Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@jajuliiinka A co Marie Kubíková? Anežka Kubíková? Zuzana Kubíková?
Právě mě taky napadla Zuzanka a doma se to líbí všem
tak uvidíme. Ale díky
Z tvého výběru se mi nejvíc líbí Beáta. Další jména, která by myslím šla k příjmení Urnerová: Sofie, zmíněná Viola je také pěkné, Lucie
Hodně štěstí při výběru ![]()
Příspěvek upraven 03.04.14 v 12:12
@LN píše:
Opráším témaČekáme druhou holčičku a stále ne a ne vybrat jméno k příjmení Přeučilová.
První holčička se jmenuje Ema, tam jsme neváhali. Ale teď každý týden jiná varianta
Nechci žádnou divočinu - ve hře byly/jsou tato jména, ale určitě se nebráním novým nápadům spíše naopak: Anna, Hana, Adéla, Linda, Simona, Nela (Anežka mi neprošla u manžela)
Chce to něco měkkého, krátkého, podle mě spíše na dvě slabiky, ale takových jmen moc není
Tak už jste něco vybrali? U mě vede jasně Linda ![]()
@Klára Doubravská píše:
Těžké rozhodováníEma x Kristýna
![]()
![]()
Vybrala bych Kristýnku ![]()
Hania Kubíková zní fajn
Mmch Hania znamená „duch bojovníka“ v indianském jazyce Hopiů.
Mám raděj klasická jména. Hania mi příjde zvláštní
.Uvidíme, nějak to dopadne ![]()
Já mám podobné příjmení jako,,oprašovatelka"
, jen trochu kratší a bez interpunkce, my máme Isabelu, taky jsem se bála zdrobnělin, ale nakonec jich je tolik, že si neumím představit, že k nějakému jménu je jich víc..vždycky jsem chtěla Jůlinku, ale manžovi se to nelíbí
, ale třeba to prosadím ![]()
Nikdy bych nedala jména jako je Terezka, Nelinka, Sofinka, Nikolka, Eliška- protože ty jsou všude a je divný říkat ve školce Eliška číslo 3 např. ![]()
Líbí se mi zdrobněliny Katky, ale nikdy bych nedala jméno s interpunkcí..
@enny3 píše:
Líbí se mi zdrobněliny Katky, ale nikdy bych nedala jméno s interpunkcí..
Katarina
.
@TuttiFrutti píše:
taky čekáte vysněnou holčičku a nevíte si rady se jménem? Aby bylo krásné, dokonalé a naprosto vystihovalo vaší princezničku? Jaká jména jsou krásná a jaká už jsou přehnaná? Pojďte si popovídat, poradit a společně jistě dáme něco dohromady
Já jsem pro jména VALERIE VIKTORIE LAURA ANABELA ISABELA NATÁLIE
A upřímně vůbec nevím, které v případě, že budu mít děvčátko, použít
![]()