Jméno Kamila

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
10.12.17 15:39
@terinka4444 píše:
@Klopotkova TENKRÁT tEREZA VŮBEC NEBYLO ČASTÉ JMÉNO, pardon za caps, a teď už taky pomalinku se sune na druhou příčku :mrgreen: Izabela je krásné jméno. Elena je teď zaky módní a Dorota bych taky nedala. Naše Terka, jak jí řeknu Terezo, tak sebou taky škubne, v první třídě plakal, proč jí paní učitelka nadává. Takže tvar Terezo používám často, aby si na něj zvykla, a Kamilce Kamilo říkám od malinka, takže ta na to jméno v tom základním tvaru negativně nereaguje. Spíš lidi okolo, že nepoužívám zdrobnělinu :mrgreen:

Nedávalo, až jsem měla cca 5 let, tak se tak nějak začalo dávat a kolem cca roku 95 to začal byt boom.

Já jsem myslela, že na druhé příčce je už cca 4 roky, na prvním je dlouhodobě Eliška nebo Anna a až potom Tereza, někde jsem to četla, tak nevím. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
29436
10.12.17 15:45
@Anna766 píše:
@terinka4444 vidíš a já tu žádnou(tady v okolí) neznám, teda jednu Karolínu vkastně jo, je to dcery býv. spolužačka která se jmenuje po otci Karlovi.Ale malou ne. A Kamilu, ani malou, ani velkou. Terezka tu sem tam je. Jedna ve školce u Kris, dcera měla taky myslím ve škole nějakou.
Hale já to mám podobně, léta jsem měla vysněnou pro dceru Kristýnku, nikde žádná, jakmile jsem jednu měla doma, jako by se s nimi roztrhl pytel :roll:.To samé kluk, neznala jsem jediného Filipa, jakmile jsem dala jméno Filip synovi, Filipů všude:

Přesně takhle jsem to měla s Filipem taky. Neznala jsem jediného do doby, než se mi Filip narodil. :mrgreen: Ve školce, ve třídě, jsou 3 a znám jich tu několik dalších, mladších.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
10.12.17 15:50
@Anna766 píše:
@terinka4444 vidíš a já tu žádnou(tady v okolí) neznám, teda jednu Karolínu vkastně jo, je to dcery býv. spolužačka která se jmenuje po otci Karlovi.Ale malou ne. A Kamilu, ani malou, ani velkou. Terezka tu sem tam je. Jedna ve školce u Kris, dcera měla taky myslím ve škole nějakou.
Hale já to mám podobně, léta jsem měla vysněnou pro dceru Kristýnku, nikde žádná, jakmile jsem jednu měla doma, jako by se s nimi roztrhl pytel :roll:.To samé kluk, neznala jsem jediného Filipa, jakmile jsem dala jméno Filip synovi, Filipů všude :zed:

To je tak se vsim :mrgreen:. Muj bratranec je Filip (1974) v te dobe brutalni exotika a ja Lucie (1979), to jmeno v te dobe ani nebylo v kalendari a pak prisel v polovine osmdesatek jeho boom. Nenadelas nic :nevim:. A kazde jmeno je pro me hezke, kdyz se rika s citem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
10.12.17 15:58

@vonajebohyne Šup do bažiny, ale rychle :pankac:  :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
10.12.17 16:00
@Adinal píše:
@vonajebohyne Šup do bažiny, ale rychle :pankac: :mrgreen:.
:jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
10.12.17 16:46
@axlpol píše: …říkáme jí Kamča, Kamilka…je to pěkné jméno a málo používané.

:mavam:, kde se flákáš? Už nediskutuješ v Ulici?

• Citovat
  • Upravit
5837
10.12.17 19:48
@Klopotkova píše: :mavam:, kde se flákáš? Už nediskutuješ v Ulici?
:lol: :lol: dík, potěšila jsi mě :mavam: děti chodí do postýlek o trochu později a už nestíhám koukat, takže vidím jen utržky a nejsem v obraze, ale měla bych nakouknout bo jsem úplně mimo co se tam děje :lol:

Jinak ke Kamile, Kamči, Kami…vzpomněla jsem si na písničku Mama Kami (Fontána pro Zuzanu, film hrůza, ale hudba supr) :lol: hned jsem jí skoukla na youtube

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
10.12.17 19:55
@axlpol píše: :lol: :lol: dík, potěšila jsi mě :mavam: děti chodí do postýlek o trochu později a už nestíhám koukat, takže vidím jen utržky a nejsem v obraze, ale měla bych nakouknout bo jsem úplně mimo co se tam děje :lol:Jinak ke Kamile, Kamči, Kami…vzpomněla jsem si na písničku Mama Kami (Fontána pro Zuzanu, film hrůza, ale hudba supr) :lol: hned jsem jí skoukla na youtube

Mně ta mama Kami taky naskočila :lol: Souhlasím, film nic moc, vlastně jsem poprvé ani nepochopila ten děj :lol:, ale hudba super a krásná Vejmělková.
Určitě se někdy ukaž, my Tě do obrazu trochu zasvětíme :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1966
10.12.17 20:03

Jméno Kamila se mi nelíbí vůbec. Ještě horší je jeho mužská verze Kamil, kterou mám spolu se jménem Leoš zařazenou na seznamu jmen, které by měli zrušit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.17 20:18

Kamila je pěkné jméno, působí tak nějak vznešeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
10.12.17 20:21

Nelíbí se mi, na mě je moc… :think:…florální

nevím proč, mě ta florální jména nějak nejedou…Květa, Růžena, Rosa, Iris…nějak neeee

oslovení Kamčo mi „trhá“ uši, tohle jméno nějak ne, nezní mi, nicméně mužskou variantu Kamil považuji za ještě o něco horší

:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
10.12.17 21:29
@Lette píše:
Jméno Kamila se mi nelíbí vůbec. Ještě horší je jeho mužská verze Kamil, kterou mám spolu se jménem Leoš zařazenou na seznamu jmen, které by měli zrušit.

Mně se strašně nelíbí jméno Antonín a Ivan, ty by měly zrušit :mrgreen:, úplně ta jména nesnáším a přitom je nemám ani s nikým spojené.

• Citovat
  • Upravit
148494
10.12.17 22:11
@axlpol píše: :lol: :lol: dík, potěšila jsi mě :mavam: děti chodí do postýlek o trochu později a už nestíhám koukat, takže vidím jen utržky a nejsem v obraze, ale měla bych nakouknout bo jsem úplně mimo co se tam děje :lol:Jinak ke Kamile, Kamči, Kami…vzpomněla jsem si na písničku Mama Kami (Fontána pro Zuzanu, film hrůza, ale hudba supr) :lol: hned jsem jí skoukla na youtube

Taky se hlásím, zrovna včera mi došlo že nepíšeš :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148494
10.12.17 22:14
@vonajebohyne píše:
To je tak se vsim :mrgreen:. Muj bratranec je Filip (1974) v te dobe brutalni exotika a ja Lucie (1979), to jmeno v te dobe ani nebylo v kalendari a pak prisel v polovine osmdesatek jeho boom. Nenadelas nic :nevim:. A kazde jmeno je pro me hezke, kdyz se rika s citem.

Prej brutální exotika :lol: :mrgreen: mě naštvala mamka tehdy, prej Filipa nedávejte, to je jak na psa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
10.12.17 23:35
@Anna766 píše:
Prej brutální exotika :lol: :mrgreen: mě naštvala mamka tehdy, prej Filipa nedávejte, to je jak na psa

A nas Filip ma sestru Ditu…to bylo pry jako na cokla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze