Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak my máme Nikola, Nikol a Nikolas 😂 😂 😂
Neptejte se jak to, prostě náhoda.
Děti nemám, ale mám neteře.
Karolína 14 let, Laura 3 roky a 8 měsíců.
Kdybych měla děti, byla by to Anežka a Lukášek
@Anonymní píše:
Můžu se zeptat, jak vás napadl Ladislav?
Náš by byl Ladislav už čtvrtý v řadě. Prosadila jsem Františka.
Nenapadl, jsem proti tomu. Ale v rodině by byl asi taky 4. nebo 5. v řadě. Tak se s tím pomalu smiřuju, protože ani po 2 letech nechce manžel ustoupit. ![]()
A za mě teda lepší ten Laďa než Franta. ![]()
@prokr píše:
Já jen že Dan a Dominik jsou taková moderní jména a František typické staročeské jméno. Většinou lidé preferují buď jedno nebo druhé
Ale jak jsem psala, je to jedno a hezká jména jsou to všechna
To ale není pravda, Daniel ani Dominik nijak nová jména nejsou, sv. Dominik žil myslím ve 12.století a Daniel je dokonce starozákonní jméno. Mne naopak přijde, ze se k sobe všechna hodí, původem zejména František a Dominik. Krásná jsou všechna.
@Urubamba píše:
To ale není pravda, Daniel ani Dominik nijak nová jména nejsou, sv. Dominik žil myslím ve 12.století a Daniel je dokonce starozákonní jméno. Mne naopak přijde, ze se k sobe všechna hodí, původem zejména František a Dominik. Krásná jsou všechna.
No vida. Zase jsem o něco chytřejší ![]()
@Anonymní píše:
Tak buďto jste nějaká sešívaná rodina, nebo celkem těžcí pacienti ![]()
@Anonymní píše:
To jste doma zavedli nějaké přezdívky? Nebo jak je odlišujete? ![]()
@Anonymní píše:
Znám rodinu, kde mají Elišku a Eliáše. Zcela dobrovolně a planovane. Nikdy to nepochopim. Taky znám sourozence Tobiase a Tadease, to si nikdy nezapamatuju, kterej je kterej, přitom to nejsou nijak extra podobný jména. U vás bych zešílela.
@prokr asi těžší pacienti 😂 😂 😂 složité na vysvětlování, ale nám se jméno Nikola líbí, takže se dost i zasmějeme tomu. Ale losování jmen je losování 😂 😂
@korn123 no, Nikola už je velká a dospělá takže Nikola, Nikol (Nikoletka, Niki, popřípadě přezdívky ) a Nikolas ( Nik, Nikolasek, )
Ale super je když potřebujete zavolat všechny tři naráz stačí jedno jméno a přijdou všichni
![]()
@Anonymní píše:
@prokr asi těžší pacienti 😂 😂 😂 složité na vysvětlování, ale nám se jméno Nikola líbí, takže se dost i zasmějeme tomu. Ale losování jmen je losování 😂 😂@korn123 no, Nikola už je velká a dospělá takže Nikola, Nikol (Nikoletka, Niki, popřípadě přezdívky ) a Nikolas ( Nik, Nikolasek, )
Ale super je když potřebujete zavolat všechny tři naráz stačí jedno jméno a přijdou všichni![]()
Takže jsou všichni bio sourozenci?