Jména pro holčičky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11565
28.7.14 11:57

@marpesakova Pokud bys chtěla poradit něco na zúžení výběru (krom toho, že možná bude něco říkat i otec dítěte :mrgreen: ), tak bych vyřadila Isabelu a Anabelu, protože bude ta holčina jinak celý život vysvězlovat, že není Isabel nebo Izabela, nebo že není Annabelle nebo Annabella… :) To bylo vždycky důležité pro mě, aby to lidi uměli napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
28.7.14 12:15

@Slečna Ferka
Jo, máš pravdu :mrgreen:
No otec dítěte si vybral jméno pro chlapce (Michael po sobě, pán ego :mrgreen: )
Takže já mám volnou ruku k holčičce.

No vede Viktorka a Laurinka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
29.7.14 08:37

My čekáme Annabelu :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
29.7.14 19:53
@Slečna Ferka píše:
@marpesakova Pokud bys chtěla poradit něco na zúžení výběru (krom toho, že možná bude něco říkat i otec dítěte :mrgreen: ), tak bych vyřadila Isabelu a Anabelu, protože bude ta holčina jinak celý život vysvězlovat, že není Isabel nebo Izabela, nebo že není Annabelle nebo Annabella… :) To bylo vždycky důležité pro mě, aby to lidi uměli napsat.

Naše Isabela je prostě Isabela, protože se z se to píše akorát v ČR :roll: a zdvojování se mi nelíbí a je ze jména nadšená a chce aby druhá byla Anabela :pankac:, tak uvidíme :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
29.7.14 21:06

@enny3
Isabela a Anabela je super! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
29.7.14 21:55

@enny3 Mně ta jména nevadí, ale sama vím, jak mě otravuje, když se lidi ptají, jak se píše moje jméno (a to má jen variantu dlouhé/krátké písmenko), takže za sebe vybírám jména, kde tento problém není. A @marpesakova jsem to radila jen proto, že nevěděla, co vybrat ze seznamu - že by to třeba mohlo být kritérium.

Jinak pokud se to hodí k příjmení, tak proč ne, nemusí být jako za nás každá Jana, Petra a Dana :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
29.7.14 21:57

@Slečna Ferka za mě byly všechny Petra, Lenka a Lucka :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
31.7.14 07:39

Ja uvazuju nad Nikol a Lindou, co myslite jake jmeno se bude nejvic hodit k příjmeni Seker…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
31.7.14 08:05

Tak mě se líbí Lucinka, Zuzanka, Kačenka a Týnka ale jméno vybírám podle kalendáře aby to nebylo hned po sobě. Proto doma máme Kačenku a Týnku. Nelíbí se mi Elis, když tak Eliška ale Elis mi prostě nezní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
31.7.14 08:08
@verisek89 píše:
Ja uvazuju nad Nikol a Lindou, co myslite jake jmeno se bude nejvic hodit k příjmeni Seker…

Za mě Nikol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
31.7.14 11:30

@verisek89 Nikol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
31.7.14 18:35

Linda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
10.8.14 19:36

Anita, Adrianka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
25.8.14 08:04

:kytka: Linda, Bella, Dia, Caroll, Klaudie.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
1.9.14 12:37

Řešíme jméno pro mimčo. Kluk je jasnej, takže řešíme jen holčičku. Příjmení je Salačová, první dcera je Gabriela. Zatim se mi nejvíc líbí Adriana a manželovi Helena. Máte ještě nějaké nápady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze