Jména pro holčičky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sandra752
23.3.14 10:07

Stejně jí budou říkal NIKOLO :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31
23.3.14 10:17
@Sandra752 píše:
Stejně jí budou říkal NIKOLO :mrgreen:
:palec:

NIKOL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
23.3.14 10:28

@maratau Mě příjde blbé komolit jméno Nikola na Nikol, Nicol, Nicole, Nicola nedej bože Nicolka ;)
Stejně jim budou říkal Niki, Nikolo, Nikolko…a to vysvětlování že není Nikola..no což, každého věc, ale je to divný.

• Citovat
  • Upravit
31
23.3.14 10:31
@Sandra752 píše:
@maratau Mě příjde blbé komolit jméno Nikola na Nikol, Nicol, Nicole, Nicola nedej bože Nicolka ;)
Stejně jim budou říkal Niki, Nikolo, Nikolko…a to vysvětlování že není Nikola..no což, každého věc, ale je to divný.

Taky si myslím, ale každého věc. 8) Je v tom dneska bordel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
23.3.14 10:34

Já jsem to zase nevyhrála s příjmením. První bylo Banasiak(Banašak) a to vysvětlování :zed: A ted jsem Fryntová a furt mě píšou s měkkým I :zed:

• Citovat
  • Upravit
1570
24.3.14 18:14

Mám doma Emičku u křtin dostala druhé jméno takže je Ema Marie Brůžová. Každé jméno at už je „cizí“ nebo „české“ by pro dítě mělo být vybíráno s láskou, ne k okázalým věcem, ale ze srdce. Jméno si člověk nese celý život a mělo by to být tak, aby se za něj v pubertě ani ve stáří nemusel stydět. Mám někdy pocit že maminky spíš hledí na to jak trumfnout sousedky a ukázat, že zrovna jejich dítě je něco vyjímečného a extra…dítě není modní doplněk ale živý tvor s pocity…Pro mě bylo duležité abych jméno mělo nějaký význam, abych mohla malé vysvětlit proč se tak jmenuje a co její jméno znamená :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
2.4.14 10:09

My bychom chtěli Terezku, nebo Evičku (kdyby se povedlo vánoční mimčo :twisted: Ale asi fakt ta Terezka, mně se ještě moc líbí Eliška :) Ale čekáme houby s octem zatím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
2.4.14 12:35

Ahojky tak jestli můžu, tak i já se k vám přidám. Vůbec si totiž nevím rady s jménem pro třetí mimi, máme doma Adelku a Terezku a to třetí bude nejspíš taky holka. Jenže jaké jméno vybrat? Manžel chtěl Annu, jenže tu bude mít sestra a nebo Janu(ta se nelíbí mě)Vůbec si nevím rady jaké jméno vybrat. Nemůžete mi poradit prosím? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
2.4.14 12:41

@jajuliiinka Asi bych chtěla slyšet příjmení. Jinak kamarádi budou mít k Terezce Lucinku…

Pokud máte rádi „tradičnější“ jména, tak mě ještě napadá třeba Julie, Anežka, Hana, Kateřina, vzácnější třeba Ludmila (Liduška).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
2.4.14 12:42
@jajuliiinka píše:
Ahojky tak jestli můžu, tak i já se k vám přidám. Vůbec si totiž nevím rady s jménem pro třetí mimi, máme doma Adelku a Terezku a to třetí bude nejspíš taky holka. Jenže jaké jméno vybrat? Manžel chtěl Annu, jenže tu bude mít sestra a nebo Janu(ta se nelíbí mě)Vůbec si nevím rady jaké jméno vybrat. Nemůžete mi poradit prosím? Díky

tak k těm dvěma bych vybírala něco víc klasického. Mě se líbí Rozárka, Gabriela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
2.4.14 13:17

Ludmila, Anežka, Alžbětka, Beáta, Růženka, Miriam, Marie…záleží i trašku na příjmení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
2.4.14 13:52

Rozárka se mi taky líbí ale manželovi ne :(,Ludmila je sestra. Příjmení je Kubíková

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
2.4.14 14:23
@jajuliiinka píše:
Rozárka se mi taky líbí ale manželovi ne :(,Ludmila je sestra. Příjmení je Kubíková

a máte nějaké favority nebo jména která se vám vyloženě nelíbí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
2.4.14 14:51

@jajuliiinka A co třeba Klárka? Klára Kubíková, to zní fajn ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
2.4.14 18:40

Nelíbí se mi moc jména jako Elen, Nela, Adriana,…no je jich víc. Klárka je krásny jméno ale špatně se vyslovuje, zvlášť dětem. Nemůžu se pořád nějak rozhodnout, jsem hrozná..:o)Ale všem strašně děkuji za návrhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze