Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anna766 píše:
@terinka4444 vidíš a já tu žádnou(tady v okolí) neznám, teda jednu Karolínu vkastně jo, je to dcery býv. spolužačka která se jmenuje po otci Karlovi.Ale malou ne. A Kamilu, ani malou, ani velkou. Terezka tu sem tam je. Jedna ve školce u Kris, dcera měla taky myslím ve škole nějakou.
Hale já to mám podobně, léta jsem měla vysněnou pro dceru Kristýnku, nikde žádná, jakmile jsem jednu měla doma, jako by se s nimi roztrhl pytel.To samé kluk, neznala jsem jediného Filipa, jakmile jsem dala jméno Filip synovi, Filipů všude:
Přesně takhle jsem to měla s Filipem taky. Neznala jsem jediného do doby, než se mi Filip narodil.
Ve školce, ve třídě, jsou 3 a znám jich tu několik dalších, mladších.
@Anna766 píše:
@terinka4444 vidíš a já tu žádnou(tady v okolí) neznám, teda jednu Karolínu vkastně jo, je to dcery býv. spolužačka která se jmenuje po otci Karlovi.Ale malou ne. A Kamilu, ani malou, ani velkou. Terezka tu sem tam je. Jedna ve školce u Kris, dcera měla taky myslím ve škole nějakou.
Hale já to mám podobně, léta jsem měla vysněnou pro dceru Kristýnku, nikde žádná, jakmile jsem jednu měla doma, jako by se s nimi roztrhl pytel.To samé kluk, neznala jsem jediného Filipa, jakmile jsem dala jméno Filip synovi, Filipů všude
To je tak se vsim
. Muj bratranec je Filip (1974) v te dobe brutalni exotika a ja Lucie (1979), to jmeno v te dobe ani nebylo v kalendari a pak prisel v polovine osmdesatek jeho boom. Nenadelas nic
. A kazde jmeno je pro me hezke, kdyz se rika s citem.
@axlpol píše: …říkáme jí Kamča, Kamilka…je to pěkné jméno a málo používané.
, kde se flákáš? Už nediskutuješ v Ulici?
@Klopotkova píše:, kde se flákáš? Už nediskutuješ v Ulici?
Jinak ke Kamile, Kamči, Kami…vzpomněla jsem si na písničku Mama Kami (Fontána pro Zuzanu, film hrůza, ale hudba supr)
hned jsem jí skoukla na youtube
@axlpol píše:![]()
dík, potěšila jsi mě
děti chodí do postýlek o trochu později a už nestíhám koukat, takže vidím jen utržky a nejsem v obraze, ale měla bych nakouknout bo jsem úplně mimo co se tam děje
Jinak ke Kamile, Kamči, Kami…vzpomněla jsem si na písničku Mama Kami (Fontána pro Zuzanu, film hrůza, ale hudba supr)
Mně ta mama Kami taky naskočila
Souhlasím, film nic moc, vlastně jsem poprvé ani nepochopila ten děj
, ale hudba super a krásná Vejmělková.
Určitě se někdy ukaž, my Tě do obrazu trochu zasvětíme ![]()
Jméno Kamila se mi nelíbí vůbec. Ještě horší je jeho mužská verze Kamil, kterou mám spolu se jménem Leoš zařazenou na seznamu jmen, které by měli zrušit.
Nelíbí se mi, na mě je moc…
…florální
nevím proč, mě ta florální jména nějak nejedou…Květa, Růžena, Rosa, Iris…nějak neeee
oslovení Kamčo mi „trhá“ uši, tohle jméno nějak ne, nezní mi, nicméně mužskou variantu Kamil považuji za ještě o něco horší
@Lette píše:
Jméno Kamila se mi nelíbí vůbec. Ještě horší je jeho mužská verze Kamil, kterou mám spolu se jménem Leoš zařazenou na seznamu jmen, které by měli zrušit.
Mně se strašně nelíbí jméno Antonín a Ivan, ty by měly zrušit
, úplně ta jména nesnáším a přitom je nemám ani s nikým spojené.
@axlpol píše:![]()
dík, potěšila jsi mě
děti chodí do postýlek o trochu později a už nestíhám koukat, takže vidím jen utržky a nejsem v obraze, ale měla bych nakouknout bo jsem úplně mimo co se tam děje
Taky se hlásím, zrovna včera mi došlo že nepíšeš ![]()
@vonajebohyne píše:
To je tak se vsim. Muj bratranec je Filip (1974) v te dobe brutalni exotika a ja Lucie (1979), to jmeno v te dobe ani nebylo v kalendari a pak prisel v polovine osmdesatek jeho boom. Nenadelas nic
. A kazde jmeno je pro me hezke, kdyz se rika s citem.
Prej brutální exotika
mě naštvala mamka tehdy, prej Filipa nedávejte, to je jak na psa
@Anna766 píše:
Prej brutální exotika![]()
mě naštvala mamka tehdy, prej Filipa nedávejte, to je jak na psa
A nas Filip ma sestru Ditu…to bylo pry jako na cokla.
Nedávalo, až jsem měla cca 5 let, tak se tak nějak začalo dávat a kolem cca roku 95 to začal byt boom.
Já jsem myslela, že na druhé příčce je už cca 4 roky, na prvním je dlouhodobě Eliška nebo Anna a až potom Tereza, někde jsem to četla, tak nevím.