Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Darkfly26 píše:
@JohanaRottova Jak rikate, znam dokonce dva Nikoly
Ještě Tesla a to je srb. Teda, teda.
NATÁLIE – hezká, citová, materialistická i svůdná. Velké tendence k předvádění se a k žití na úrovni. Přesto ani tyto vlastnosti nesnižují její charakterové přednosti, jako jsou věrnost rodi-ně, soucit i touha pomoci trpícím lidem. Vhodná ve všech znameních. Vládne Jupiter, Měsíc, Venuše a Uran.
NIKOLA – ať už je dáno chlapci či dívce, ani jeden se v životě ne-ztratí. Jsou samostatní, závislí jen, když to opravdu cítí. Vhodné ve všech znameních. Extrémně mamonářští jsou ve Štíru a v Býku. Rovněž Lev je velmi motivuje hromadit ma-jetek Jako rodiče jsou zodpovědní a milující. Vládne Jupiter, Měsíc, Venuše a Uran.
Třeba vám to pomůže se rozhodnout.. Jaká bude podlr jmena, ktereji dáte 🙂 mne se líbí obě jména. Malých holčiček je teď vice Natalek. ![]()
@leeniik píše:
Ahoj holky
jaké jméno se Vám líbí víc?
Natálka, nebo Nikolka
Příjmení je klasické české, sedí k oběma jménum, děkuji za Vaše názory
Natalie je pěkné jméno, ale příliš četné. Nikolu mám zafixovanou jako jméno mužské.
Líbila by se mě Niké.. Niké je řecká bohyně vítězství. Je nerozlučná Diova průvodkyně. Pomoc poskytuje jak Dioj, tak ostatním Bohům a lidem.
Mne osobně se líbí třeba Odeta (což znamená bohatství) a Valdís (jeden z výkladů jest keltské ďouče).
@JohanaRottova píše:
Já bych hlavně nedala Nikola. Pak se neví zda-li je to muž či žena? Je přece Nikola Šuhaj Loupežník! Osobně bych jí dala jméno Karolína!
Zrovna Karolina znamená muž. ![]()
@Morrígan Ní_Boii píše:
Zrovna Karolina znamená muž.
Tak Karolína. :cert.
@leeniik Natálka je moc hezké jméno. Ještě aby to ladilo k příjmení a je vyhráno ![]()
Obě to jsou pěkná jména..
a obou je hodně, těch Natálek extrémně, vidím to všude kolem.. budou třeba tři ve třídě.. dala bych proto Nikolu (asi psáno česky, ale jde i Nicol, tím by se odlišila..) ![]()
Obě dvě jsou krásný a takový jemný jména ale spíše bych dala asi Natálii neboli Natalli ![]()