Jméno Kamila

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5837
11.12.17 07:06
@Anna766 píše:
Prej brutální exotika :lol: :mrgreen: mě naštvala mamka tehdy, prej Filipa nedávejte, to je jak na psa

Jako dítě jsem si dělala kreslenou knihu o dvou kamarádkách a nazvala jsem jí O Julce a Emilii. Mamka mě moc nepodpořila :lol: řekla, že jsou to jména jak pro cikánky a dodnes to mám v hlavě. Já to potom ani do školy nenesla, jak jsme ukazovali co koho baví. Styděla jsem se, že jsem to tak trapně cikánsky pojmenovala…no a dnes jsou jména naprosto v poho. Emiček a Julii je spousta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
14.12.17 22:22

Krásné jméno. Mám kamarádku Kamilu. Líbí se mi když jí babička říká Kamko. Já většinou Kami nebo Kamišáku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.12.17 20:03

Kamila je krásné jmeno :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
17.12.17 20:08

Kamčo, Kafčo :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32877
17.12.17 20:11

Mám neteř Kamilu, moc hezké a ne časté. Říká se jí většinou Kamilko, Kamčo, Kami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
17.12.17 20:22
@Anna766 píše:
Prej brutální exotika :lol: :mrgreen: mě naštvala mamka tehdy, prej Filipa nedávejte, to je jak na psa

Tak to máme stejnou zkušenost. Mě u prvního syna kamarádka říkala: Prosím tě Filip se jmenuje každý pes tady u nás na kopci. Akorát já na ní dala a to jméno jsem vypustila. Ale došlo na něj, jen až u třetího syna. Bylo to jméno, které jsem si vždycky přála a tak, když jsme se dozvěděli, že budeme mít třetího syna, tak manžel říkal:Aspoň budeš mít toho svého Filípka. Naštěstí náš Filip neměl ve školce a na ŽŠ spolužáky se stejným jménem. Až teď na gymplu a to je paradox, protože mají asi jen sedm kluků ve třídě ze 30 studentů a potká se s Filipem. ;)

Jinak jméno Kamila se moc líbí a jak už někdo psal, každé jméno je hezké, když se hezky říká. A to se mi líbí Kamilka, Kami, možná bych svojí holčičce říkala i Kamuška nebo Kamulka a mě se tedy líbí i Kamča. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
18.12.17 13:44
@Anonymní píše:
Ahoj. Zajímají mě Vaše názory na jméno Kamila. Jak doma říkáte, Vy co se tak jmenujete, jak jste spokojené, prostě všechny zajímavosti a postřehy k tomuto jménu sem. Děkuji za ponechání anonymu, výběr je zatím tajný :-). E.

Ahoj,

znám pár nositelek tohoto jména a říkám jim Kamčo, Kamí, ve škole jsme ji říkali Kámo :D Má moc obdob. Ale už se moc nedává, docela škoda. Je to pěkné jméno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gita24
13.2.18 21:44

Kamila je krásný jméno. Uvažovala jsem nad ním u druhé holčičky ale nedala sem je. Tak možná na třetí pokus :palec:

• Citovat
  • Upravit
68
17.2.18 20:53

Taky jsem Kamila :srdce: to jméno se mi docela líbí, moc lidí ho nemá ;)
Kamča se mi moc nelíbí jako oslovení ale říkají mi - Kami, Kamísku, Kam… Kámo taky zvlášt na základce a kamarádka ze srandy říkala „Klamina“ :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.20 14:19

Ahoj, uvažujeme nad tímto jménem. Zatím je ve výběru s Julií. Kamila nám vychází lépe co se týče svátku a narozenin. Je tu někdo, kdo říká Kamile třeba Mili? Prosím anonym nebo smazat. Chodí sem blízká rodina.

• Citovat
  • Upravit
860
20.6.20 14:35

Obě jména jsou moc pěkná :palec: Ještě jsem neslyšela říkat Kamile Mili, spíš Kami, ale je to pěkná zdrobnělina a nabízí se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
20.6.20 14:40

Kamila je moc pěkné jméno. A v mém okolí se s Julčama roztrhl pytel, je jich pomalu jako Sofinek a Emiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
20.6.20 14:45

Kamila je má sestřenice, nejvíce se jí říká Kamco, ale její rodiče jí hodně říkali Kamousi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.20 14:50

@ropucha 02 já se přiznám, že jsem víc pro tu Julii, nemám ráda jména typu Ludmila, Jarmila… a ta Kamila je právě na ten způsob. Jenže Julča se nám moc nehodí svátkem. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3796
20.6.20 14:53
@Anonymní píše:
@ropucha 02 já se přiznám, že jsem víc pro tu Julii, nemám ráda jména typu Ludmila, Jarmila… a ta Kamila je právě na ten způsob. Jenže Julča se nám moc nehodí svátkem. :mrgreen:

Na svátek kašli. Já mám mezi narozeninama a svátkem je pár dnů, a nikdy jsem z toho trauma neměla. Dej, co se ti víc líbí, obě jména jsou pěkná a mezinárodní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze