Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Ahoj,jak se stavíte k tomuto jménu? Názory kolem jsou rozpačité. Někdo chválí, někdo valí bulvy
Máme už doma holčičku Natašu, tak se mi zdá, že by se to k sobě maximálně hodilo. Jinak druhé jméno, které zvažujeme, je Adámek. Ale pro mě je to takové příliš klasické - ten Arnošt má prostě grády![]()
. Mně se to líbí, manžel si není jistý - on se právě bojí toho, aby to okolí nevzalo nějak zle. Tedy zakládá tuto diskuzi se mnou a je zvědavý na názory většího vzorku
![]()
![]()
Hrozný, adam je krásný
Jsem jednoznačně pro Arnošta
Adámků je poslední dobou na každém rohu pět.
Hele kdyz mate Natasu, proc ne Arnosta
Adam za me urcite neeee, prilis obycejny, takova tuctovka, na kazdem rohu nejakeho potkas. Arnost je lepsi volba.
Arnošt je naprosto úžasné jméno. Jednoznačně pro. Adámek je na „každém“ rohu. ![]()
Mám ráda klasiku, takže Adama…Arnošta si vybavím Blažeje z Nemocnice, nic proti němu, ale je příliš neobvyklé.
Vybavím si Arnoštka, jak trsá - je to fajn, fajn, fajn, je to fajn, fajnový ![]()
Nedala bych, ale je to vaše dítko ![]()
Zakladatelko myslim si, ze si moc nepomuzes, pac Arnost je celkem specificke jmeno, bud to jmeno clovek miluje nebo nesnasi, nic mezi tim ![]()
Mě u Arnošta vždycky vyskočí DJ Arnoštek , takže to jméno bych 100% nedala ![]()
Příspěvek upraven 23.03.16 v 14:45
@Anonymní píše:
Ahoj,jak se stavíte k tomuto jménu? Názory kolem jsou rozpačité. Někdo chválí, někdo valí bulvy
Máme už doma holčičku Natašu, tak se mi zdá, že by se to k sobě maximálně hodilo. Jinak druhé jméno, které zvažujeme, je Adámek. Ale pro mě je to takové příliš klasické - ten Arnošt má prostě grády![]()
. Mně se to líbí, manžel si není jistý - on se právě bojí toho, aby to okolí nevzalo nějak zle. Tedy zakládá tuto diskuzi se mnou a je zvědavý na názory většího vzorku
![]()
![]()
Mě se líbí, dokonce jsem ho chtěla dát, ale manžel byl proti
Nejdřív jsem si říkala, že spíš ne, ale k Nataše se Arnošt skvěle hodí ![]()
@Anonymní píše:
![]()
![]()
Klidně Arnošta. Proč ne? Můžete mu říkat Arnýsku, Arnůštku a je spousta tvarů pro malého kluka, v náctiletém věku mu nejspíš budou říkat Árný - nebo něco takového si určitě vymyslí - a pro dospělého chlapa Arnošt je super. Adámek je také pěkné jméno, ale jestli cítíš, že by to měl být Arnošt, tak proč ne? ![]()
Ahoj,
jak se stavíte k tomuto jménu? Názory kolem jsou rozpačité. Někdo chválí, někdo valí bulvy
Máme už doma holčičku Natašu, tak se mi zdá, že by se to k sobě maximálně hodilo. Jinak druhé jméno, které zvažujeme, je Adámek. Ale pro mě je to takové příliš klasické - ten Arnošt má prostě grády