Jméno Arnošt, ano nebo ne?

Anonymní
23.3.16 14:32

Jméno Arnošt, ano nebo ne?

Ahoj,

jak se stavíte k tomuto jménu? Názory kolem jsou rozpačité. Někdo chválí, někdo valí bulvy 8o :mrgreen:. Mně se to líbí, manžel si není jistý - on se právě bojí toho, aby to okolí nevzalo nějak zle. Tedy zakládá tuto diskuzi se mnou a je zvědavý na názory většího vzorku :mrgreen:

Máme už doma holčičku Natašu, tak se mi zdá, že by se to k sobě maximálně hodilo. Jinak druhé jméno, které zvažujeme, je Adámek. Ale pro mě je to takové příliš klasické - ten Arnošt má prostě grády :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3662
23.3.16 14:34
@Anonymní píše:
Ahoj,

jak se stavíte k tomuto jménu? Názory kolem jsou rozpačité. Někdo chválí, někdo valí bulvy 8o :mrgreen:. Mně se to líbí, manžel si není jistý - on se právě bojí toho, aby to okolí nevzalo nějak zle. Tedy zakládá tuto diskuzi se mnou a je zvědavý na názory většího vzorku :mrgreen:

Máme už doma holčičku Natašu, tak se mi zdá, že by se to k sobě maximálně hodilo. Jinak druhé jméno, které zvažujeme, je Adámek. Ale pro mě je to takové příliš klasické - ten Arnošt má prostě grády :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hrozný, adam je krásný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
23.3.16 14:34

Jsem jednoznačně pro Arnošta :potlesk: Adámků je poslední dobou na každém rohu pět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
23.3.16 14:38

Hele kdyz mate Natasu, proc ne Arnosta :-) Adam za me urcite neeee, prilis obycejny, takova tuctovka, na kazdem rohu nejakeho potkas. Arnost je lepsi volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
23.3.16 14:38

Arnošt je naprosto úžasné jméno. Jednoznačně pro. Adámek je na „každém“ rohu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
23.3.16 14:39

Mám ráda klasiku, takže Adama…Arnošta si vybavím Blažeje z Nemocnice, nic proti němu, ale je příliš neobvyklé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.3.16 14:41

Vybavím si Arnoštka, jak trsá - je to fajn, fajn, fajn, je to fajn, fajnový :lol:
Nedala bych, ale je to vaše dítko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
23.3.16 14:42

Nedala bych, pro mě je hrozný :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
23.3.16 14:43

Zakladatelko myslim si, ze si moc nepomuzes, pac Arnost je celkem specificke jmeno, bud to jmeno clovek miluje nebo nesnasi, nic mezi tim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4682
23.3.16 14:43

Mě u Arnošta vždycky vyskočí DJ Arnoštek , takže to jméno bych 100% nedala :mrgreen:

Příspěvek upraven 23.03.16 v 14:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
23.3.16 14:44
@Anonymní píše:
Ahoj,

Máme už doma holčičku Natašu, tak se mi zdá, že by se to k sobě maximálně hodilo. Jinak druhé jméno, které zvažujeme, je Adámek. Ale pro mě je to takové příliš klasické - ten Arnošt má prostě grády :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mě se líbí, dokonce jsem ho chtěla dát, ale manžel byl proti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415

Nejdřív jsem si říkala, že spíš ne, ale k Nataše se Arnošt skvěle hodí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
@Anonymní píše:
Ahoj,

Klidně Arnošta. Proč ne? Můžete mu říkat Arnýsku, Arnůštku a je spousta tvarů pro malého kluka, v náctiletém věku mu nejspíš budou říkat Árný - nebo něco takového si určitě vymyslí - a pro dospělého chlapa Arnošt je super. Adámek je také pěkné jméno, ale jestli cítíš, že by to měl být Arnošt, tak proč ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61108
23.3.16 14:45

Ja znam arnosta kocoura, tak asi tak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
23.3.16 14:47