Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Holky, potřebovala bych víc názorů: Líbí se mi klučičí jméno Albert- v dětství Bertík, pak Bert nebo Albert. Chtěla jsem jméno od A aby se dalo zkrátit na dvě slabiky (přece jen na to dítě budu volat x- krát denně
). S příjmením nám to ladí, mužovi se to docela líbí. Ale starší skoro dospělý syn si klepe na čelo- že se mu budou všichni smát, že je to moc nezvyklé, že je to supermarket a vůbec.. Já to vnímám spíš tak, že když je to jméno dobré i pro monarchu(princ Albert), tak že to tak nezvyklé není.. Spolužáka jsme měli Norberta a nikdy problém neměl, říkali jsme mu taky Bert. Robert se nelíbí ani mně, ani mužovi- přece jen jako zdrobnělina je to erotická pomůcka..
prostě Albert by se mi líbilo, ale zas chudáčkovi nechci nějak zavařit už od narození..
Jak to vidíte vy?
Dyt je to vase vec. Dej treba Ferdinanda. Mne se to nelibi, evokuje mi to sit supermarketu ![]()
Albert je moc hezké jméno
Jak pro dítě, tak pro dospělého. Kecy mají lidi vždycky, nenech se otrávit. Každý nemůže být Honzík.
Jinak s tím, že by si užil - děti se můžou smát komukoliv za cokoliv, ne jen kvůli jménu. A v dnešní době všelijakých „divných“ jmen už to ty děti tak nevnímají (spíš jejich rodiče!).
Příspěvek upraven 23.03.14 v 10:26
Treba do te doby nez pujde do skoly, zmizi Albert z ceskeho trhu
jinak nevim, moc se mi to nelibi- takove certik bertik. Jsou i hezci jmena ![]()
Supermarket–Albert
.Jestli chces jmeno od A tak raději Adam, Adámek ![]()
Měla jsem spolužáka Alberta, měl i docela zvláštní příjmení, ze se to k tomu hodili. Říkali jsme mu normálně Alberte. Pokud se vám líbí a máte k tomu příjmení, dala bych.ho.
Ač bych svému dítěti nikdy jméno Albert nedala, nepřijde mi natolik ulítlý, že bych se za něj někomu posmívala nebo si klepala na čelo.
Mně se to jméno taky moc líbí, hlavně pak ta domácí podoba Bertík
To, že je to supermarket je trochu nevýhoda, ale říkám si, supermarkety vznikají, zanikají… tak třeba za pět let už žádný supermarket nebude. A kolegův synovec se právě Albert jmenuje a přiznám se, že to, že to i supermarket mě napadlo až tehdy, když pronesl větu: „Albert slaví první narozeniny“, když o něm mluvil kdykoliv předtím, tak jsem si fakt na ten obchod nevzpomněla. Já bych to jméno ráda i dala, ale u nás přes manžela neprošlo ![]()
Mně se Bertík líbí moc
Náš třídní na střední mel syna Alberta. Důležitý je, co se líbí vám. Užít se dá s každým jménem. U nás ve třídě se kluci pubeťáci dokázali dva roky bavit tím, že nám říkali, Hlana, kedra a kedronika (jména si doplň
).
@kajkaww píše:
Tehotentsvi? : NA sylvestra jsem mela sex s kamaradem. Antikoncepci neberu, kondom jsme nepouzily. Kamarad byl tehdy hodne nadrzeny. Behem hodiny a pul se do me udelal ctyrickat. Od te doby jsem nedostala mentruaci. Pribrala jsem necele dve kila a kazde rano mi byva spatne. Tehotensky test jsem si nedelala a u gynekologa jsem nebyla. Je mi 15. Muzu byt tehotna? A co mam delat? Podle profilu me prosim nehledejte, mam tam jine bydliste i vek, aby me nenasla mama. Moc se bojim. Muzu byt tehotna? Jsem v devate tride.
nemůžeš, klid, v žádném případě nemůžeš být těhotná.
Mně se Albert líbí, měla jsem ho v užším výběru, ale muž nechtěl…ve filmu „S tebou mě baví svět“ taky měli Alberta i Bertíka ![]()
Mně se nelíbí, ale zase se mi líbí tvé uvažování, a k posmívání to jméno není, ani za trest, jestli se vám líbí, směle do toho.