Jméno Albert pro chlapečka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4637
23.3.14 11:01

@Komteska80 Budou s ditetem na velmi podobne rozumove urovni. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
23.3.14 11:04
@St. Estephe píše:
@Komteska80 Budou s ditetem na velmi podobne rozumove urovni. :mrgreen:
:mrgreen: no já bych to dítě už teď nezatracovala :mrgreen:…ono toho rozumu snad pochytí víc :lol:…i když je fakt, že chudáček nebude mít asi od koho pochytit :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
23.3.14 11:06

@Kies Albert Cerny :srdce: :mrgreen: Jj proto jsem se rozhodla pro toto jmeno, jestli nekdy jeste bude kluk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
23.3.14 11:09

Jasně vysvětlila, ale hrozně se divil, že se tak někdo jmenuje, však Albert-obchod se jmenuje po svém zakladateli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
23.3.14 11:10
@Yasminn píše:
Když tedy potřebuješ znát názor druhých na to aby jsi pojmenovala vlastní dítě, tak tedy: ne nelíbí se mi ani trochu. :nevim:

Co třeba Alex nebo Alexandr, když to má být jméno od A. :)

Ale pokud se to jméno líbí vám, tak ho dejte ne? :)

Myslím, že zrovna to jsem to vysvětlila dostatečně, proč mě zajímá názor druhých.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
23.3.14 11:11

Mě se jméno Albert nelíbí ale jinak je to jméno jako každé jiné. Tvé uvažování se mi líbí :-). Jestli jste oba pro tak kašli na ostatní co si myslí :-))
My například máme kocoura Alfréda :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
23.3.14 11:12

Čertík Bertík se mi sice nelíbí, ale zvykla bych si na to, není to nic divného ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
23.3.14 11:13

Mě se Albert - Bert - Bertík moc líbí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
23.3.14 11:14

@Kies Tak nevím, proč flákla, když to slyšel poprvé a nikoho se jménem Albert neznal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
23.3.14 11:14
@RyBANA píše:
@Kies Albert Cerny :srdce: :mrgreen: Jj proto jsem se rozhodla pro toto jmeno, jestli nekdy jeste bude kluk…

Yes, miluju ho, i to jmeno :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
23.3.14 11:15

@Agáta13 Mě se líbí. Pokud sedí s příjmením a líbí se vám oboum, klidně do toho jděte. Supermarlet mi to vůbec neevokuje.
Add k těm, co argumentují případnými posměšky. Se divím, že se ještě dává jméno Jan. Že by už nefrčely pohádky o houpém či líném Honzovi? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
23.3.14 11:15

Albert je o něco lepší než Robert.Ale stejně se mi vůbec nelíbí. Jen nechápu tyhle diskuze o jménech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
23.3.14 11:17

Ja nevim, vy co se tady pochechtavate a spojujete s marketem. Kolik vam je? To bych cekala od pubosu. Dokonce tady padlo neco jako - Albert jde do Alberta, hahaha, to jmeno by meli vymazat 8o 8o, no nenapadlo by me, ze takto premysleji dospeli lide.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
23.3.14 11:18

@Svistice A vzdyt Matej je taky prezdivka pro trdlo a pretrhdilo a Kuba taktez. A vsechny Bozky, Marky, Kaceny, Julci, Pepiny…? Taky jsem slysela spojeni hloupa ci zvedava Eva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
23.3.14 11:22

Ja nevim me Albert prijde fakt takovy divny, ja bych zkusila najit jinou alternativu jmena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze