Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Michael Šlehofer, Marián Šlehofer, Richard Šlehofer,
Nebo něco jednodušího kratšího: Jan, ten zmiňovaný Jakub určitě a nebo Jirka.
Tohle je stará diskuze,zakladatelka už má miminko dávno u sebe,ale jak se jmenuje nakonec,to nevím. ![]()
POMY. Ahoj mě se jméno Mikuláš líbí. Mám kluka Sebastiana Holčičku Jennifer a ted jsem na začátku třetího těhotenství a o jménech jsem už taky uvažovala. Zatim se mě ještě nic moc nelíbí , ale nad tim Mikulášem jsem se taky pozastavila. Nic proti českym jménum je jich moc krásných , ale já ted musim vymyslet něco co by se mi hodilo k těm co už nosej moje děti a fakt mě nic nenapadá, kdyby napadlo něco někoho z vás tak prosim pište.
manca 1 píše:
POMY. Ahoj mě se jméno Mikuláš líbí. Mám kluka Sebastiana Holčičku Jennifer a ted jsem na začátku třetího těhotenství a o jménech jsem už taky uvažovala. Zatim se mě ještě nic moc nelíbí , ale nad tim Mikulášem jsem se taky pozastavila. Nic proti českym jménum je jich moc krásných , ale já ted musim vymyslet něco co by se mi hodilo k těm co už nosej moje děti a fakt mě nic nenapadá, kdyby napadlo něco někoho z vás tak prosim pište.
Na holku se k Jennifer a Sebastianovi hodí Vanessa, na kluka Samuel. Ani jedno z jmen mi nic neříká, ale ke zmíněným se hodí. Rozhodně bych k těmto dvoum jménům nedala českého Mikuláše
Mě se líbí třeba jméno MELICHAR
ale mým vkusem bych se neřídila ![]()
Moc ti děkuji za názor Vanessa se mi líbila , když jsem čekala prvního syna, ale ted už ji má sousedka
My máme hold tu smůlu že bud to máme v rodinně a navíc bydlíme v tak malém městě že se všichni známe a nechci se po nikom opakovat
Za Samuela děkuji líbí se mi.
Kallkapa: Jinak Melichar je taky pěkné k našim jménum se sice nehodí , ale jinak ho schvaluju žádného neznám. ![]()
Já jednoho Melichara znám, chodil se mnou do školy
Byl to sympaťák
Ale říkalo se mu „LICHE“ ![]()
Manca1 : na holčičku mě k vašim jménům napadla ještě Samantha. U kluka bych neváhala se Samuelem
( Máme tady dvojčata Sebastiana a Šimona )
Pěkná jména díky za radu. Proberu to z manželem
Moje děti chtějí Kevina, ale mě se to taky nějak nezdá už je překevinováno, ale Samík špatný není
![]()
Z těch amerických ještě není špatný Christopher - myslím, že se tak píše
Dej pak vědět jak jste se rozhodli ![]()
určitě dám mám , ale ještě spoušty času až budu vědět jstli to bude holčička nebo kluk tak bude rozhodování jednodušší. Počítáme ale spíš s klukem. My to máme už kolik pokolení že se nám děti v rodině rodí napřeskáčku no a moje dcera je nejmladší od tý doby ještě nikdo nerodil tak je na řadě kluk. Samozřejmě se na to nemůžu spolehnout, ale už je to fakt kolik pokolení tak tomu věřim no, když tě ještě něco napadne klidně písni tvé návrhy se mi líbí. Ty máš děti nebo čekáš??
Ahoj holky ![]()
Tak u nás to nakonec bude holčička jen doufám že se doktor nespletl