Jméno Martin pro chlapečka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15005
20.7.19 17:39
@Anonymní píše:
A mohu se zeptat, jak manzelovi rikate? Jen Martine nebo pouzivate i nejakou zdrobnelinu jmena? Mne prave napada jen Martin/Martinek :nevim:

Občas mě napadne, že ke zdejší registraci by se mohly podstupovat lehčí psychotesty, aby se vyselektovaly takové dotazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5064
20.7.19 17:45

Máme desetiletého Martina. Nejčastěji je to Marťa, Martin. Jméno, se kterým to bude prostě chlap. Znám malého Floriána, Fabiána, Damiána, a další všelijaké za mě,, in patlaniny,, Kolik z nich, dá asi hrdě takové jméno svým potomkům? Pak se můžou tvořit statistiky oblíbenosti versun módní stádové vlně. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61146
20.7.19 17:46
@Kfětoslava píše:
Občas mě napadne, že ke zdejší registraci by se mohly podstupovat lehčí psychotesty, aby se vyselektovaly takové dotazy.

No jako tolik lidi napise, ze ma doma malyho martinka, a zepta se zrovna uzivatelky jak rika manzelovi :mrgreen: myslim, ze tam so bohate vystaci s Martinem :mrgreen: a nebo by zakladatelce nejak pomohlo kdyby ji rekla, ze manželovi rika milacku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
20.7.19 19:42

Mam pritele martina a libi se mi to jmeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
20.7.19 19:53

@pe-terka ani ne. Na starsiho volám Marťo Martine Martinku a na malyho Mates Matysku Mateji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15412
20.7.19 20:23

Martinů znám dost velkých i malých, říká se jim všelijak i třeba Máťo, což mě připadá docela hrozny patvar. Já bych zůstala u Martina nebo Martínka, jméno jako takové vnímám neutrálně, neurazí, nenadchne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
20.7.19 20:32

Mám doma dva. Jednoho malého a jednoho velkého. :D Malému říkám Marťo, Martínku, Marťulko, Martíku, Marťásku.
Mám to jméno ráda už od malička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko