Jméno Albert pro chlapečka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50155
23.3.14 23:38

Jméno Albert se mi nelíbí, napadl mě hned ten super/hypermarket ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
23.3.14 23:43

My měli Alberta napsaného pro klukav papírech k porodu..říkali bychom mu Al, jako Al Pacino.. :)
Nepřijde mi to blbý..lepší než Matýsek nebo Matyáš :mavam: Aspoň jich nebude 6 v každé třídě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
23.3.14 23:50

Necetla jsem ostatni, mne se Albert libi moc a je mi fuk ze je to supermarket. V jeslich jsme meli chlapecka Alberta a rikali mu Bertik. Mne se krome Alberta libi i Filibert, ostatni si tukaji na celo, ale mne se to proste libi… Pritel chce Bivoje, nastesti to nemusime resit pac zadny dalsi dite se nechysta :D Spoluzacka ma Huberta :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
23.3.14 23:52
@hanucha píše:
Necetla jsem ostatni, mne se Albert libi moc a je mi fuk ze je to supermarket. V jeslich jsme meli chlapecka Alberta a rikali mu Bertik. Mne se krome Alberta libi i Filibert, ostatni si tukaji na celo, ale mne se to proste libi… Pritel chce Bivoje, nastesti to nemusime resit pac zadny dalsi dite se nechysta :D Spoluzacka ma Huberta :mavam:

hubert je prima, tak jsme pokrtili nase faro :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
23.3.14 23:52

Albert je charismatický zpěvák kapely Charlie Straight.
Já bych do toho šla. Když tu vidím, co tu lidi vymýšlí za Lyiliyanny a podobný extravagance, bych fakt neřešila, jestli je nějakej takovej market nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
2128
23.3.14 23:59

Nečetla jsme prispevky, ale mne se Albert libi dost. originalni, na druhou stranu zadna „divocina“, proste Bertík :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3485
24.3.14 00:15

Náš soused měl Alberta. Mě se to jméno líbí. :palec:
Ale oni to mají v rodině.. Jeho táta je Norbert a jeho strýc Hubert :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
24.3.14 00:18

.. kdyby jsme měli kluka tak jsme měli vybrané jméno Albert, je to velmi pěkné jméno a vůbec si ho nespojuji s nějakým obchodem apod. má i spoustů různých podob, na každou situaci - tulící, zlobící atak… jdi do toho:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
17.4.14 13:53

Není to vůbec špatné a když se líbí vám oběma, tak není co řešit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.18 06:41

Je to krasne jmeno. My budeme mit Roberta :srdce:

• Citovat
  • Upravit
27.4.18 13:54

Mě se Albert líbí, ale přítel mi to taky zamítl že to je jak obchodák, pry aby mu pak neřikali ve školce Lídl… no.. Taky vybíráme aktuálně jméno a přítel vybral Huberta- to se mi i líbí, ale už jsem se nadchla pro Vincenta- na to je ještě víc negacív okolí než na Alberta ale co :D už si zvykají :)
:srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
30.4.18 07:12
@RyBANA píše:
@Kies Albert Cerny :srdce: :mrgreen: Jj proto jsem se rozhodla pro toto jmeno, jestli nekdy jeste bude kluk…

Tak kluk jeste byl/je, ale Albert to nakonec neni - ale dlooouho byl nejvetsi favorit. Odradilo me nakonec oslovovani. Bertik, Alb se mi nelibi a k necemu takovymu by to sklouzlo. Libi se nejvic proste Albert.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.1.19 23:10

????

nechapu jak nekdo muze o jakemkoliv jmene rict „hruza“…me se Albert moc libi,Bertik,Bert..super jmeno.V zaplave Tomasku,Michalku atp je to jmeno neobvykle,krasne ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
20.1.19 23:11

Alberte,pojď půjdem do Alberta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
20.1.19 23:17

mě teda zní dost tvrdě, podobně jako Hubert, Norbert a další -bertové. Ale proti gustu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze