Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@gabki bala ses, bala..s tim se neda nic udelat. To neni jako mit na neco nazor nebo nejak se k nekomu chovat. strach, jakkoli treba iracionalni, je neco, co se musi respektovat (samozrejme po pokusu o dodani kuraze).
@gabki Tak nikomu se naštěstí nic nestalo tak už to pusť z hlavy. ![]()
@Pudloslava No, ale pak je otázkou, zda někdo takový má mít řidičák…
@j.a.n.i1 někdy i zkušení matadoři zkomplikují dopravu tak, že začátečníkovi hlava nebere, a i ti nejzkušenejsí vyježdění chybují ne-li přímo vraždí…např. alkohol za volantem, apod. Prostě ten kdo řidičák udelá a je způsobilý by se nemel samozřejme zachovat jako já, ale i tací co ho vlastní déle by nemeli ohrožovat a být laxní.
@gabki a jak si to mela vymyslene ty? Napsala si to tak, ze ses divila, ze mas odjet manzelovym autem. Jak si to teda myslela, kdyz si mu volala, ze ma prijet? ( to uz jen tak pro zajimavost, protoze furt premyslim, co si s tim druhym autem na miste chtela delat ty, kdyz si mu volala at s dalsim autem prijede). To mohl jet totiz rovnou tam taxikem a zpatky spolu a dve cesty jeho autem tam a s tebou zpatky by byly usetrene plus by nezustalo auto na dalnici. Nebo si nad tim proste vubec nepremyslela?
@j.a.n.i1 píše:
@Pudloslava No, ale pak je otázkou, zda někdo takový má mít řidičák…
kazdy nejak zacina
@evill on ten stěrač mel už jednou poruchu, ale zjistila jsem to že se nezvedá u baráku při čištění okna. tenkrát mi to na míste chlap opravil, no a myslela jsem, že když dojede povede se mu to znovu a já normálně pojedu svojím. už to chtělo servis.
Jela bych, nemám problém řídit jakékoliv auto.
Hlavně, nechat stát auto na dálnici jen kvůli tomu že nechci řídit jiné auto mi přijde na hlavu, kvůli tobě se taky mohl někdo zabít.
Mmch, diskuzi jsem nečetla
@Šmoulice píše:
@Mar__tanka1983No upřímně, ty by jsi půjčila své auto někomu, kdo udělá hysterák kvůli stěrači a že druhé auto řídit nebude, protože prostě má řidičák chvíli a bojí se? Já teda rozhodně ne.![]()
![]()
A to mám auto velmi dobře pojištěné.
já taky ne a to mám starší auto, který stejně tak za dva roky pude ze skály ![]()
@gabki A tvrdím snad někde, že ti co jezdí nalitý by ho mít měli? Taky ne, ale takovým ho policajti berou…