Jméno Olga

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5808
23.12.14 17:22
@JLP píše:
Mně by vadilo jedině to, že bych si vždy vzpomněla na jmenovkyni Hepnarovou… :oops:

Mě se autonaticky vybaví Havlová…
A taky ruská kněžna, později svatá a obě jsou docela zajímavé damy a jméno se mi líbí i bez nich…a teda je i „nadnárodní“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
23.12.14 17:27

Mně se nelíbí. A ani se mi nelíbí různé tvary tohoto jména.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
23.12.14 17:27

@Gosi jojo…nadnarodni je. Kdykoliv jsem s tim jmenem prisla do ciziny, automaticky me meli za Rusku nebo Ukrajinku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
23.12.14 17:31

Mě se strašně nelíbí, ale každému se líbí neco jineho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.12.14 17:33

Je tvrdé a i já na něj mám alergii, takže já bych ho nedala. Ale Olgo se jí říkat těžko bude, spíš Olino, a to je děsné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
23.12.14 18:09

Libi se vam, dejte ho. Vyber chvalim, na dnesni dobu je neobvykle, me stvou Emy, Natalky, Elisky apod. Tech je na kazdem kroku. Znam Olgu, rikaji ji Olina, Oli, Olca atd. Jako a ze se nositelkam nelibi… to neni o jmenu. Polovina lidi rekne, ze s nim neni spokojena, at se jmenuji jakkoliv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
23.12.14 18:41

Mě se líbí. Zní hrdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
23.12.14 18:50

Jméno Olga se mi líbí, je netradiční, přitom normální, není dětinské, jako moderní Sofie, Natálie apod…
Tvrdé mi nepřijde. A i kdyby bylo, tak co, nevím, proč by to mělo být špatně :)

Že se někomu nelíbí jeho jméno mi přijde takové normální, já jsem Kateřina a také své jméno celý život nesnáším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
23.12.14 18:50

Líbí se mi a mám 2 kamarádky Olgy, obě jsou moc hodné. Svým dětem říkám, že jsme jim vybrali jména, která se nám s tatínkem nejvíc líbila, byla bych ráda, aby byli na svoje jména pyšní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
23.12.14 19:09
@kouřící králík píše:
Na mě je moc Ruské

a to je snad trestne? :think:
Ja jsem Olga, a vzdy mi rikaji Olinka, Olousku,Oli.Je krasne jmeno a jestli se vam libi-to je dulezite.To je pravda, radsi "tvrde " jmeno Olga, nez zaplava Terezek, Elisek…A zvlast u starych lidi je legracni pak Eliska, Stepanka…Tohle se mi nelibi, copak stara pani a Eliska. Elis-to je jina.To je priklad. A tak Olga zni vzdy hrde a pekne. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
23.12.14 19:11

Me prijde lepsi jmeno ne tak caste, pritom tradicni, nez mit jmeno, tkery ma kazdej treti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
23.12.14 19:14

Je to „normální“ jméno. Tak akorát pro dospělou ženskou. ;) Já bych ho nedala, ale rozhodně je lepší než další Eliška, Tereza atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
23.12.14 19:14

Olinku znám a to jméno se mi líbí :) Nikdy jsem jíneřekla Olgo, ale Oli a různé jiné zdrobněliny jsou fajn :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
23.12.14 21:32

Ja jsem taky Olga. Doma mi rikali Olco, Olus, Oli, Olino a bracha kdyz mi nadaval tak Olinaku.. :mrgreen: ale nikdy mi to neprislo divny nebo blby… Naopak jsem litovala sestrenku Katerinu, ktere doma rikali Kaceno a decka ji rikali Kachno…:-( Cim jsem byla starsi tim vic se mi libilo, ze to neni bezne jmeno a ze je ruske, to mi taky nikdy nevadlo. A kamaradi mi rikaji Oli… (ale moje dcera se jmenuje jinak…:-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
23.12.14 21:49

Mě se líbí, a moc se mi líbí když se oslovuje Oli, Olinko :lol: A hlavně ho nemá každá druhá holčička. Třeba na Elišku, Natálku a Terezku už mám alergii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze