Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Komteska80 Budou s ditetem na velmi podobne rozumove urovni. ![]()
@St. Estephe píše:
@Komteska80 Budou s ditetem na velmi podobne rozumove urovni.
@Kies Albert Cerny
Jj proto jsem se rozhodla pro toto jmeno, jestli nekdy jeste bude kluk…
Jasně vysvětlila, ale hrozně se divil, že se tak někdo jmenuje, však Albert-obchod se jmenuje po svém zakladateli.
@Yasminn píše:
Když tedy potřebuješ znát názor druhých na to aby jsi pojmenovala vlastní dítě, tak tedy: ne nelíbí se mi ani trochu.![]()
Co třeba Alex nebo Alexandr, když to má být jméno od A.
Ale pokud se to jméno líbí vám, tak ho dejte ne?
Myslím, že zrovna to jsem to vysvětlila dostatečně, proč mě zajímá názor druhých.. ![]()
Mě se jméno Albert nelíbí ale jinak je to jméno jako každé jiné. Tvé uvažování se mi líbí
. Jestli jste oba pro tak kašli na ostatní co si myslí ![]()
My například máme kocoura Alfréda
![]()
Čertík Bertík se mi sice nelíbí, ale zvykla bych si na to, není to nic divného ![]()
@Kies Tak nevím, proč flákla, když to slyšel poprvé a nikoho se jménem Albert neznal.
@RyBANA píše:
@Kies Albert Cerny![]()
Jj proto jsem se rozhodla pro toto jmeno, jestli nekdy jeste bude kluk…
Yes, miluju ho, i to jmeno ![]()
@Agáta13 Mě se líbí. Pokud sedí s příjmením a líbí se vám oboum, klidně do toho jděte. Supermarlet mi to vůbec neevokuje.
Add k těm, co argumentují případnými posměšky. Se divím, že se ještě dává jméno Jan. Že by už nefrčely pohádky o houpém či líném Honzovi? ![]()
Albert je o něco lepší než Robert.Ale stejně se mi vůbec nelíbí. Jen nechápu tyhle diskuze o jménech.
Ja nevim, vy co se tady pochechtavate a spojujete s marketem. Kolik vam je? To bych cekala od pubosu. Dokonce tady padlo neco jako - Albert jde do Alberta, hahaha, to jmeno by meli vymazat
, no nenapadlo by me, ze takto premysleji dospeli lide.
@Svistice A vzdyt Matej je taky prezdivka pro trdlo a pretrhdilo a Kuba taktez. A vsechny Bozky, Marky, Kaceny, Julci, Pepiny…? Taky jsem slysela spojeni hloupa ci zvedava Eva.
Ja nevim me Albert prijde fakt takovy divny, ja bych zkusila najit jinou alternativu jmena ![]()