Jméno Albert pro chlapečka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1947
23.3.14 10:17

Jméno Albert pro chlapečka

Holky, potřebovala bych víc názorů: Líbí se mi klučičí jméno Albert- v dětství Bertík, pak Bert nebo Albert. Chtěla jsem jméno od A aby se dalo zkrátit na dvě slabiky (přece jen na to dítě budu volat x- krát denně ;-) ). S příjmením nám to ladí, mužovi se to docela líbí. Ale starší skoro dospělý syn si klepe na čelo- že se mu budou všichni smát, že je to moc nezvyklé, že je to supermarket a vůbec.. Já to vnímám spíš tak, že když je to jméno dobré i pro monarchu(princ Albert), tak že to tak nezvyklé není.. Spolužáka jsme měli Norberta a nikdy problém neměl, říkali jsme mu taky Bert. Robert se nelíbí ani mně, ani mužovi- přece jen jako zdrobnělina je to erotická pomůcka.. :think: :oops: prostě Albert by se mi líbilo, ale zas chudáčkovi nechci nějak zavařit už od narození.. :roll: Jak to vidíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
23.3.14 10:21

Dyt je to vase vec. Dej treba Ferdinanda. Mne se to nelibi, evokuje mi to sit supermarketu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
23.3.14 10:21

Albert je moc hezké jméno :potlesk: Jak pro dítě, tak pro dospělého. Kecy mají lidi vždycky, nenech se otrávit. Každý nemůže být Honzík.

Jinak s tím, že by si užil - děti se můžou smát komukoliv za cokoliv, ne jen kvůli jménu. A v dnešní době všelijakých „divných“ jmen už to ty děti tak nevnímají (spíš jejich rodiče!).

Příspěvek upraven 23.03.14 v 10:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
23.3.14 10:22

Treba do te doby nez pujde do skoly, zmizi Albert z ceskeho trhu :potlesk: jinak nevim, moc se mi to nelibi- takove certik bertik. Jsou i hezci jmena ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
23.3.14 10:22

Mně se to jméno nelíbí.

• Citovat
  • Upravit
1211
23.3.14 10:23

Supermarket–Albert ;).Jestli chces jmeno od A tak raději Adam, Adámek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9263

Měla jsem spolužáka Alberta, měl i docela zvláštní příjmení, ze se to k tomu hodili. Říkali jsme mu normálně Alberte. Pokud se vám líbí a máte k tomu příjmení, dala bych.ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351

Ač bych svému dítěti nikdy jméno Albert nedala, nepřijde mi natolik ulítlý, že bych se za něj někomu posmívala nebo si klepala na čelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236

Mně se to jméno taky moc líbí, hlavně pak ta domácí podoba Bertík :-) To, že je to supermarket je trochu nevýhoda, ale říkám si, supermarkety vznikají, zanikají… tak třeba za pět let už žádný supermarket nebude. A kolegův synovec se právě Albert jmenuje a přiznám se, že to, že to i supermarket mě napadlo až tehdy, když pronesl větu: „Albert slaví první narozeniny“, když o něm mluvil kdykoliv předtím, tak jsem si fakt na ten obchod nevzpomněla. Já bych to jméno ráda i dala, ale u nás přes manžela neprošlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
23.3.14 10:24

Mně se Bertík líbí moc ;) Náš třídní na střední mel syna Alberta. Důležitý je, co se líbí vám. Užít se dá s každým jménem. U nás ve třídě se kluci pubeťáci dokázali dva roky bavit tím, že nám říkali, Hlana, kedra a kedronika (jména si doplň :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211

I Alexandr je hezke jmeno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200

Je to hezké jméno, klidně bych ho dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
@kajkaww píše:
Tehotentsvi? : NA sylvestra jsem mela sex s kamaradem. Antikoncepci neberu, kondom jsme nepouzily. Kamarad byl tehdy hodne nadrzeny. Behem hodiny a pul se do me udelal ctyrickat. Od te doby jsem nedostala mentruaci. Pribrala jsem necele dve kila a kazde rano mi byva spatne. Tehotensky test jsem si nedelala a u gynekologa jsem nebyla. Je mi 15. Muzu byt tehotna? A co mam delat? Podle profilu me prosim nehledejte, mam tam jine bydliste i vek, aby me nenasla mama. Moc se bojim. Muzu byt tehotna? Jsem v devate tride.

nemůžeš, klid, v žádném případě nemůžeš být těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
23.3.14 10:25

Mně se Albert líbí, měla jsem ho v užším výběru, ale muž nechtěl…ve filmu „S tebou mě baví svět“ taky měli Alberta i Bertíka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.3.14 10:26

Mně se nelíbí, ale zase se mi líbí tvé uvažování, a k posmívání to jméno není, ani za trest, jestli se vám líbí, směle do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze