Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
já jsem měla taky v těhotenství trochu „problém“ se jménem prvního dítěte - vybíral manžel. Nakonec taky používáme jiné tvary, než jsem měla původně vymyšlené
Ja tomuhle fandim, nesnasim modni trendy a u jmen mi to prijde obzvlast pitomy. Jmena se nakonec davaji proto, aby se lidi odlisili, kdyz pak mas na piskovisti 4 deti se stejnym jmenem, je to na budku
A s tim posmivanim… na kazdy jmeno se neco najde, spoustecem neni jmeno samotny, ale jeho nositel ![]()
@Anonymní píše:
Našla jsem tvary Ily, Iljášek, Ilík
Je to samozřejmě každého věc, ale mě to třeba vůbec neleze z huby. Blbě se to vyslovuje.
Manželovi říkají v rodině Aljoša…takže Ilja by vedle toho nebylo nic divného asi.. ![]()
@Anonymní píše:
Manželovi říkají v rodině Aljoša…takže Ilja by vedle toho nebylo nic divného asi..
Aljoša je křestní jméno? Jako v ruských poměrech to zní normálně, ale jsme v ČR.
Proč to vlastně řešíme? Zakladatelka je pro to jméno očividně rozhodnutá a obhajuje vším a všemi, tak nemá smysl, nad tím dál diskutovat
@chipsa píše:
Aljoša je křestní jméno? Jako v ruských poměrech to zní normálně, ale jsme v ČR.
To je domácky Alexej.
@Anonymní píše:
Manželovi říkají v rodině Aljoša…takže Ilja by vedle toho nebylo nic divného asi..
To je Alexej ne? Znám horší jména. Říkat mu můžete třeba Ilek.
@chipsa píše:
Pokud není někdo stará konzerva, dneska už si snad nikdo na jsme v ČR nehraje nebo ano? Kolik ti je 90 ![]()
@kissi Naprosto nic neobhajuju na to pozor..dívám se, jaké jsou na toto jméno reakce. Zatím spíš smíšené. Takže rozhodnutá nejsem, původně jsem měla vybráno jméno české.
@Anna766 píše:
To je Alexej ne? Znám horší jména. Říkat mu můžete třeba Ilek.
Ano. Manželovo jméno se mi moc líbí ale nechci aby se děti jmenovaly jako my.
@Kelsey píše:
Pokud není někdo stará konzerva, dneska už si snad nikdo na jsme v ČR nehraje nebo ano? Kolik ti je 90
90 let se dožily naše prababičky, my už budeme dávno pod hlínou ![]()
@Anonymní píše:
@kissi Naprosto nic neobhajuju na to pozor..dívám se, jaké jsou na toto jméno reakce. Zatím spíš smíšené. Takže rozhodnutá nejsem, původně jsem měla vybráno jméno české.
Reakce budou vzdycky smiseny, i kdybys napsala jakykoliv jmeno ![]()
@chipsa píše:
90 let se dožily naše prababičky, my už budeme dávno pod hlínou
No, mym babickam 90 je, ale je fakt, ze na net nechodi ![]()