Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Gabriel Jiří - 7 let (Jiří po tatínkovi, dědečkovi atd…, byl by 3 Jiří v baráku, což jsem byla proti, ale jako 2. jméno se mi to líbí, protože příjmení začíná na El, takže by se to trochu třískalo Gabriel El…), Izabella 11 let. Ještě má manžel z předchozích 2 vztahů/manželství Terezu (26), Nikolu (24) a Adélku (14) - jména vybíral on. Pro naši dceru chtěl Elišku, ale pak nechal výběr na mě
Na Gabriela jsem ho musela dlouuuuho přemlouvat ![]()
@Anonymní píše:
Gabriel Jiří - 7 let (Jiří po tatínkovi, dědečkovi atd…, byl by 3 Jiří v baráku, což jsem byla proti, ale jako 2. jméno se mi to líbí, protože příjmení začíná na El, takže by se to trochu třískalo Gabriel El…), Izabella 11 let. Ještě má manžel z předchozích 2 vztahů/manželství Terezu (26), Nikolu (24) a Adélku (14) - jména vybíral on. Pro naši dceru chtěl Elišku, ale pak nechal výběr na měNa Gabriela jsem ho musela dlouuuuho přemlouvat
A jak Gabrielovi říkáte?
Pavel 32 let, Jan 30 let, Luděk 27 let, Michal 21 let, Tereza Petra 13 let, Kristýnka 11 let, Petra 2,7 let.
Vavřinec (10)
Vincent (8)
Hermína (skoro 6)
Přemysl 2 (měl být Vendelín, ale čtvrté dítě nebylo v plánu, tak jsme tak mezitím pojmenovali kocoura a pak už jsme nechtěli syna pojmenovat po kocourovi)
@mamule42 píše:
Pavel 32 let, Jan 30 let, Luděk 27 let, Michal 21 let, Tereza Petra 13 let, Kristýnka 11 let, Petra 2,7 let.
Ty máš 7 dětí? ![]()
@Havlova píše:
Ty máš 7 dětí?
Asi jo a první měla někdy v pubertě a poslední v 50 ![]()
@darekp píše:
Asi jo a první měla někdy v pubertě a poslední v 50
@darekp píše:
Asi jo a první měla někdy v pubertě a poslední v 50
V 47 když už.
@fenny píše:
Vavřinec (10)
Vincent (8)
Hermína (skoro 6)
Přemysl 2 (měl být Vendelín, ale čtvrté dítě nebylo v plánu, tak jsme tak mezitím pojmenovali kocoura a pak už jsme nechtěli syna pojmenovat po kocourovi)
Hermínka
krásný jméno.
@darekp píše:
Adriana, Rozáliekdyby byl kluk, byl by to Damián
Taky bych chtěla Damiána (nebo Damiena), ale manžel je zatím proti. A Nickelback mám taky ráda ![]()
@Havlova píše:
Ty máš 7 dětí?
Jedna dcerka mi zemřela když jí byl měsíc tak asi 8.Teď by ji bylo 7 let, a poslední dcerka přišla nečekaně, věřím že mi ji Liduška poslala.