Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já mám vybrané jméno Anetka, ale ještě by to chtělo otěhotnět a mít opravdu holku
U nás v rodině jsem jediná holka a u manžela je to jen samý kluk ![]()
Ze jmen, co jsi na začátku uvedla, dej Elišku. Já ji taky chtěla, manželovi se to moc nelíbilo, tak jsme špekulovali, až nás napadla Elisa - jenže to by asi na malé vesnici neměla holčička lehké, se jménem, co je tak neznámé, tak jsme nakonec vybrali Natálii
a jsem za to moc ráda
Mě se nejvíce líbí Judita..Jde z ní udělat mazlivé mimi - Judi, Dituško, Juditko..
Ale v dospělosti si lze představit i 40ti letou Juditu ( což u Bereniky mi moc nejde)..
Ale to nejsou samozřejmě kritéria..Důležité je, aby jste se shodli s manželem a opravdu se to líbilo vám..
My měli vybranou Juditu i Justýnu a Báru ( né Barboru)..
ahojky me by se libila Eliska, my cekame holcicku a rozhodujem se mezi Kristynkou a Kacenkou
Ahoj,
máme doma Elišku, to jméno se mi líbí už 13 let:-)
Vím že jich je dost,ale prostě mě to nevadilo..druhé jméno pro holčičku jsem měla Anežka, to zní hezky v dospělosti i dětství..
Jiná tebou uvedená jména se mi teda moc nelíbí..možná ještě Berenika..
Beru*Beru píše:
Chtěla bych znát váš názor na jména pro holčičku. S manželem by se nám líbilo: Eliška, Judita, Dorota, Berenika, Magdaléna, Anežka. Co byste daly vy? S našim příjmením znějí všechny, lze si to představit ale na dospělé? A jaké jsou vaše tipy na holčičí jméno?
Eliško je krásné jméno, ale dává se hodně.
Dorotu znám asi 11 letou holku, je jich málo a zní to moc hezky.
Magdaléna je moje kolegyně v práci, ona je teda Magda, ale to už je jedno. Je to moc hezké jméno.
Anežka byla moje prababička a nakonec mám i neteř s tímto jménem. Není jich moc, dá se říkat hodně způsoby, hezké jméno.
Judita, k té nemám nějak vztah, jméno se mi moc nelíbí.
Berenika, to se mi hned vybaví beranice, pro mě taky nic moc.
…takhle to vidím já. Přeju šťastný výběr.
Strašně moc se mi líbí Anežka, Anetka, Verunka, Anička, Viktorka. Mám ráda klasická jména, žádná speciální.. jako občas vidím, že lidé dávají (dělám na evidenci obyvatel a to se občas nestačím divit).
Petinaa píše:
Strašně moc se mi líbí Anežka, Anetka, Verunka, Anička, Viktorka. Mám ráda klasická jména, žádná speciální.. jako občas vidím, že lidé dávají (dělám na evidenci obyvatel a to se občas nestačím divit).
hihi..nedávno jsme byli na vítání občánků a byl tam normálně Fantomas!!!
to si jako myslím,že je síla.. ![]()
coo??Fantomas???proboha..a já si myslela že Timea je exotický a divný ![]()
Moje známá Má holčičku jménem Tirsten
Říká ji Tir (mě to zní jako kdyby volala na nákladák) ![]()
Laskecka píše:
Moje známá Má holčičku jménem TirstenŘíká ji Tir (mě to zní jako kdyby volala na nákladák)
mě se moc líbí Judita, Magdaléna i Anežka je pěkné
my doma máme Justýnu
Beru*Beru píše:
Jak myslíš hanlivé? Jako nadávka?
vypadas jak dorota-to se u nas rikalo,kdyz se nejake ditko spatne obleklo,napr.shrnute puncochace,moc dlouha sukne atd…