Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@arinecka no tak jistě, však to jsem psala hned v prvním příspěvku…udělat někdo tohle mě, tak si taky pro sprosté slovo nejdu daleko a nejspíš budu vyřvávat něco o tom, že za takovýhle jednání bych jí sebrala i lítky na obědy.
Spíš sem se snažila zakladatelce poradit, co udělat, aby se podobné situace neopakovaly…
@Mar__tanka1983 tam jde o to, že v případě nouze máš být schopná odridit aspoň kousek v jakémkoli osobaku.. takže pokud neměla z malucha skočit do iveca, tak tenhle histerak vážně nechápu
ohrozit na životě x lidí jen proto ze jsem histerka, tak si asi vyslechnu mnohem víc než jen 10minutovou hádku.
chlapovi se spíš divím ze ji tam nenechal a neřekl ji,,fajn, zavolej si odtahovku":-// on přišel s logickým řešením, jednoduchým, rychlým.. ona udělala scénu, ohrozila několik životů a ještě tam nechala v dešti BLIKAJÍCÍ auto u kraje dálnice? Doufám že ji policie odtáhla a bude to mít pěkně drahé, nejlíp hned za sebrání papíru
uz se vážně přestávám divit těm hlaskam v autě typu,,no jo, ženská"
A ne, neprijdu si ostrá, za tohle si člověk politování typu,,chuderko, byl na tebe zlej, máš pravdu nic si neudělala a on to přehnal" fakt nezaslouží ![]()
Já už se vidím jak volám asistenčku ![]()
Prosím potřebuji odtah z dálnice, jelikož mi nefungují stěrače
No co ti by si museli myslet
![]()
@Mar__tanka1983 píše:
@Šmoulice nu tak ti ostatní by to třeba nevěděli
Každopádně, zakladatelka by si to osahat měla - v klidu, za pěkného počasí, někde na okreskách ze začátku třeba…Já zase neberu takové to „jemu auto nepučím, neumí to“. Tak jak se to má naučit? Jo, když budu mít auto za třičtvrtě milionu a bez havarijky, tak se cukat budu, ale já jako dvacetiletá žába taky řídila, co mělo volant, půjčovala sem si auto napříč všemi známými - prostě když se někam jelo, tak jsem požádala, abych mohla být řidičem já…ono je rozdíl jet v cizím autě za slunečného počasí na výlet a je rozdíl zahysterického záchvatu v lijáku a na dálnici…
Jenže to je právě to. Pokud udělá hysterák z něčeho tak banálního, tak se jí žije? To hysterčí pořád kvůli kravinám? Vědět o někom, že je hysterka a dostane ho každá maličkost… Takže možná jo, auto si pujč, ale radši jeď sama. ![]()
@arinecka píše:
@Mar__tanka1983 Tak já jí taky chápu že se bála ale prostě to byla situace kdy nebylo vhodné hysterčit, prostě by jela pomalu k nejbližší benzínce nebo sjezdu, pokud to prostě nedám tak zavolám odtahovku nebo co já vím, nechat auto na dálnici je o hubu.
Hlavně výmluva ze nevím jak se ovládá, neznám jeho vlastnosti, tak se zeptám na to základní typu, kde se zapinaji světla, sterace, blinkr a jestli je řazení v něčem jiné a ať radši jede za mnou a ne ptedemnou kdyby něco a je třeba na handsfree, kdybych nevěděla co a jak a ne že nechám auto na dálnici…
Ježišmarjá… dá se pak divit chlapům, že ženská za volant nepatří? To je takovej problém nechat si teda blikačky a dojet aspoň 80 km/h na nejbližší sjezd, nebo čerpačku? Aspoň se pohybuješ a zároveň dáváš najevo problém s autem, nebo v provozu před tebou, ostatní si tak jako tak dají pozor. Nechat auto v odstavným pruhu je mazec a brala bych za to papíry, úplně s ledovým klidem, nesnáším sobce, co se ani NEPOKUSÍ to vymyslet jinak.
@Šmoulice ať si myslí co chtějí, když se může veřejně přiznat na netu ze je histerka, tak se může přiznat i jim
jako cokoli lepší než to co předvedla
@Mar__tanka1983 Taky jsem už řídila kde co. Dokonce jsem měla i tu čest s řadící pákou pod volantem. To byla sranda ![]()
@kopretina11 píše:
@Mar__tanka1983 Taky jsem už řídila kde co. Dokonce jsem měla i tu čest s řadící pákou pod volantem. To byla sranda
Brouk s radickou pod volantem byl nejlepší:-D na nem mě ve 14 učil táta řídit ![]()
Myslím si, že u nás by se měla zpřísnit pravidla pro získání řidičáku. U nás ho dostane s prominutím každej blbec ( zakladatelko nic proti tobě, neber si to osobně prosím ) a za hubičku. A pak se můžeme divit, že to u nás na silnicích vypadá tak, jak vypadá. ![]()
@arinecka píše:
@Mar__tanka1983 Tak já jí taky chápu že se bála ale prostě to byla situace kdy nebylo vhodné hysterčit, prostě by jela pomalu k nejbližší benzínce nebo sjezdu, pokud to prostě nedám tak zavolám odtahovku nebo co já vím, nechat auto na dálnici je o hubu.
Ty bláho, to bych pro to auto radši došla pěšky, než volat odtahovku kvůli stěrači
To by asi nepobrali ani ti chlapi v tý odtahovce ![]()
Její jednání bylo nebezpečné, hysterie za volant nepatří. Chtělo by to si raději připlatit jízdy v autoškole nebo jezdit zatím pod dohledem někoho, kdo jí poradí, jak určité situace za volantem řešit. V provozu to pro ni zatím není. Ohrozila nejen sebe a manžela, ale mnoho dalších lidí na dálnici ![]()
@Kattynka000 píše:
Brouk s radickou pod volantem byl nejlepší:-D na nem mě ve 14 učil táta řídit
Já se v 16ti učila na chrysler voyager 2,5td. Velká a dlouhá kráva. V autoškole jsem měla Peugeot 206
A už v autoškole jsem věděla, že nechci nikdy takovou malou křapku
Není nad velký auto ![]()
@kopretina11 píše:
@Mar__tanka1983 Taky jsem už řídila kde co. Dokonce jsem měla i tu čest s řadící pákou pod volantem. To byla sranda
Tu jsem používala už na základce v traktoru
Ale šla sakra ztěžka
![]()