Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jméno Albert se mi nelíbí, napadl mě hned ten super/hypermarket ![]()
My měli Alberta napsaného pro klukav papírech k porodu..říkali bychom mu Al, jako Al Pacino.. ![]()
Nepřijde mi to blbý..lepší než Matýsek nebo Matyáš
Aspoň jich nebude 6 v každé třídě.
Necetla jsem ostatni, mne se Albert libi moc a je mi fuk ze je to supermarket. V jeslich jsme meli chlapecka Alberta a rikali mu Bertik. Mne se krome Alberta libi i Filibert, ostatni si tukaji na celo, ale mne se to proste libi… Pritel chce Bivoje, nastesti to nemusime resit pac zadny dalsi dite se nechysta
Spoluzacka ma Huberta ![]()
@hanucha píše:
Necetla jsem ostatni, mne se Albert libi moc a je mi fuk ze je to supermarket. V jeslich jsme meli chlapecka Alberta a rikali mu Bertik. Mne se krome Alberta libi i Filibert, ostatni si tukaji na celo, ale mne se to proste libi… Pritel chce Bivoje, nastesti to nemusime resit pac zadny dalsi dite se nechystaSpoluzacka ma Huberta
hubert je prima, tak jsme pokrtili nase faro ![]()
Albert je charismatický zpěvák kapely Charlie Straight.
Já bych do toho šla. Když tu vidím, co tu lidi vymýšlí za Lyiliyanny a podobný extravagance, bych fakt neřešila, jestli je nějakej takovej market nebo ne.
Nečetla jsme prispevky, ale mne se Albert libi dost. originalni, na druhou stranu zadna „divocina“, proste Bertík ![]()
Náš soused měl Alberta. Mě se to jméno líbí. ![]()
Ale oni to mají v rodině.. Jeho táta je Norbert a jeho strýc Hubert ![]()
.. kdyby jsme měli kluka tak jsme měli vybrané jméno Albert, je to velmi pěkné jméno a vůbec si ho nespojuji s nějakým obchodem apod. má i spoustů různých podob, na každou situaci - tulící, zlobící atak… jdi do toho:-)
Není to vůbec špatné a když se líbí vám oběma, tak není co řešit ![]()
Mě se Albert líbí, ale přítel mi to taky zamítl že to je jak obchodák, pry aby mu pak neřikali ve školce Lídl… no.. Taky vybíráme aktuálně jméno a přítel vybral Huberta- to se mi i líbí, ale už jsem se nadchla pro Vincenta- na to je ještě víc negacív okolí než na Alberta ale co
už si zvykají ![]()
![]()
@RyBANA píše:
@Kies Albert Cerny![]()
Jj proto jsem se rozhodla pro toto jmeno, jestli nekdy jeste bude kluk…
Tak kluk jeste byl/je, ale Albert to nakonec neni - ale dlooouho byl nejvetsi favorit. Odradilo me nakonec oslovovani. Bertik, Alb se mi nelibi a k necemu takovymu by to sklouzlo. Libi se nejvic proste Albert.
nechapu jak nekdo muze o jakemkoliv jmene rict „hruza“…me se Albert moc libi,Bertik,Bert..super jmeno.V zaplave Tomasku,Michalku atp je to jmeno neobvykle,krasne ☺️
mě teda zní dost tvrdě, podobně jako Hubert, Norbert a další -bertové. Ale proti gustu…