nebude tlačit čas, tak to třeba bude šup šup a budeš v tom
My už se nechráníme teď, měla jsem antiko, když jsem kojila a nabrala jsem 6kg, tak jsem vysadila… ale dáváme si pozor
a říkala jsem, že kdyby se to povedlo i přes dávání si poozor, tak se prd stane ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Souhlasím s Gladys, mám děti 2 roky od sebe a nelíbilo se mi,když někdo říkal mé holčičce,že bude „sesazena z lopaty“. Syn byl (a je) od mala dobrý spáč, na holčičku jsem měla dost času. Když jsme šli ven,prcek byl v kočárku, vozila ho (sotva byla vidět), nebo si jela na odrážedle. Když jsem kojila, četla jsem ji pohádky.
Ale hlavně, ikdyž se děti perou, nezažili jsme žárlení (nepamatovala si období,kdy nás měla jen pro sebe).
A jak se doteď chová krásně k miminkům (oba).
Byli u nás známí, děti od sebe 3,5 roku. Jejich starší dítko si malého (svého sourozence) vůbec nevšímalo (prý je to tak i doma),zato moje děti mu stále dávaly hračky, hladily ho, zpívaly mu… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gladys Presne i to se muze stat ze i 5 lete bude odkopnute,ale verim ze takova ja nebudu ,ale mam stale pocit ze bych proste dve male ditka nezvladla,hodne casto se chodi k MUDr s prckama a to prvorozene bych musela vsude brat sebou …Ale to je jedno .
Ja mam cas,mlada jsem,prckovi je rok,.Pujdu na chvili pak do prace v roce 2014 …A pak budeme mit snad druhe,…taky musim brat ohledy na fin.situaci,ted bych jsme na druhe nemeli..
A vim ze bych druhe nezvladla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jaja87 to je nejpádnější argument, člověk to má udělat tak, jak se na to cítí
Mě to zas takový problém nedělá, věřím, že zvládnu i to třetí, i když bude jen 1,5r od prostředního. Ale pro mě jsou třeba strop 4děti, na víc nemám kapacity. Takže kdyby mě někdo ukecával, že 4 nebo 5, to už je fuk, tak bych přesně řekla, že vím, na co mám a na tohle už ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gladys Taky bych chtela mit tak 3-4 deti …Ale nevim jak finance..Ja nerikam malej je hodnej ale sama vim ze bych to nezvladla a finance tez asi ne s budoucim muzem ..
Pockame…Jinak deti bych brala hoooooodne ,ale v dnesni dobe ,bohuzel…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gladys píše:
@Jaja87 to je nejpádnější argument, člověk to má udělat tak, jak se na to cítíMě to zas takový problém nedělá, věřím, že zvládnu i to třetí, i když bude jen 1,5r od prostředního. Ale pro mě jsou třeba strop 4děti, na víc nemám kapacity. Takže kdyby mě někdo ukecával, že 4 nebo 5, to už je fuk, tak bych přesně řekla, že vím, na co mám a na tohle už ne
Taky bych ráda 4děti,. ale udělala bych to jako naši. Já jsem s bráchou od sebe 2 a čtvrt roku, pak byla pauza a když mi bylo 9, tak se narodila ségra a za dva a půl roku druhá ségra ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ucetni na materske
Holky, neznáte nějakou super účetní na mateřské? Potřebuji pomoci v naší malé firmy v Praze. Díky moc za odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit