Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anna766 píše:
Prej brutální exotika![]()
mě naštvala mamka tehdy, prej Filipa nedávejte, to je jak na psa
Jako dítě jsem si dělala kreslenou knihu o dvou kamarádkách a nazvala jsem jí O Julce a Emilii. Mamka mě moc nepodpořila
řekla, že jsou to jména jak pro cikánky a dodnes to mám v hlavě. Já to potom ani do školy nenesla, jak jsme ukazovali co koho baví. Styděla jsem se, že jsem to tak trapně cikánsky pojmenovala…no a dnes jsou jména naprosto v poho. Emiček a Julii je spousta.
Krásné jméno. Mám kamarádku Kamilu. Líbí se mi když jí babička říká Kamko. Já většinou Kami nebo Kamišáku ![]()
Mám neteř Kamilu, moc hezké a ne časté. Říká se jí většinou Kamilko, Kamčo, Kami.
@Anna766 píše:
Prej brutální exotika![]()
mě naštvala mamka tehdy, prej Filipa nedávejte, to je jak na psa
Tak to máme stejnou zkušenost. Mě u prvního syna kamarádka říkala: Prosím tě Filip se jmenuje každý pes tady u nás na kopci. Akorát já na ní dala a to jméno jsem vypustila. Ale došlo na něj, jen až u třetího syna. Bylo to jméno, které jsem si vždycky přála a tak, když jsme se dozvěděli, že budeme mít třetího syna, tak manžel říkal:Aspoň budeš mít toho svého Filípka. Naštěstí náš Filip neměl ve školce a na ŽŠ spolužáky se stejným jménem. Až teď na gymplu a to je paradox, protože mají asi jen sedm kluků ve třídě ze 30 studentů a potká se s Filipem. ![]()
Jinak jméno Kamila se moc líbí a jak už někdo psal, každé jméno je hezké, když se hezky říká. A to se mi líbí Kamilka, Kami, možná bych svojí holčičce říkala i Kamuška nebo Kamulka a mě se tedy líbí i Kamča. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj. Zajímají mě Vaše názory na jméno Kamila. Jak doma říkáte, Vy co se tak jmenujete, jak jste spokojené, prostě všechny zajímavosti a postřehy k tomuto jménu sem. Děkuji za ponechání anonymu, výběr je zatím tajný. E.
Ahoj,
znám pár nositelek tohoto jména a říkám jim Kamčo, Kamí, ve škole jsme ji říkali Kámo
Má moc obdob. Ale už se moc nedává, docela škoda. Je to pěkné jméno ![]()
Kamila je krásný jméno. Uvažovala jsem nad ním u druhé holčičky ale nedala sem je. Tak možná na třetí pokus ![]()
Taky jsem Kamila
to jméno se mi docela líbí, moc lidí ho nemá ![]()
Kamča se mi moc nelíbí jako oslovení ale říkají mi - Kami, Kamísku, Kam… Kámo taky zvlášt na základce a kamarádka ze srandy říkala „Klamina“ ![]()
Ahoj, uvažujeme nad tímto jménem. Zatím je ve výběru s Julií. Kamila nám vychází lépe co se týče svátku a narozenin. Je tu někdo, kdo říká Kamile třeba Mili? Prosím anonym nebo smazat. Chodí sem blízká rodina.
Obě jména jsou moc pěkná
Ještě jsem neslyšela říkat Kamile Mili, spíš Kami, ale je to pěkná zdrobnělina a nabízí se to.
Kamila je moc pěkné jméno. A v mém okolí se s Julčama roztrhl pytel, je jich pomalu jako Sofinek a Emiček.
Kamila je má sestřenice, nejvíce se jí říká Kamco, ale její rodiče jí hodně říkali Kamousi..
@ropucha 02 já se přiznám, že jsem víc pro tu Julii, nemám ráda jména typu Ludmila, Jarmila… a ta Kamila je právě na ten způsob. Jenže Julča se nám moc nehodí svátkem. ![]()
@Anonymní píše:
@ropucha 02 já se přiznám, že jsem víc pro tu Julii, nemám ráda jména typu Ludmila, Jarmila… a ta Kamila je právě na ten způsob. Jenže Julča se nám moc nehodí svátkem.
Na svátek kašli. Já mám mezi narozeninama a svátkem je pár dnů, a nikdy jsem z toho trauma neměla. Dej, co se ti víc líbí, obě jména jsou pěkná a mezinárodní.