Jméno k Adamovi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
261
24.1.17 09:30

Vojtisek :srdce: mame ho doma, spolecne s dcerou Nelinkou :srdce: vzdycky se mi to jmeno moc libilo a libi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
24.1.17 09:32

Děkuji taky se mi líbí a co byste řekla na Adamka :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
24.1.17 11:15

@LuckaVorli Taky hezke jmeno, ma ho sestrenice :palec: zalezi ale stejne jenom na vas, jake jmeno se vam libi nejvic, ladi k prijmeni a tak, kazde jmeno je hezke, kdyz se hezky rekne :kytka: ja jmena nasich deti miluju, ale to je samozrejmosti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
24.1.17 11:20

@Ewinkazakr děkuju moc tak buď Adamek nebo Filipem a oba se hodi totiž k příjmení :D Takze to bude tezke než nějaké vybereme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
24.1.17 16:07

A Filipka ma nejlepsi kamaradka :lol: taky hezke, at vyberete jakekoliv, neudelate chybu :kytka: tak preju rychly porod a hlavne zdraveho chlapecka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
24.1.17 19:27

@Ewinkazakr uz jsem rozhodnuta nakonec to bude Adamek ale jinak děkuji moc za typy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
24.1.17 21:09

Adamek je krasne jmeno :palec: at je zdravy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
24.1.17 21:53

@Ewinkazakr děkuji moc i sedí k příjmení a malý je naprosto v pořádku byla jsem dnes na kontrole roste jak ma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
24.1.17 22:59

@LuckaVorli ja dva dny uz prenasim a tez jeste nemame jmeno :mrgreen:
Chci Petra po muzi, ale nechce. On touzi po Dominikovi, ja jeste elaboruju s Tomaskem. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
24.1.17 23:04

@Jogrr taky jsem chtěla po tátovi ale mu se nelibi to tak pak vyšlo ze nakonec bude Adamek :) Dominik je pěkné jméno o Daniel ja za tři týdny bych měla rodit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
24.1.17 23:12

@LuckaVorli Daník byl taky ve hre, ale nechtela jsem, aby mel svatek pred Vanocema, mesic po Vanocich narozky a pak cely rok nic. Tomas je na zacatku brezna, a Dominik na zacatku srpna, tak asi podlehnu a budeme mit Domču.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
24.1.17 23:14

@Jogrr a co Adamek a filipek ja jsem vybrala Adamka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
24.1.17 23:22

Holky co bych za to dala..
Můj muž chce mít malýho Peťu po sobě a já už jsem malý pán.. Měla jsem vybráno Petr, Pavel, Daniel.. Daniel je můj top už kolik let ale já stim nic neudělám.. Nevíte jak bych ho mohla ještě na poslední chvilku přesvědčit? 8o
Jména po otci moc nemusím protože jsem vyrůstala v rodině kde jsou 3 jirkove..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
24.1.17 23:27

Též jsem chtěla po mém aké mu se to nelíbilo tak nakonec mi povolil Adamka :srdce: Mu řekni ze bys chtěla mít třeba Daniela ze je to boží :kytka: Jako po sobě to by se mi nelibilo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
24.1.17 23:49

@LuckaVorli Adam by prisel o svatek na stedry den a Filpovi nevim jak bych zdrobnele rikala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze