Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Krrysa Ja bych taky rada videla ty reakce v jinych diskusich. ![]()
@Sandra752 ![]()
Ve skupince dobrý…akorát řešíme jak nám pěkně kynou břicha ![]()
Co ty, jak to u tebe vypadá?
@Krrysa ![]()
No jo…tahle puberťačka s IQ šumícího kapradí to tady rozsévá na vícero místech ![]()
Příspěvek upraven 23.03.14 v 10:48
To je naprosto na vás, podle mě jsou mnohem horší jména než Albert. ![]()
@Sandra752 píše:
@Fjodorka Souhlasím, na každém jménu se něco najde…a když ne na jménu tak příjmení
Přesně, ale i tak mám zásadu kalendáře (českého a slovenského)
Ale ne z důvodu posměchu okolí, spíš kvůli použitelnosti a praktičnosti.
Nedávno volala nějaká mamina na syna Alberte a zrovna u Alberta a děcka co šly okolo se mohly potrhat smíchy a i náš malej se uchechtl…
Mně se Albert líbí moc. Kamarádka má bratrance Alberta a ten má syna Bertíka ![]()
Já jsem Lada a celou základku mi říkali „Žigul“. Na každé jméno se dá něco najít, nic bych si z toho nedělala.
Dcera je Viktorka a taky už jsem kolikrát slyšela: „Ta od splavu?“ ![]()
@St. Estephe píše:
@Krrysa Ja bych taky rada videla ty reakce v jinych diskusich.
a sleduješ tuhle show
?
Tomu jejímu frajerovi bude teprve 14 let ![]()
No to mě po..r ![]()
@Agáta13 mně se to celkem líbi… Od A bych dala radši Adama, ale… Dejte, co se líbí Vám… Je jasný, že tu každá druhá s Matyášem a Tadeášem řekne, že je to neobvyklé… No jak pro koho… Já bych zas v životě nedala tyto jména, no… A neevokuje to ve mě obchod, ale toho zpěváka z Charlie Straigh
Takže za mě proč ne
Příspěvek upraven 23.03.14 v 11:00
@petramd píše:
Nedávno volala nějaká mamina na syna Alberte a zrovna u Alberta a děcka co šly okolo se mohly potrhat smíchy a i náš malej se uchechtl…
Tak jsi mu samozřejmě vysvětlila, že se to nemá a není důvod k posměchu, že je to běžné jméno ![]()
@Komteska80 Budou s ditetem na velmi podobne rozumove urovni. ![]()
@St. Estephe píše:
@Komteska80 Budou s ditetem na velmi podobne rozumove urovni.