Jméno Beátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2393
17.10.13 14:46

@Clarkia jé to je krásně napsaný syn miluje krtečka a já syna!! to je super!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
17.10.13 15:02

Já mám doma taky Beátu, takže za mě rozhodně ANO :D
A když ji někdo řekne Betino, tak bych vážně vraždila, takže se to u nás nenosí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
17.10.13 15:05

Mně se nelíbí :oops:

• Citovat
  • Upravit
59394
17.10.13 15:06

@ivet89 ještě jsme nečetla diskuzi ale mě se tohle jméno líbí, nedala jsme že se to nehodí k příjmení, to máme taky na B :lol: :lol:, ale jinak bych ho měla ve výběru a nedává s ezase tak často což pro mě bylo ve výběru jména důležité ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
17.10.13 15:08

Mně se moc líbí, mám ho ve výběru (ale asi neprojde přes vrchního schvalovače :roll: ), ale pro mě nemá moc použitelných variací, což mě trošku odrazuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
17.10.13 15:08

Mě se také líbí, už jen proto, že není tak obvyklé :palec:
Já bych jí říkala třeba Bea nebo Beuška :)
Ale hlavní je aby se líbilo tobě ne?
Nechápu jak to může někdo zkomolit na Betyna, to je děs :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
17.10.13 15:13

Tak naše se jmenuje Beáta Černochová, což myslím, není tak strašné. Děti jí říkají Bejatka. My ji říkáme různě, Beji, Bejino, Beo. Moje mladší sestra ji říkala Bejku! :cert: a můj otec Betyno! :cert: takže to sem fakt zavrhla…
Je pravda, že se to jméno moc nedává, takže když na písku na ni zavoláš, neotočí se ti dalších 10 dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11847
17.10.13 15:17

Beatu s kratkym a mame doma, volil tatka. Rikame ji ruzne a nevadi to ji, ani nam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148647
17.10.13 15:40

Beata i Beatrice, moc hezký :palec: :palec: Opravdu neznám žádnou, ani malou, ani velkou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
17.10.13 15:45
@Paikea píše:
@Clarkia jé to je krásně napsaný syn miluje krtečka a já syna!! to je super!!

:kytka: A Ty máš dvojčátka, teď někdy narozený? Nebo dokonce dnes? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
17.10.13 15:56

Beata se mi líbí moc, mám ji i na „seznamu“ :mrgreen: Jen se mi nelíbí, že o ní poslední dobou uvažuje strašně moc lidí kolem :think: To mě trochu odrazuje, aby z ní nebyla nová Natálka, Terezka či Eliška (jména sice krásná, ale asi příliš populární, kolem nás jich je opravdu už moc ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mooona
17.10.13 16:05

Jééé, tak se jmenuji já, jen mám maďarskou verzi bez dlouhého á, takže jen Beata :) Jako malá jsem to nenáviděla, říkali mi babeto, debato a podobně,,ale čím jsem starší, tím jsem víc ráda, že moc lidí tohle jméno nemá :) Doma mi říkají beruško, Beo, Bei

• Citovat
  • Upravit
44197
17.10.13 16:06

U nás se z Beátami taky roztrhl pytel :nevim: A znám hodně lidí, co ji mělo jako favorita a nedalo. My jsme o ní taky jednu chvíli uvažovali, ale nedali jsme, protože nám to přišlo jako jméno pro jeptišku(shodou okolností znám i řádové sestry, které to jméno používají).Nepohybuju se v té společnosti, ale znám.

A od loňského listopadu se mi vždy, když slyším toto jméno, vybaví tragédie na rally v Lopeníku. Takže bych to nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
17.10.13 16:30

Jééé, ty seš můj človíček. Já mám sice na miminko času dost ale kdyby bylo teoreticky teď a holčička tak vych chtěla Agátku nebo právě Beátku :kytka: moc se mi to líbí :) :*

• Citovat
  • Upravit
703
17.10.13 16:35

Pěkné :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat