Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
@prokr asi těžší pacienti 😂 😂 😂 složité na vysvětlování, ale nám se jméno Nikola líbí, takže se dost i zasmějeme tomu. Ale losování jmen je losování 😂 😂@korn123 no, Nikola už je velká a dospělá takže Nikola, Nikol (Nikoletka, Niki, popřípadě přezdívky ) a Nikolas ( Nik, Nikolasek, )
Ale super je když potřebujete zavolat všechny tři naráz stačí jedno jméno a přijdou všichni![]()
Se docela divím že vám to na matrice dovolili.
@Midaku píše:
Znám rodinu, kde mají Elišku a Eliáše. Zcela dobrovolně a planovane. Nikdy to nepochopim. Taky znám sourozence Tobiase a Tadease, to si nikdy nezapamatuju, kterej je kterej, přitom to nejsou nijak extra podobný jména. U vás bych zešílela.
Já zas znám dvojčata Dominik a Dominika ![]()
@Anna766 píše:
Se docela divím že vám to na matrice dovolili.
To bylo to první, co mě taky napadlo. Ale ono se na matrice nikde nehlásí jména sourozenců. Navíc zakázána jsou stejna jména, toto jsou pro tyto účely jména rozdílná. Museli by chtít holky pojmenovat Nikola a Nikola. Takhle klidně můžou mít Nikola, Nikol, Nicol, Nicole, Nikoleta. K tomu Nikolas, Nikolaj, Nicolas.. na palici, ale povoleny. Fakt bych se zbláznila
na si pletu i ty naše, a to se jmenuje úplně jinak. Do toho zamotam děti z práce, nějakého psa a je to
mít 3 Nikoly, volám jen „decka“.
@berua13 píše:
Já zas znám dvojčata Dominik a Dominika
Taky dobrý. Nechápu, co k tomu rodiče vede. Mne se ta. jmena moc líbí, ale sourozencům, natož dvojcatum bych je nedala. Máme Davida, chtěla jsem Dominika nebo Daniela a nakonec jsem to zavrhla, aby se nepletli. Známá má Denisu a Daniela, Deny a Dany taky nezvládám..
@berua13 píše:
Já zas znám dvojčata Dominik a Dominika
A já Jaroslav a Jaroslava. Po otci.
@Anna766 píše:
A já Jaroslav a Jaroslava. Po otci.
Taky dobrý úlet ![]()
Marie (4) a Filip (2). Kluk byl jasnej, holka by byla Simona, Nina mi neprošla ![]()
Antonín 3 roky, Radim 2 roky, Alžběta 4 měsíce.
edit: Proč mám tulipán, když nejsem první anonymní v téhle diskuzi? ![]()
@Anonymní píše:
Antonín 3 roky, Radim 2 roky, Alžběta 4 měsíce.
edit: Proč mám tulipán, když nejsem první anonymní v téhle diskuzi?
Zřejmě došly kytky a tak jdou zase znovu dokola. To se stává když je v diskuzi anonymů hodně.
Filip - 21 let
Věra - 15 let
Julie - 13 let
Nicolae - 7 let
Josef (Pepa) - 3 roky