Jméno pro chlapečka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
371
4.8.11 23:57

ahojky,kdyz uz mate jennifer,tak dej male jessika,to se hodi perfektne -i kdyz neznam prijmeni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
5.8.11 00:24

Mne se libi Melisa, Melánie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
5.8.11 11:13
tálinka píše:
Daniel nebo Dominik :palec:

Presne :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
5.8.11 11:19
Petulii píše:
Mě osobně se třeba hrozně líbí jméno Bartoloměj nebo Samuel. Jen u toho Bartoloměje mám podezření, že by mě za to pak malej nesnášel :lol:

Známá má Bartoloměje, zatím jsou mu teda tři roky ale jménem se přímo chlubí :mrgreen: říkají mu Bárte nebo Bártiku, mě se to líbí moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.12 21:20

ahoj ..s dovolením obnovím toto téma :?:
do porodu to mám už za pár a jméno už snad máme taky rozmyšlený,ikdyž byl to boj :mrgreen:
jen by mě teda zajímalo jaký byste jméno volili vy k našemu příjmení,který je Prokop …
my se rozhodovali mezi Kristian,Kryštof a Tobias..hodně mi taky záleželo,aby se dalo nějak zklonovat a zároven ho „nepatlat“ … :P takže spíš jen taková anketa..abych se třeba kopala do hlavy,že jsme vybrali blbě

:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Run
20807
9.3.12 21:26

Za mě Kryštof, ale já moc nejsem na ty „cizí“… Ale na „klony“ je Kryštof naprd - napadá mě jedině Kríša :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
9.3.12 21:48

mě se líbí Tobiáš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.12 21:48

No právě Kríša at už s měkkým i nebo tvrdým y je naprosto příšerný,já bych mu tak nikdy neřekla,ale bojim se okolí :mrgreen: :mrgreen: není tvárný no :x

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.3.12 21:50

Přítel nesnáší …áše..takže Tomáš,Tadeáš,Tobiáš prý ne..proto připadá v úvahu to jméno Tobias,aby ho ta koncovka asi nedráždila :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
396
9.3.12 21:52

Ahoj,
máme doma Kryštůfka a zdromělin se vymyslí hromada. Ale já mu stejně říkám nejvíc Kryštofe nebo Kryštůfku.
Každopádně k vašemu příjmení mi přijde nejlepší Kristián. :) Ale všechny tři jména jsou krásná.
Napíšeš pak, co jste vybrali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3153
9.3.12 21:53

Znám s tím příjmením Tomáše, ale tady se mě líbí Tobias ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
9.3.12 21:53

tak to už jen malej detail, ono je to fuk, ale mě se to víc líbí se š ;) Kryštofa má kamarádka a je fakt problém ho oslovovat, to samé mi přijde u Kristiána a ten se mi teda vůbec nelíbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.12 21:58

Moc díky za postřehy..líbí se mi všechny jména,taky si ještě ted říkám že vlastně naše příjmení je i jméno,takže pokud by se syn pak představoval obráceně tak je to takový divný…Prokop Kryštof (není poznat jméno a příjmení teda asi :mrgreen: )
Tobias má asi nejvíc variant oslovení,Kryštof je pro mě Kryštof nebo Kryštůfek,Kristian taky Kristian nebo Kristianek

• Citovat
  • Upravit
8384
9.3.12 22:16

Mne s libi Tobias to ostatni treba Kristian Prokop je takovy tbrdy a Krysof se mi nelibi nemam rada jeman jako Krystof, Matyáš, Tadeáš, Tobiáš a podobne toho je ted docela dsot ikdy nerikam ze to nejsou hezky jmena ale jsem zastance spis origos jmen :-DD

jinak sklonoavni:
Tobias? Tobi, Tobe, Tobiku, tobiasku, Tobinku, Tobisku…
Kristian. Kristy, Kristianku, Krikri :-DD
Kryštof:, Krystufku, Krystofe, Krýšo,

ted me uz vic nenapada ale kazdy si pak najde to svoje osloveni co se mu rika nejlip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
9.3.12 22:18
Ajla píše:
Mne s libi Tobias to ostatni treba Kristian Prokop je takovy tbrdy a Krysof se mi nelibi nemam rada jeman jako Krystof, Matyáš, Tadeáš, Tobiáš a podobne toho je ted docela dsot ikdy nerikam ze to nejsou hezky jmena ale jsem zastance spis origos jmen :-DD

jinak sklonoavni:
Tobias? Tobi, Tobe, Tobiku, tobiasku, Tobinku, Tobisku…
Kristian. Kristy, Kristianku, Krikri :-DD
Kryštof:, Krystufku, Krystofe, Krýšo,

ted me uz vic nenapada ale kazdy si pak najde to svoje osloveni co se mu rika nejlip

Kryštofovi se říká ještě Tofi, Tofe, Tůfku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí