Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, tak my máme doma pětiletou Alžbětku a dvouletou Dorotku
Máme rádi staročeská málo používaná jména a nebojíme se, že by v dospělosti měly nějaký problém
třetí vysněné mám Magdalénka nebo Editka. Za mě je teď opravdu přeeliškováno.Je tolik krásných jmen tak proč dávat stále ta TOP, ale samozřejmě je to každého rozhodnutí.Všechna jména z tvého seznamu jsou moc pěkná.Tak dobrý výběr. ![]()
zibinovi píše:
Ahoj, tak my máme doma pětiletou Alžbětku a dvouletou DorotkuMáme rádi staročeská málo používaná jména a nebojíme se, že by v dospělosti měly nějaký problém
třetí vysněné mám Magdalénka nebo Editka. Za mě je teď opravdu přeeliškováno.Je tolik krásných jmen tak proč dávat stále ta TOP, ale samozřejmě je to každého rozhodnutí.Všechna jména z tvého seznamu jsou moc pěkná.Tak dobrý výběr.
ted ste mě dámy potěšily
jmenuji se Edita proto jsem si dovolila vpadnout vám do diskuze..já jesli budu mít holčičku tak se bude jmenovat Viktoria Timea.Přítel je cizinec,z madarska a Timea je madarské jméno,a mě se navíc strašmě líbí
zibinovi píše:
Ahoj, tak my máme doma pětiletou Alžbětku a dvouletou DorotkuMáme rádi staročeská málo používaná jména a nebojíme se, že by v dospělosti měly nějaký problém
třetí vysněné mám Magdalénka nebo Editka. Za mě je teď opravdu přeeliškováno.Je tolik krásných jmen tak proč dávat stále ta TOP, ale samozřejmě je to každého rozhodnutí.Všechna jména z tvého seznamu jsou moc pěkná.Tak dobrý výběr.
Dorotka je krasne jmeno:)
Ja chtela Johanku ale manzel ne:( tak cekame Dominiku:)
Ahoj, pokud budeme mít holčičku, tak to bude Nela. Původně jsem chtěla Kateřinu, ale vzhledem k docela dlouhému příjmení jsem „přesedlala“ na Nelu. Nela je měkké jméno a také krátké. Nelinka. Jo, do toho jména jsem se zamilovala.
A manžel souhlasí. Jsem ho přesvědčila. ![]()
Mě se líbí Magdalena a Anežka, kámoška čeká Marianu, to se mi taky líbí ![]()
No myslím že máme teda čtyři adeptky: Berenika, Magdalena, Dorota, Judita. Do května času dosti
No a pak se dozvíme v prosinci, že to bude na sto pro kluk a budu otvírat novou diskuzi s klučičíma jménama ![]()
Mne se libi z tveho seznamu nejvic Anezka a Dorota. Ale manzela ma Dorotu, tiez spojenu, tak hanlivo. Ja by som raz chcela Vandu,Violu alebo Darju ![]()
LLenča píše:
Ahoj, pokud budeme mít holčičku, tak to bude Nela. Původně jsem chtěla Kateřinu, ale vzhledem k docela dlouhému příjmení jsem „přesedlala“ na Nelu. Nela je měkké jméno a také krátké. Nelinka. Jo, do toho jména jsem se zamilovala.![]()
![]()
A manžel souhlasí. Jsem ho přesvědčila.
Tak my máme doma Nelinku původně jsem chtěla Natálku ale je to moc dlouhé tak je to Nelinka ( Nelinda , Nelísek ) ![]()
Za mě určitě Dorota
jednu doma taky máme..
Pak se mi moc líbí Magdaléna, taky jsme ho měli v užším výběru.. ![]()
Jména máte vybraná moc hezká…Dorotku mají u nás na vesnici a je to hezké jméno i Berenika a Magdaléna tu jsem teď chtěla také ale první dcera se jmenuje Sára tak jsem chtěla druhé také krátké a tak čekáme Karinu…jména jsou všechny pěkná když se říkají hezky
ale je to boj s těma jménama jaké vybrat tak dobrý výběr ![]()