Jméno pro chlapečka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
151
4.8.11 14:18

Mě osobně se třeba hrozně líbí jméno Bartoloměj nebo Samuel. Jen u toho Bartoloměje mám podezření, že by mě za to pak malej nesnášel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.11 14:25

Petr, Pavel, David, Tomáš. Já bych volila nějaké jednoduché, běžné jméno. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.8.11 15:04
manca 1 píše:
Ahoj holky :mavam:
Tak u nás to nakonec bude holčička jen doufám že se doktor nespletl

Ahoj a jaké si vybrala jméno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
4.8.11 15:20
IvkaH píše:
manca 1 píše:

Líbí se mi Sofie Stella Andělka Bibiana. Doma mám Jennifer a Sebastiana co se hodí nejvíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
4.8.11 15:20
IvkaH píše:
manca 1 píše:

Líbí se mi Sofie Stella Andělka Bibiana. Doma mám Jennifer a Sebastiana co se hodí nejvíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.8.11 15:22
manca 1 píše:
IvkaH píše:
manca 1 píše:

Už čekáš 3 mimi? Sofie se mi líbí. My máme doma Melisu a teď budeme mít Patricii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
4.8.11 15:27
IvkaH píše:
manca 1 píše:
IvkaH píše:
manca 1 píše:
Už čekáš 3 mimi? Sofie se mi líbí. My máme doma Melisu a teď budeme mít Patricii

Ano už budu mít třetí před dvěma lety jsem se podruhé vdala a manžel svojie děti nemá tak jsme chtěli mít jedno společné. Vybrali jste moc krásná jména

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
4.8.11 15:55

Mě se líbí Stella. Sofinek je poslední dobou hodně, jinak je to moc krásné jméno. Andělka mi tolik nesedí k jménům sourozenců a Bibianka se mě osobně líbí ze zmiňovaných asi nejméně…ikdyž oslovení Bibi je hezké. Můj favorit je Vivien :) a nebo české Bára.
Dej pak vědět, jaké jméno vyberete, máte krásné návrhy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
4.8.11 16:59

co tak sandra alebo elizabeth? ja teda na zahranicne mena nie som, ale k tvojim skutocne ceske nepasuje. ako som robila aupair, tak mali 3 chlapcov a vsetky mena sa mi pacili - Ryan, Maximilian a Austin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
4.8.11 17:10
katka 79 píše:
co tak sandra alebo elizabeth? ja teda na zahranicne mena nie som, ale k tvojim skutocne ceske nepasuje. ako som robila aupair, tak mali 3 chlapcov a vsetky mena sa mi pacili - Ryan, Maximilian a Austin.

Ahoj Sandra už mi přijde moc okoukaná a nad Elizabeth jsme také uvažovali jenže manžel se bojí že jí budou řikat Lízo jako koze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.8.11 17:15

Mi se líbí moderní podoba jména Marie a to je Mia ale to se manželovi nelíbí. My zas jsme zastánci moderních jmen pro děti, jak staromodních Českých. Ještě uvažujeme nad Karen (Keren), ale na to by nám asi musela dát matrika povolení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
4.8.11 17:20
IvkaH píše:
Mi se líbí moderní podoba jména Marie a to je Mia ale to se manželovi nelíbí. My zas jsme zastánci moderních jmen pro děti, jak staromodních Českých. Ještě uvažujeme nad Karen (Keren), ale na to by nám asi musela dát matrika povolení.

3vagrový se zas líbí Karin to zní hodně podobně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.8.11 17:29
manca 1 píše:
IvkaH píše:

Karin se mi nelíbí, ale manželovi Karen, jeho sestra v Anglii má kamarádku (strašně hezká skoro 50 paní a vypadá tak na 30) vždycky po ní pokukoval a teď přišel s návrhem že se malá tak bude jmenovat :zed: mi se to teda taky líbí, máme i knížku Knappové, ale tam ta Karen napsaná není (paní pochází z Austrálie a vdala se do Anglie) tak jestli je to Australské jméno nebo co nevím. Mi se to taky líbí, ale byly by s tím problémy. Melisa je Anglické jméno a je v té knize Knappové, tak tam nebyl problém ani povolení jsme nemuseli mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
4.8.11 17:31
IvkaH píše:
manca 1 píše:
IvkaH píše:
Karin se mi nelíbí, ale manželovi Karen, jeho sestra v Anglii má kamarádku (strašně hezká skoro 50 paní a vypadá tak na 30) vždycky po ní pokukoval a teď přišel s návrhem že se malá tak bude jmenovat :zed: mi se to teda taky líbí, máme i knížku Knappové, ale tam ta Karen napsaná není (paní pochází z Austrálie a vdala se do Anglie) tak jestli je to Australské jméno nebo co nevím. Mi se to taky líbí, ale byly by s tím problémy. Melisa je Anglické jméno a je v té knize Knappové, tak tam nebyl problém ani povolení jsme nemuseli mít.

Já když jsem dávala dceři Jennifer tak mi na matrice vysvětlili že je možno dát jakékoliv jméno jen musím dokázat že existuje kdekoliv ve světě. Takže když se tak jmenuje ta paní neměli by jste stím mít problémi ani vy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.8.11 17:41
manca 1 píše:
IvkaH píše:
manca 1 píše:
IvkaH píše:
Karin se mi nelíbí, ale manželovi Karen, jeho sestra v Anglii má kamarádku (strašně hezká skoro 50 paní a vypadá tak na 30) vždycky po ní pokukoval a teď přišel s návrhem že se malá tak bude jmenovat :zed: mi se to teda taky líbí, máme i knížku Knappové, ale tam ta Karen napsaná není (paní pochází z Austrálie a vdala se do Anglie) tak jestli je to Australské jméno nebo co nevím. Mi se to taky líbí, ale byly by s tím problémy. Melisa je Anglické jméno a je v té knize Knappové, tak tam nebyl problém ani povolení jsme nemuseli mít.
Já když jsem dávala dceři Jennifer tak mi na matrice vysvětlili že je možno dát jakékoliv jméno jen musím dokázat že existuje kdekoliv ve světě. Takže když se tak jmenuje ta paní neměli by jste stím mít problémi ani vy

Ano, šak to je ono, v té knize jsou všechny jména co existují na světě, svátky pro cizí jména u nás, tak vím, že Melisa má svátek 10.3 u nás a 15.10 myslím v Maďarsku :think: ale slavíme to 10.3. Zrovna ta Knappová je ta co prý schvaluje ty jména co v té knize nejsou a tu Karen tam nemá, nechápu proč, myslela jsem si, že to bude u Karly jako Ang. podoba ale prostě to v té knize není. Tu jsem teď půjčila kamarádce, aby ji nemusela kupovat. Nevím jestli je novější podoba my ji máme už 3 roky koupenou :think: . Nevím no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí