Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Ahoj, uvažujeme nad tímto jménem. Zatím je ve výběru s Julií. Kamila nám vychází lépe co se týče svátku a narozenin. Je tu někdo, kdo říká Kamile třeba Mili? Prosím anonym nebo smazat. Chodí sem blízká rodina.
Jmenuju se Kamila, jsem spokojená. Mili mi nikdo nikdy neřekl ![]()
Mám kamarádku Kamilu, tak mi to přijde fajn (předtím jsem to měla spojené jen s tím filmem, takže všechny Kamily = Kakamily).
Julie je u nás psí jméno, takže tam mám taky předsudky - ale jedna kolegyně byla Julie, a nikomu to divné nepřišlo (možná kdyby byla hubená, tak by přišla na přetřes Žížala Julie
).
Kamila je super jméno. Krásné, nemají ho všechny, přitom normální, žádná exotika. Kdyby se nam hodilo k příjmení, hodně bychom o něm uvažovali. Takže za mě určitě ano.
Mne se Kamila libi. Julii mame, u toho nejsem objektivni. A souhlasim s nazorem vyse, je to jmeno pekne, pritom normalni, ne exoticke, ktere ale nenosi vsichni. Mela jsem ho ve vyberu.
Mne se stejne libila Viola, kdyz jsem ji davali, bylo to podobne jako s Kamilou, ted uz je jich okolo dost, stalo se modnejsim… ne, ze bych z toho mela radost.
Libila se mi takhle jeste Nela, Laura, Iva, Leona, Klara, vic uz si nepamatuju… uz je to davno.
A svatky neslavime, takze nam nevadi, ze ma jedno dite svatek pred Vanoci a druhe ma mezi narozeninami a svatkem necely tyden.
@Anonymní píše:
@ropucha 02 já se přiznám, že jsem víc pro tu Julii, nemám ráda jména typu Ludmila, Jarmila… a ta Kamila je právě na ten způsob. Jenže Julča se nám moc nehodí svátkem.
Příspěvek upraven 06.05.23 v 10:21
Nám se Kamila líbí natolik, že jsme ho dali dceři
mně přišlo vždy krásné včetně ( často neoblibeného) oslovení Kamčo. Julie se mi líbí také.
Já mám Kamilu dceru a ještě snachu. Když se s ní můj syn seznámil v autobuse, nevěřila mu, že se tak jmenuje jeho sestra, že Kamil je málo..Jinak jí říkáme Kamčo, Kámo, Kačenko, Kamulo ![]()
Já jsem se jménem Kamila spokojená. Na „Mili“ teda neslyším, ale nejradši mám oslovení „Kami“
@Anonymní píše:
Ahoj. Zajímají mě Vaše názory na jméno Kamila. Jak doma říkáte, Vy co se tak jmenujete, jak jste spokojené, prostě všechny zajímavosti a postřehy k tomuto jménu sem. Děkuji za ponechání anonymu, výběr je zatím tajný. E.
Nelíbí.. Radši ve verzi Camilla anebo Kamala.
Tak já jsem Kamila. Moc se mi to nelíbí a radši bych byla tuctová třeba Tereza. Nemám ráda ani oslovení Kamčo, nejlépe snaším Kami. Co jsem se ale vdala za muže cizince tak s tím příjmením to vypadá dobře, když to vidím někde napsané