Jméno Albert pro chlapečka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6879
20.1.19 23:23
@GabinkaCh píše:
Alberte,pojď půjdem do Alberta :mrgreen:

Prispevek roku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
21.1.19 00:23

@elsa.e Tak kazdy jsme nejaky :lol: Nekterym se dostalo lepsiho vychovani nez jinym… Ja doma jednoho jedenapulletyho Alberta mam. A dala bych ho znova. Proste se mi libi. Ceska cast rodiny sice v tehotenstvi taky prudila s hypermarketem, ale uz si davno zvykli a nedavno babicka pronesla, ze je to vlastne fakt hezky jmeno :lol: A splnuje vsechny ma kriteria - libi se mi, hodi se k prijmeni, neda se moc komolit ( no i kdyz mu nejdy rikame Bertolino), neni caste a je mezinarodni ( zijeme v cizine). Jedinou nevyhodou je, ze se detem tezko vyslovuje, takze se pravdepodobne tak do 3 let bude predstavovat jako „Albeeee“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
21.1.19 05:00

Já bych dala Alberta jedině, kdybych pro něj zamýšlela kariéru šoféra nebo lokaje :mrgreen:
Hned jsem si vzpomněla na Batmana, Mikulášovy patálie a další díla se sluhou Albertem. Konečně, i jedna starší reklama na auta- „Do klubu, Alberte.“ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.19 06:11

Jméno Albert je krásné. Mně bohužel neprošlo přes manžela. Prcek je Bertík a dospělý chlap Albert.
Podle mě je kritika jakéhokoliv jména zbytečná. Lidi mají různý vkus. My si se jmény děti taky užili a to mi nepřijde, že by měly nějakou divočinu. Různé rádoby vtipné zesměšňující hlášky jsou zbytečné a vždy si myslím svoje, hlavně, když to je pronášené u miminka…

@Agrion neboj, oni zvládnou komolit i jednodušší jména. Mám Viléma a ten si říkal Biuik, protože dlouho neuměl v a l. Správně vyslovuje své jméno tak od těch 3 let. No a Jáchym si dlouhodobě říká Jája. Jáchym nevysloví asi dodnes, neumí vyslovit CH. Je mu skoro 5.

Prosím nechat anonym kvůli jménům dětí.

• Citovat
  • Upravit
80
21.1.19 06:27

My máme šestiměsíčního Bertíka, na kterém jsme se s manželem v pohodě shodli, a jsme spokojení, i z rodiny se všem jméno líbí, nebo aspoň nic neříkali :lol: Myslím, že je to jméno jako každé jiné, někomu se líbí a někomu ne, rozhodně si můžu být jistá, že ve třídě nebudou tři, jako to bylo u nás s Tomášema nebo i s mým jménem :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
21.1.19 07:52
Podle mě je kritika jakéhokoliv jména zbytečná. Lidi mají různý vkus.

Však jo, taky bych nikomu do jména nemluvila a nehodnotila - pokud by se mě dotyčný neptal na názor, což dělá například tak, že založí diskuzi. :mrgreen: Když se ptám většího počtu lidí, kteří navíc ke mně nemají žádný vztah, který by jim bránil říct názor naplno, tak je jasné, že budou i negativní ohlasy. Kdo se moc ptá, moc se dozví. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
21.1.19 23:09

Mně zase jméno Sofie připomíná sofa - gauč. A jak moc se dává. A mimochodem Penny je taky jméno :mrgreen: . Dejte Alberta, beze srandy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
22.1.19 15:18

Albert mi přijde úplně v pohodě, teď se dává dost, u nás na maloměstě jsou dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
22.1.19 19:27

Albert, Robert se mi líbí, Bertík pro dítě také.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence