Jízda v jiném autě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1211
9.4.16 12:53

jízda v jiném autě

Ahoj všechny zdravím :mavam: chci si tu ulevit ze včerejší nepříjemné situace.Jela jsem z práce za hustého deště v deset večer, a najednou mi na dálnici přestal fungovat stěrač :cert: Ihned jsem zajela ke kraji a začala celou siuaci řešit, volám tedy chlapovi, po rozmluvě se teda v rychlosti obleče a sjede pro mě. Jenže prijel a chtěl, abych odjela jeho autem…začli jsme se hádat, že já tím autem neumím jezdit, on na mě, že je to stejné jako každé druhé…no deset minut hádky pak křikl sedni a odvezl mě domů. stím, že moje auto tam zustalo blikat a stát :( Strašně mi to je líto, žejsem do jeho auta nesedla a neodrídila to, ale ridičak mám jestě horký a jeho jízdní vlastnosti neznám, nevím kde se co používá, jeste bych to nabourala. bála jsem se prostě, a ptám se tady vás jsem srab, delalo nekeré z vas ze zacatku problém sednout do jiného auta a řídit ho, já ten problém teda mám a s chlapem se nebavíme jese dnes :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
323
9.4.16 12:58

@gabki taky bych v téhle situaci nejela. S cizíma autama problém nemám, ale musím mít možnost vyzkoušet si ho ve známém terénu a mírném provozu.
Myslím si, že je lepší když si řekla, že se na to necítíš, než kdybys dělala machra a pak se fakt něco stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4955
9.4.16 12:59

Podle mě je to přehnaná tvoje reakce. Já bych s tím problém neměla. Nevím, jak moc se liší vaše auta, ale volant a pedály mají všechna auta stejne. Nenechala bych pojízdné auto někde stát. Neřeknu, kdybys jela sto kilometrů, ale na dojetí není nic tak složitého. Nicméně každý člověk je jiný, mít kvůli takové maličkosti tichou domácnost by se mi nechtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka

Taky nerada řídím auto na které nejsem zvyklá. Ale rozhodně bych nenechala stát auto na dálnici a minimálně s ním odjela někam k benzince.

• Citovat
  • Upravit
11559

Taky ne úplně rád jezdím v cizím autě, resp. bez nějakého osahání. Asi nejjednodušší bylo prostě sjet na odpočívadlo, nebo z dálnice. Že by se pár km. nedalo jet se mi nechce věřit…
Nechat stát auto na dálnici je dost nebezpečné. Pro ostatní. Měli jste volat PČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
9.4.16 13:00

Nikdy bych se zbytečně nezdržovala na dálnici. Takže bych sedla do jakéhokoli auta a okamžitě odjela, protože stát na dálnici je o život. Neumím si přestavit důvod, abych tam dobrovolně vůbec zastavila. Asi i s píchlou pneumatikou bych se pokusila dojet k nejbližšímu sjezdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
9.4.16 13:01

Nebyla bych z toho nadšená, ale radši bych teda dojela na první benzínu nebo odpočívadlo, než nechat stát na dálnici svoje auto. Chlapovi se asi nedivím, že se naštval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
9.4.16 13:03

Udělala bych to stejně jako ty - NEJELA BYCH!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
9.4.16 13:05

Myslím, že jsi zbytečně hysterčila. Protože je to fakt jedno, pokud máš řidičák, tak s autem dojedeš, s jakýmkoli. Takže návrh tvého chlapa byl normální a rozumný, tvůj na hlavu a nechat auto na blikačkách na dálnici? doufám, že ho odtáhli, protože tím jsi ohrozila X dalších řidičů, dálnice není parkoviště, měla jsi ho nechat odtáhnout. Chlapovi se nedivím, taky bych s tebou nemluvila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
9.4.16 13:05

A to auto tam furt stoji? Myslim, ze to je klasicka zenska reakce „ja s tim nepojedu, neumim to“ a klasicka muzska reakce " co na tom proboha nemis, vzdyt sem si taky prijela autem" a klasicka hadka marsu a venuse, je na svete. Ja bych sjela na benzinku a zavolala chlapovi, ze pockam az prestane tak lit, ze mi nefunguje sterac. Pokud by melo lit celou noc, nechala bych auto tam a prijela asi taxem :think:.

Edit: na dalnici bych nechala jen vylozene nepojizdne auto a to bych jeste volala odtahovku.

Příspěvek upraven 09.04.16 v 13:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
9.4.16 13:08

Já si teda dost dobře vybavuju svoje počátky řízení, jaký strach jsem měla jezdit po ulicích, vyjet do města… Jestli je zakladatelka v této fázi, tak chápu, že ještě navíc v takové stresové situaci do toho jiného auta nesedla.
Přece to není úplný blázen a určitě si uvědomovala, co to znamená nechat tam auto stát, ale když se prostě nedokázala překonat, tak nedokázala. Chápu to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
9.4.16 13:08

Jo ale chápu i toho chlapa! Naprosto! :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
9.4.16 13:09

Ještě dodám, že když ji věděla, že nebudeš schopná odjet s manželovým autem, tak jsi neměla volat jeho, ale odtahovku. Takhle jsi ohrozila spoustu lidí, nejen sebe a manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
9.4.16 13:09

Rozhodně bych odjela na nejbližší bezpečné místo a nenechala stát auto na dálnici. A to taky patřím k těm, kteří neradi řídí cizí auto. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
9.4.16 13:10

Auto bych na dálnici stát nenechala. To je tam pořád?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová