Jméno Bořivoj

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35326
1.5.17 11:05

Mne se to libi. Rozhodne vic nez treba Benjamin, to aby clovek premyslel, jak to vlastne rodice mysleli.
Rikala bych mu Borek, s hackem, to se mi libi moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
1.5.17 11:07
@mroe píše:
Mne se to libi. Rozhodne vic nez treba Benjamin, to aby clovek premyslel, jak to vlastne rodice mysleli.
Rikala bych mu Borek, s hackem, to se mi libi moc.

aha, díky za tip, zrovna dneska jsem si sepisovala, jak by se mu dalo pak říkat a Borek mě nenapadl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
1.5.17 11:09

Nejdřív jsem si přečetla příspěvek a říkala si, bože, to je hrozný jméno.. pak jsem si pročetla i diskuzi, opakovala si jméno a najednou mi přijde super :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
1.5.17 11:09
@habaďúra píše:
aha, díky za tip, zrovna dneska jsem si sepisovala, jak by se mu dalo pak říkat a Borek mě nenapadl

Bořivoj, Bořek, Borek, Bořík, Bořina, Vojík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
1.5.17 11:10

Bořivoj se mi líbí moc. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
1.5.17 11:13
@Tamtama píše:
Nejdřív jsem si přečetla příspěvek a říkala si, bože, to je hrozný jméno.. pak jsem si pročetla i diskuzi, opakovala si jméno a najednou mi přijde super :lol: :palec:

nějak podobně jsem to měla já, když s tím manžel přišel. Bořivoj… uf, to nemyslí vážně. Ale když jsem si to opakovala, tak se mi to fakt začalo líbit. Stejně tak segra má Barnabáše.. nejdříve šok, ale teď si myslím, že je to přesně to jméno, které měl dostat, fakt se k němu hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
1.5.17 11:15

Jméno se mně moc líbí. Píšu si ho na svůj seznam, kdyby ještě náhodou někdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
1.5.17 11:15
@habaďúra píše:
nějak podobně jsem to měla já, když s tím manžel přišel. Bořivoj… uf, to nemyslí vážně. Ale když jsem si to opakovala, tak se mi to fakt začalo líbit. Stejně tak segra má Barnabáše.. nejdříve šok, ale teď si myslím, že je to přesně to jméno, které měl dostat, fakt se k němu hodí.

Já to měla stejně s Vaškem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.17 11:18

K Anežce a Vítězslavovi bych zvolila Františka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
1.5.17 11:23
@KarlaMonikova píše:
K Anežce a Vítězslavovi bych zvolila Františka :srdce:

ten neprošel přes manžela, ale taky by se mi líbil :-D Nebo Antonín

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
1.5.17 11:27
@habaďúra píše:
Vybíráme jméno pro třetí dítko a první dvě děti si tohle jméno strašně zamilovaly a o jiném nechtějí slyšet. Říkám si, že když se líbí dětem, mohlo by být i okolím vnímáno neutrálně/pozitivně. Jak působí na vás? Podotýkám, příjmení máme krátké, takové neutrální, s L uprostřed, jméno Bořivoj se k němu foneticky hodí.

Vlastně proč ne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
1.5.17 11:41

Já měla křečka Bořivoje :lol: - to jméno se mi líbí.
Syn je Jindřich. Taky se na něj okolí tvářilo všelijak :nevim: Ale teď nikdo nemá problém a většinou mu jméno i pochválí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
1.5.17 11:45

@Pipet Jindřich byl hned na druhém místě v seznamu, ale manžel od něj nakonec couvnul. A fakt se na něj okolí netvářilo? Mně přijde takové neutrální a líbí se mi moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
1.5.17 11:55

@Pipet zrovna Jindřich je úplně normální, pravda moc se dneska nedává.
Nicméně, když se v roce 2009 narodil náš Vít, tak sev nemocnici 2 sestřičky nezávisle na sobě ptali, po kterým dědečkovi je, že se to dneska skoro nedává a že už tam dlouho žádnýho neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
1.5.17 12:03

Mě se obecně takový ty echt slovanský jména nelíbí, ale Bořivoj zrovna jo, máme ho v rodině a i o jednom malinkém vím. Klidně bych ho dala, akorát jsem vyvdala naprosto nemožný příjmení se dvěma Ř, ke kterýmu je výběr velmi omezený :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze