Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Teruu píše:
@Ef29 Eliška bylo první, co mě napadlo
To je krásný jméno ale bohužel už je v užší rodině ![]()
@socina píše:
Mě by se líbila Nátálie
Hezký ale je jich v okolí strašně moc, a navíc v prosinci máme termín tak aby to neměla všechno v jednom měsíci ![]()
Ahojky prosim zajimalo by me jaky mate nazor na jmena Sarlotka a Rozarka nebude nas za to jednou nase mala proklinat??
Ahoj. A jaké jsem myslíte, že je pěkné jméno k příjmení Pikartová?
@Anonymní píše:
Monika, Hanka, Helena
@Anonymní píše:
Lucie, Denisa, Daniela, Linda…
@xxkacka15 píše:
Ahojky prosim zajimalo by me jaky mate nazor na jmena Sarlotka a Rozarka nebude nas za to jednou nase mala proklinat??
To nevím, já mám obyčejné jméno, které je velmi časté v mé a starší generaci a stejně ho nemám moc ráda. Jinak mě se líbí ta tvoje jména v psané podobě Charlota a Rozalie/Rozarie. Jinak Rozalie je pro mě Rozálka, Rozarie je Rozárka.
@Anonymní píše:
Mně se k tomu hodí Lea, Dita, Lucie, Magda..
![]()
@xxkacka15 Nedala bych ani jedno. Šarlota mi přijde ošklivé (počeštěná zpotvořenina), jako Charlotte asi zase bude muset v životě hláskovat. Rozárka samo o sobě se mi líbí, ale nelíbí se mi oslovení Róza (kamarádi tak své dvouleté říkají), a taky nevím, jak si bude říkat jako puberťačka a dospělá. Jinak Rozárka je běžná zdrobnělina k Rozálii (změny písmen jsou u zdrobnělin zcela běžné), Rozárie je moderní zpotvořenina.
K příjmení Beranová je hezké: Jůlie, Jolana, Kristýna, Kamila a Liiana (tu mám já
)
@Alyss píše:
Mě jako první napadla Míša - Michaela Beranová:-)
Michaela se mi moc líbí jen nějak nemůžu přesvědčit manžela ![]()