Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Daniel a Dominik pubertaci, František prcek.
Vyvdana dcerka Ludmila, dospělá.
@Anonymní píše:
Daniel a Dominik pubertaci, František prcek.
Vyvdana dcerka Ludmila, dospělá.
Můžu se Tě prosím zeptat co Tě vedlo k tak nevím jak to říct „nesourodému“ typu jmen
?
A jako jo…je to jedno hlavně, že Vám s mužem se to tak líbí ![]()
@prokr píše:
Můžu se Tě prosím zeptat co Tě vedlo k tak nevím jak to říct „nesourodému“ typu jmen?
A jako jo…je to jedno hlavně, že Vám s mužem se to tak líbí
Co ti přijde nesourodé? Dan a Dominik mají jiné příjmení než František ( ten má příjmení na D). A vybrat třetí klučičí byl oříšek. Nic se nám moc nelíbilo, nehodilo, nesedělo.. František je srdcovka. Miluju F. L. Věka, a František byl bratr manželovy babičky, salesián. Ale do poslední chvíle jsme si nebyli úplně jistí, dali jsme ho ať až po porodu. Ještě jsme s manželem před Fandou čekali holčičku, která by byla Magdalena, ale nedotáhli jsme těhotenství do konce.
@Anonymní píše:
Co ti přijde nesourodé? Dan a Dominik mají jiné příjmení než František ( ten má příjmení na D). A vybrat třetí klučičí byl oříšek. Nic se nám moc nelíbilo, nehodilo, nesedělo.. František je srdcovka. Miluju F. L. Věka, a František byl bratr manželovy babičky, salesián. Ale do poslední chvíle jsme si nebyli úplně jistí, dali jsme ho ať až po porodu. Ještě jsme s manželem před Fandou čekali holčičku, která by byla Magdalena, ale nedotáhli jsme těhotenství do konce.
Já jen že Dan a Dominik jsou taková moderní jména a František typické staročeské jméno. Většinou lidé preferují buď jedno nebo druhé ![]()
Ale jak jsem psala, je to jedno a hezká jména jsou to všechna ![]()
Adéla, 2 roky. Když bude druhé, tak to bude buď Barbora nebo Ladislav.
@Anonymní píše:
Nádherné jméno. Mrzí mne, že to nedopadlo
![]()
@prokr píše:
Já jen že Dan a Dominik jsou taková moderní jména a František typické staročeské jméno. Většinou lidé preferují buď jedno nebo druhé
Ale jak jsem psala, je to jedno a hezká jména jsou to všechna
Jenže on má příjmení, podobné jako ti starší jména. Bez háčků, čárek, mezinárodní. Tak i proto.
@Anonymní píše:
Adéla, 2 roky. Když bude druhé, tak to bude buď Barbora nebo Ladislav.
Můžu se zeptat, jak vás napadl Ladislav?
Náš by byl Ladislav už čtvrtý v řadě. Prosadila jsem Františka. ![]()
@prokr píše:
Nádherné jméno. Mrzí mne, že to nedopadlo![]()
Nebylo souzeno. Ta by se ale ke klukům hodila ![]()
@Anonymní píše:
Nebylo souzeno. Ta by se ale ke klukům hodila
Však není všem dnům konec ![]()
Anna - 6 let, Alžběta - 2 roky.