Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Vojtisek
mame ho doma, spolecne s dcerou Nelinkou
vzdycky se mi to jmeno moc libilo a libi ![]()
@LuckaVorli Taky hezke jmeno, ma ho sestrenice
zalezi ale stejne jenom na vas, jake jmeno se vam libi nejvic, ladi k prijmeni a tak, kazde jmeno je hezke, kdyz se hezky rekne
ja jmena nasich deti miluju, ale to je samozrejmosti ![]()
@Ewinkazakr děkuju moc tak buď Adamek nebo Filipem a oba se hodi totiž k příjmení
Takze to bude tezke než nějaké vybereme ![]()
A Filipka ma nejlepsi kamaradka
taky hezke, at vyberete jakekoliv, neudelate chybu
tak preju rychly porod a hlavne zdraveho chlapecka ![]()
@Ewinkazakr uz jsem rozhodnuta nakonec to bude Adamek ale jinak děkuji moc za typy
@Ewinkazakr děkuji moc i sedí k příjmení a malý je naprosto v pořádku byla jsem dnes na kontrole roste jak ma ![]()
@LuckaVorli ja dva dny uz prenasim a tez jeste nemame jmeno ![]()
Chci Petra po muzi, ale nechce. On touzi po Dominikovi, ja jeste elaboruju s Tomaskem. ![]()
@Jogrr taky jsem chtěla po tátovi ale mu se nelibi to tak pak vyšlo ze nakonec bude Adamek
Dominik je pěkné jméno o Daniel ja za tři týdny bych měla rodit ![]()
@LuckaVorli Daník byl taky ve hre, ale nechtela jsem, aby mel svatek pred Vanocema, mesic po Vanocich narozky a pak cely rok nic. Tomas je na zacatku brezna, a Dominik na zacatku srpna, tak asi podlehnu a budeme mit Domču.
Holky co bych za to dala..
Můj muž chce mít malýho Peťu po sobě a já už jsem malý pán.. Měla jsem vybráno Petr, Pavel, Daniel.. Daniel je můj top už kolik let ale já stim nic neudělám.. Nevíte jak bych ho mohla ještě na poslední chvilku přesvědčit? ![]()
Jména po otci moc nemusím protože jsem vyrůstala v rodině kde jsou 3 jirkove..
Též jsem chtěla po mém aké mu se to nelíbilo tak nakonec mi povolil Adamka
Mu řekni ze bys chtěla mít třeba Daniela ze je to boží
Jako po sobě to by se mi nelibilo ![]()
@LuckaVorli Adam by prisel o svatek na stedry den a Filpovi nevim jak bych zdrobnele rikala.