Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Agáta13 me se jmeno Albert libi…kazdy jmeno je pekny a clivek nemuze koukat na okoli ale vybirat podle sebe…my mame syna Denise azamesic cekame holcicku Vivien a je mi jedno co ostatni budou rikat..beru to tak i proto ze segra ma syna s nezvyklym jmenem a sice si chvilku zvykala na reakce okoli ale ted je rada ze se tak malej jmenuje a reakce okoli ji prijdou usmevny…ikdyz myslim ze lidi si posledni dobou na nezvykly jmena lip zvykaji a spis chvali
Hrůůza
Hypermarket Albert
Alberte, jedem do Alberta ![]()
To snad není možný..to jméno by měli vyškrtnout…známí mají Norberta ![]()
Mi se Albert líbí. u každého jména najdeš odpůrce i zastánce
stejně si zykne i okolí, pak už jim to divné nepřijde. můj tatínek je Ferdinad a jediný, kdo z toho měl jundu byla naše dějepisářka na základce. prostě pro ostatní je to Ferda. a ano, pro někoho ferda mravenec
ale myslím, že kdo si chce dělat legraci ze jména, bude si ji dělat stejně, ať je jméno jakékoli. když Ti neevokuje síť supermarketů, tak je na to rýmovačka - lenka plenka podprsenka, Jana navždy panna… nebo se zkomolí příjmení
pokud to tak cítíš, tak klíďo dej Bertíka ![]()
@kajkaww píše:
Tehotentsvi? : NA sylvestra jsem mela sex s kamaradem. Antikoncepci neberu, kondom jsme nepouzily. Kamarad byl tehdy hodne nadrzeny. Behem hodiny a pul se do me udelal ctyrickat. Od te doby jsem nedostala mentruaci. Pribrala jsem necele dve kila a kazde rano mi byva spatne. Tehotensky test jsem si nedelala a u gynekologa jsem nebyla. Je mi 15. Muzu byt tehotna? A co mam delat? Podle profilu me prosim nehledejte, mam tam jine bydliste i vek, aby me nenasla mama. Moc se bojim. Muzu byt tehotna? Jsem v devate tride.
Nevidím na tom nic špatného, když se vám to líbí, kritici se najdou všude - buď dáš jméno neobvyklé nebo zase moc populární, tolik jich v tom kalendáři není
…a pro mě je to pořád Hypernova
K
Mne se Albert nezda tak spatne jmeno
je sice trochu neobvykle a s tim lidi mivaji problem, ale znas to, nezavdecis se vsem. Klidne bych ho dala a syna vedla k tomu, at je na nej hrdy ![]()
Mne to evokuje neco uplne jineho…
Alberte? Alberte, kde mas otce?! V chalupe a je tam s nim sestricka! Ale neni to opravdova sestricka, to oni jen tak delaji… ![]()
Kamaradka ma osmileteho syna Alberta a brachu Roberta.Oba jsou Bertici ![]()
Příspěvek upraven 23.03.14 v 10:34
Já jsem jednoznačně pro alberta, mě se to jméno strašně líbí, a pak ještě hugo
![]()
@kajkaww píše:
Tehotentsvi? : NA sylvestra jsem mela sex s kamaradem. Antikoncepci neberu, kondom jsme nepouzily. Kamarad byl tehdy hodne nadrzeny. Behem hodiny a pul se do me udelal ctyrickat. Od te doby jsem nedostala mentruaci. Pribrala jsem necele dve kila a kazde rano mi byva spatne. Tehotensky test jsem si nedelala a u gynekologa jsem nebyla. Je mi 15. Muzu byt tehotna? A co mam delat? Podle profilu me prosim nehledejte, mam tam jine bydliste i vek, aby me nenasla mama. Moc se bojim. Muzu byt tehotna? Jsem v devate tride.
Tohle má být odpověď na otázku zakladatelce? Asi jsi ducha mdlého
Je mi a ostatním to jedno. Klidně p*chej dal a bez ochrany
Ale chudák dítě
Tvoje zodpovědnost a je vidět, že jí ale vůbec nemáš…
Jestli budu mit nekdy druheho syna, bude to nejspis Albert. Rodina to schvaluje, pratele se na to tvari jak kdo…nikoho ale nenapadl supermarket, vsichni se shodli, ze Albert je sluha ![]()
Prdim na okoli, je to krasne jmeno.
Příspěvek upraven 23.03.14 v 10:34