Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@marpesakova Pokud bys chtěla poradit něco na zúžení výběru (krom toho, že možná bude něco říkat i otec dítěte
), tak bych vyřadila Isabelu a Anabelu, protože bude ta holčina jinak celý život vysvězlovat, že není Isabel nebo Izabela, nebo že není Annabelle nebo Annabella…
To bylo vždycky důležité pro mě, aby to lidi uměli napsat.
@Slečna Ferka
Jo, máš pravdu ![]()
No otec dítěte si vybral jméno pro chlapce (Michael po sobě, pán ego
)
Takže já mám volnou ruku k holčičce.
No vede Viktorka a Laurinka ![]()
@Slečna Ferka píše:
@marpesakova Pokud bys chtěla poradit něco na zúžení výběru (krom toho, že možná bude něco říkat i otec dítěte), tak bych vyřadila Isabelu a Anabelu, protože bude ta holčina jinak celý život vysvězlovat, že není Isabel nebo Izabela, nebo že není Annabelle nebo Annabella…
To bylo vždycky důležité pro mě, aby to lidi uměli napsat.
Naše Isabela je prostě Isabela, protože se z se to píše akorát v ČR
a zdvojování se mi nelíbí a je ze jména nadšená a chce aby druhá byla Anabela
, tak uvidíme
![]()
@enny3 Mně ta jména nevadí, ale sama vím, jak mě otravuje, když se lidi ptají, jak se píše moje jméno (a to má jen variantu dlouhé/krátké písmenko), takže za sebe vybírám jména, kde tento problém není. A @marpesakova jsem to radila jen proto, že nevěděla, co vybrat ze seznamu - že by to třeba mohlo být kritérium.
Jinak pokud se to hodí k příjmení, tak proč ne, nemusí být jako za nás každá Jana, Petra a Dana ![]()
Ja uvazuju nad Nikol a Lindou, co myslite jake jmeno se bude nejvic hodit k příjmeni Seker…
Tak mě se líbí Lucinka, Zuzanka, Kačenka a Týnka ale jméno vybírám podle kalendáře aby to nebylo hned po sobě. Proto doma máme Kačenku a Týnku. Nelíbí se mi Elis, když tak Eliška ale Elis mi prostě nezní
@verisek89 píše:
Ja uvazuju nad Nikol a Lindou, co myslite jake jmeno se bude nejvic hodit k příjmeni Seker…
Za mě Nikol
Řešíme jméno pro mimčo. Kluk je jasnej, takže řešíme jen holčičku. Příjmení je Salačová, první dcera je Gabriela. Zatim se mi nejvíc líbí Adriana a manželovi Helena. Máte ještě nějaké nápady?