Jméno pro chlapečka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8384
9.3.12 22:19

slysela jsem i šťófo třeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
9.3.12 22:26
Kallkapa píše:
Ajla píše:
Mne s libi Tobias to ostatni treba Kristian Prokop je takovy tbrdy a Krysof se mi nelibi nemam rada jeman jako Krystof, Matyáš, Tadeáš, Tobiáš a podobne toho je ted docela dsot ikdy nerikam ze to nejsou hezky jmena ale jsem zastance spis origos jmen :-DD

jinak sklonoavni:
Tobias? Tobi, Tobe, Tobiku, tobiasku, Tobinku, Tobisku…
Kristian. Kristy, Kristianku, Krikri :-DD
Kryštof:, Krystufku, Krystofe, Krýšo,

ted me uz vic nenapada ale kazdy si pak najde to svoje osloveni co se mu rika nejlip
Kryštofovi se říká ještě Tofi, Tofe, Tůfku..

V tom případě si rovnou do RL může napsat Tofi Prokop :roll: Zdrobnělina ano, ale udělat z toho takovou komolenimu mi přijde divný, ale věřím, že se to používá a nijak to nechci hanit, jen mi to přijde, takové … no divný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
9.3.12 22:28
AstraG píše:
Kallkapa píše:
Ajla píše:
Mne s libi Tobias to ostatni treba Kristian Prokop je takovy tbrdy a Krysof se mi nelibi nemam rada jeman jako Krystof, Matyáš, Tadeáš, Tobiáš a podobne toho je ted docela dsot ikdy nerikam ze to nejsou hezky jmena ale jsem zastance spis origos jmen :-DD

jinak sklonoavni:

ted me uz vic nenapada ale kazdy si pak najde to svoje osloveni co se mu rika nejlip
V tom případě si rovnou do RL může napsat Tofi Prokop :roll: Zdrobnělina ano, ale udělat z toho takovou komolenimu mi přijde divný, ale věřím, že se to používá a nijak to nechci hanit, jen mi to přijde, takové … no divný :lol:

Je to asi stejně divný jako když se Kristýně říká Týno.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
9.3.12 22:43

To zdaleka ne ;) když se řekne Týna tak buď je to Týna a nebo Kritýna a naskočí mi to automaticky, Tofi by mě nenapadlo spojovat s Kryštofem a brala bych to, že se tak jmenuje ;) ale to je jenom moje myšlenka, nechci tu udělat rozbroj kvůli Kryštofovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
9.3.12 22:46
AstraG píše:
To zdaleka ne ;) když se řekne Týna tak buď je to Týna a nebo Kritýna a naskočí mi to automaticky, Tofi by mě nenapadlo spojovat s Kryštofem a brala bych to, že se tak jmenuje ;) ale to je jenom moje myšlenka, nechci tu udělat rozbroj kvůli Kryštofovi :mrgreen:

Aha, a co Valentýna, Justýna atd. to ti nenaskočí automaticky, takže by se jim Týna říkat nemělo? Jako já Ti řeknu narovinu, že se mi jméno Kryštof vůbec nelíbí, chtěla jsem jen poradit jak říkají Kryštofům v okolí. To že se Ti zdrobělina nelíbí, už je jiná :nevim: Mě se nelíbí celé jméno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
9.3.12 23:02
Kallkapa píše:
AstraG píše:
Kallkapa píše:
Ajla píše:

jinak sklonoavni:

V tom případě si rovnou do RL může napsat Tofi Prokop :roll: Zdrobnělina ano, ale udělat z toho takovou komolenimu mi přijde divný, ale věřím, že se to používá a nijak to nechci hanit, jen mi to přijde, takové … no divný :lol:
Je to asi stejně divný jako když se Kristýně říká Týno.. :nevim:

presne jsem to chtela napsat je to uplne to samy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanška
11.3.12 19:40

To můj manžel se jmenuje Josef tak by přál také Pepíčka.Jenže švagrová Pepu už má je mu sice už 20 není to hloupé mít také Pepu.Budou to bratranci a tchýně by měla 2 vnuky Pepi.

• Citovat
  • Upravit
8384
11.3.12 21:28

ja bych ot nedala pokud uz by to mel bratranec, ale na druhou stranu si myslim ze je to jedno, budou mit jiny prijmeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.12 09:24

Já bych to klidně dala..pokud je velký Pepa už tak velký :mrgreen:

Jinak díky moc za rady ohledně jména…ale z Tofiho se mi otvírá kudla v kapse :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
141
12.3.12 15:26

a co Jonášek?

ahoj, my ještě nevíme,co se nám narodí…jestli se nám mimi udrží…už jsu v 18.t.ale s velkým rizikem. Dcera Nikol jsou ji 4r. si vybrala jméno Ella - Eliška a Jonáška…sama jména navrhla…tak se jen vduchu modlím ať to vyjde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.12 15:52

Já nevím Jonáš se mi nelíbí…jak mu říkat Jonášku,Jonáši..víc mě nenapadá ..za mě ne :nevim:
a držím palce at je vše o.k. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
37
12.3.12 18:38

Mě osobně se strašně líbí Štěpán, ale to k tomuhle příjmení nejde. Ale třeba Radek nebo Filip to by mi docela pasovalo :) A co teď koukám ten Jakoubek taky v příspěvcích se k tomu hodí úplně skvěle! :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iuliana
6.4.12 13:29

Mě se líbí jména:Tobias,Ondra,Matyas,Nicolas a taky Samuel :o)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky