Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
jinak se me nejlip libi berenika,nebo matylda.my mame fionu.
Ode mě taky hlas pro Magdalénu. Já bych moc chtěla Madlenku a nedávno jsem zjistila, že by povolili i zkrácené Madlen ![]()
Tak já ne-Magda nebo Madla se mi nelíbí.Ono je jiné malá holčička Madlenka-to je hezké,ale vyroste a Madlooo,Magdooo-nic moc,ale Majdo už jde.Líbí se mi Zuzanka a všimla jsem si že silné jméno je Iveta-všechny co znám jsou silné ženské a úspěšné v životě
.Je to každého věc,ale musíte si říct „chtěla bych se tak jmenovat já“?-a já bych tedy Anežka,Magda,Dorota
být nechtěla(Kallkapa nemá ale špatný nápad s Theodorou
,Elišek je moc a taky nic moc-tak jedině tedy Judita,Berenika.My máme Sáru(měla být Bára což jsem chtěla vždy,ale trefila jsem se do doby,kdy jich dávali jako nyní Elišek
tak Sára,Johanka nebo Ivanka(když si vzpomenu jak jsem celé těhu volala po bytě jakože ji volám-a nevěděla
-rozhodla jsem se až jsem ji viděla-i když v porodnici protestovali,chtěli to vědět předem,ale měli smůlu-byla venku a bylo jasno
(měla jsem u porodu kamarádku a i ta(i když původně byla pro Ivanku)řekla,že to je jasná Sára
a stříkaly jí slzy rovně do dálky-to jsem jindy v životě neviděla
.
Příspěvek upraven 03.11.11 v 01:19
Janichka píše:zibinovi píše:Dorotka je krasne jmeno:)
Ahoj, tak my máme doma pětiletou Alžbětku a dvouletou DorotkuMáme rádi staročeská málo používaná jména a nebojíme se, že by v dospělosti měly nějaký problém
třetí vysněné mám Magdalénka nebo Editka. Za mě je teď opravdu přeeliškováno.Je tolik krásných jmen tak proč dávat stále ta TOP, ale samozřejmě je to každého rozhodnutí.Všechna jména z tvého seznamu jsou moc pěkná.Tak dobrý výběr.
Ja chtela Johanku ale manzel ne:( tak cekame Dominiku:)
no on i syn Hapky Kašpar-chudák kluk.
Ivanuela píše:Petinaa píše:
Strašně moc se mi líbí Anežka, Anetka, Verunka, Anička, Viktorka. Mám ráda klasická jména, žádná speciální.. jako občas vidím, že lidé dávají (dělám na evidenci obyvatel a to se občas nestačím divit).hihi..nedávno jsme byli na vítání občánků a byl tam normálně Fantomas!!!
to si jako myslím,že je síla..
Tak ale bude stačit,když si to dá v dospělosti upravit a vyjmout Fan
![]()
Ivanuela píše:Petinaa píše:
Strašně moc se mi líbí Anežka, Anetka, Verunka, Anička, Viktorka. Mám ráda klasická jména, žádná speciální.. jako občas vidím, že lidé dávají (dělám na evidenci obyvatel a to se občas nestačím divit).hihi..nedávno jsme byli na vítání občánků a byl tam normálně Fantomas!!!
to si jako myslím,že je síla..
LLenča píše:
Ahoj, pokud budeme mít holčičku, tak to bude Nela. Původně jsem chtěla Kateřinu, ale vzhledem k docela dlouhému příjmení jsem „přesedlala“ na Nelu. Nela je měkké jméno a také krátké. Nelinka. Jo, do toho jména jsem se zamilovala.![]()
![]()
A manžel souhlasí. Jsem ho přesvědčila.
Beru*Beru píše:
No myslím že máme teda čtyři adeptky: Berenika, Magdalena, Dorota, Judita. Do května času dostiNo a pak se dozvíme v prosinci, že to bude na sto pro kluk a budu otvírat novou diskuzi s klučičíma jménama
Mě se líbí nejvíc Magdaléna
Kamarádka má v občance jméno Magda a nelíbí se ji když ji zase řekne Magdaléno ![]()
Já mám pro holčičku vybrané jméno Natálie ![]()
A u nás to měla být taky Eliška, ale termín jsem měla 7.10. a Eliška má svátek 5.10., hodně se mi taky líbilo jméno Rozárie, no a nakonec máme Viktorku. Narodila se o pět týdnů dřív, jména jsem vyplňovala v bolestech při cestě do porodnice:-)
Ivy5 píše:
A co Beáta místo Bereniky(to je moc dlouhé),ale já bych byla tedy z těchto pro Juditu-hodí se jak na mímo tak na dospělou ženu a i v pubertě je hezké,takže vlastně je super
Beru*Beru píše:
No myslím že máme teda čtyři adeptky: Berenika, Magdalena, Dorota, Judita. Do května času dostiNo a pak se dozvíme v prosinci, že to bude na sto pro kluk a budu otvírat novou diskuzi s klučičíma jménama
Ahoj holky, nechci zakládat novou diskuzi, ale potřebovala bych trošku poradit. Mám doma dceru Blanku a pokud druhé mimčo bude zase holčička, tak bych chtěla nějaké jméno, které se hodí k Blance a které se zároveň moc nedává (žádná Barunka, Adélka, Anička apod.)
Takže zatím jsem vybrala Pavla, Soňa, Hanka, Šárka.
Můžete mi napsat váš názor, popř. vaše tipy? Je mi jasný, že každýmu se líbí něco jiného, ale třeba mě to pomůže se rozhodnout nebo se tady dozvím nějaký další tip.