Jméno Albert pro chlapečka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12337
23.3.14 10:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
23.3.14 10:30

@Agáta13 me se jmeno Albert libi…kazdy jmeno je pekny a clivek nemuze koukat na okoli ale vybirat podle sebe…my mame syna Denise azamesic cekame holcicku Vivien a je mi jedno co ostatni budou rikat..beru to tak i proto ze segra ma syna s nezvyklym jmenem a sice si chvilku zvykala na reakce okoli ale ted je rada ze se tak malej jmenuje a reakce okoli ji prijdou usmevny…ikdyz myslim ze lidi si posledni dobou na nezvykly jmena lip zvykaji a spis chvali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752

Hrůůza :mrgreen: Hypermarket Albert :oops: Alberte, jedem do Alberta :mrgreen:
To snad není možný..to jméno by měli vyškrtnout…známí mají Norberta :P

• Citovat
  • Upravit
10055

Mi se Albert líbí. u každého jména najdeš odpůrce i zastánce :hug: stejně si zykne i okolí, pak už jim to divné nepřijde. můj tatínek je Ferdinad a jediný, kdo z toho měl jundu byla naše dějepisářka na základce. prostě pro ostatní je to Ferda. a ano, pro někoho ferda mravenec ;) ale myslím, že kdo si chce dělat legraci ze jména, bude si ji dělat stejně, ať je jméno jakékoli. když Ti neevokuje síť supermarketů, tak je na to rýmovačka - lenka plenka podprsenka, Jana navždy panna… nebo se zkomolí příjmení :) pokud to tak cítíš, tak klíďo dej Bertíka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797

Mně se Albert líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752

@AliceP Krásné jména na děti máte :palec:

• Citovat
  • Upravit
35545
23.3.14 10:31
@kajkaww píše:
Tehotentsvi? : NA sylvestra jsem mela sex s kamaradem. Antikoncepci neberu, kondom jsme nepouzily. Kamarad byl tehdy hodne nadrzeny. Behem hodiny a pul se do me udelal ctyrickat. Od te doby jsem nedostala mentruaci. Pribrala jsem necele dve kila a kazde rano mi byva spatne. Tehotensky test jsem si nedelala a u gynekologa jsem nebyla. Je mi 15. Muzu byt tehotna? A co mam delat? Podle profilu me prosim nehledejte, mam tam jine bydliste i vek, aby me nenasla mama. Moc se bojim. Muzu byt tehotna? Jsem v devate tride.
8o 8o 8o

Nevidím na tom nic špatného, když se vám to líbí, kritici se najdou všude - buď dáš jméno neobvyklé nebo zase moc populární, tolik jich v tom kalendáři není ;)…a pro mě je to pořád Hypernova :lol: K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337

Mne se Albert nezda tak spatne jmeno :nevim: je sice trochu neobvykle a s tim lidi mivaji problem, ale znas to, nezavdecis se vsem. Klidne bych ho dala a syna vedla k tomu, at je na nej hrdy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637

Mne to evokuje neco uplne jineho…
Alberte? Alberte, kde mas otce?! V chalupe a je tam s nim sestricka! Ale neni to opravdova sestricka, to oni jen tak delaji… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
23.3.14 10:32

Kamaradka ma osmileteho syna Alberta a brachu Roberta.Oba jsou Bertici :)

Příspěvek upraven 23.03.14 v 10:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110

Já jsem jednoznačně pro alberta, mě se to jméno strašně líbí, a pak ještě hugo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9263

@kajkaww aby tě ten klid v září nepřešel :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
23.3.14 10:33
@terinka4444 píše:
nemůžeš, klid, v žádném případě nemůžeš být těhotná.
:palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
23.3.14 10:33
@kajkaww píše:
Tehotentsvi? : NA sylvestra jsem mela sex s kamaradem. Antikoncepci neberu, kondom jsme nepouzily. Kamarad byl tehdy hodne nadrzeny. Behem hodiny a pul se do me udelal ctyrickat. Od te doby jsem nedostala mentruaci. Pribrala jsem necele dve kila a kazde rano mi byva spatne. Tehotensky test jsem si nedelala a u gynekologa jsem nebyla. Je mi 15. Muzu byt tehotna? A co mam delat? Podle profilu me prosim nehledejte, mam tam jine bydliste i vek, aby me nenasla mama. Moc se bojim. Muzu byt tehotna? Jsem v devate tride.

Tohle má být odpověď na otázku zakladatelce? Asi jsi ducha mdlého :mrgreen: Je mi a ostatním to jedno. Klidně p*chej dal a bez ochrany :mrgreen: Ale chudák dítě :zed: Tvoje zodpovědnost a je vidět, že jí ale vůbec nemáš…

• Citovat
  • Upravit
20296
23.3.14 10:34

Jestli budu mit nekdy druheho syna, bude to nejspis Albert. Rodina to schvaluje, pratele se na to tvari jak kdo…nikoho ale nenapadl supermarket, vsichni se shodli, ze Albert je sluha :lol:
Prdim na okoli, je to krasne jmeno.

Příspěvek upraven 23.03.14 v 10:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí