Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@kajkaww píše:
Terinka4444 : dekuju ti, moc jsi me uklidnila. Uz to nebudu resit a az si priste budu chtit vyspat s klukem, uz u sebe budu nosit kondomy. Dekuju ti moc.
tak teď je nosit nemusíš, těhotná už být víc nemůžeš a pak budeš mít jiný straosti. ![]()
Když tedy potřebuješ znát názor druhých na to aby jsi pojmenovala vlastní dítě, tak tedy: ne nelíbí se mi ani trochu. ![]()
Co třeba Alex nebo Alexandr, když to má být jméno od A. ![]()
Ale pokud se to jméno líbí vám, tak ho dejte ne?
![]()
@Krrysa píše:
tak teď je nosit nemusíš, těhotná už být víc nemůžeš a pak budeš mít jiný straosti.
víc těhotná…
![]()
@Cricry píše:
Kamaradka ma osmileteho syna Alberta a brachu Roberta.Oba jsou BerticiPříspěvek upraven 23.03.14 v 10:34
Robert??
no ještě lepší.
Ale tak každý máme jiný vkus že? ![]()
Me se Albert libi moc. Chtela jsem ho, ale mam dve holky, Hedviku a Stellu. A jeste se mi libi Oliver. Ale s detmi jsem skoncila, tak uz ho nepouziji. Zadny jmeno nema jen prinivce, je to jen na vas!!! Krasnou nedeli vsem i pres pocasi.
Albert se mi líbí. Škoda, že se nehodí k mýmu ani chlapovýmu příjmení. Takže jestli se tobě i chlapovi líbí a jde vám k příjmení, tak bych ho s klidem dala.
@kajkaww ty trubko…se už tak nudíš, že tuhle tvojí frašku vkládáš do každý diskuze
!?
Se prober a nech se vyšetřit…v první řadě u cvokaře ![]()
@Komteska80 píše:
@kajkaww ty trubko…se už tak nudíš, že tuhle tvojí frašku vkládáš do každý diskuze!?
Se prober a nech se vyšetřit…v první řadě u cvokaře
@Agáta13 Albert je pěkný jméno.
Měla jsem ho v zásobě pro mladšího syna ![]()
A není jich všude jako nas..no ![]()
Mně Albert nepřijde špatný, na supermarket jsem si ani nevzpomněla (a to do něj sem tam chodím, ale je fakt, že neochotně
)
Zakladatelko, pokud tobě ta asociace nevadí, jméno klidně dej
Co se týká okolí, s tím nic nenaděláš, ale srandičky se najdou na každé jméno ![]()
@Komteska80 se tn skvost najde ještě někde jinde ) dala bych otazník, a le dítě mi ho vydloublo)
Příspěvek upraven 23.03.14 v 10:40
Hezké jméno
neviděla bych v tom problém pokud se líbí vám tak na ostatní bych se vykašlala.
@Fjodorka Souhlasím, na každém jménu se něco najde…a když ne na jménu tak příjmení ![]()