Jméno pro kluka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15074
10.1.12 18:57
Hodaka píše:
wirkyna píše:
mě to ani nenapadlo, když jsem čekali Dominika. Ale když se narodil, tak spousta lidí říkala… je to malý alešek? a co ten váš malý alešek? Až mě tehdy začalo být líto, že jsme to nedali.. Ale já bych po sobě jméno taky nedala, takže chápu, že se manžel bouří. Navíc mě všichni říkají jaký je pak pblm. s poštou apod.. Takže: Sebastian, Alex nebo Denis. Výběr se zužuje :mrgreen: super :palec:
Sakryš.. .ještě ve 13:30hod to byla Sofieeeeee :twisted: :twisted:
s poštou problém není, náš mladej běhá taťkoj na poštu, když tam teda není RČ, nikdy jsem žádný problém nezažila :nevim:
Jinak teda asi ten Sebastian, ale jediná zdrobnělina mě napadá Sebík a to je divný :think:

Neboj, oslovení si najdeš dost, co by tě teď nenapadly:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
10.1.12 19:01
Petra Z píše:
Mě napadl k Dominikovi Daniel…
Daniel Wirkner :think: :D
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
10.1.12 19:40

Ahojky, mám doma Jakuba a k příjmení Wirkner se to i hodí, určitě bych nedávala nějaké tvrdé jméno. Nebo Adam je hezký :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
10.1.12 20:53

Ahojky, mně by se k Vašemu příjmení a k Dominikovi líbil moc Daniel :palec: My máme doma klučíky Samuel a Simon a pro třetího v záloze Sebastien, zdrobělin si pak najdeš dost - Sebík, Sebíček, Sebulka, Bastík…já už jim pak řikala všelijak :mrgreen: tak dobře vyberte, a jak to že se tak spletli v pohlaví? pinďa byl schovanej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.12 12:04

já bych dala ondřeje - můj syn se tak jmenuje a je to myslím krásné jméno ondrášek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
11.1.12 12:07

My budeme mít Michaela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
abisek
2.3.12 20:16

dobrý den prosím o radu jaké jméno pro chlapečka se vám nejvíce líbí k přijmení Čadek- Kryštof Čadek, Štěpán Čadek nebo Oliver Čadek??? máme už doma Viktorku budu ráda za každý názor

• Citovat
  • Upravit
100
2.3.12 20:18
abisek píše:
dobrý den prosím o radu jaké jméno pro chlapečka se vám nejvíce líbí k přijmení Čadek- Kryštof Čadek, Štěpán Čadek nebo Oliver Čadek??? máme už doma Viktorku budu ráda za každý názor

Za mne Kryštof Čadek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
2.3.12 20:19

urcite OLIVER je to nadherny jeno a k prijmeni Čadek mi nesedi jmena s hackama je to takovy usislany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
2.3.12 20:19

Oliver

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
2.3.12 20:24

taky hlasuju pro Olivera, navíc se pěkně hodí ke jménu Viktorie .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
2.3.12 20:43

Ahoj…Petr,Filip,Pavel,Daniel,Matěj,Viktor,David,..... :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3153
2.3.12 21:21

Oliver ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
2.3.12 23:34
natálka píše:
Ahojky, mně by se k Vašemu příjmení a k Dominikovi líbil moc Daniel :palec: My máme doma klučíky Samuel a Simon a pro třetího v záloze Sebastien, zdrobělin si pak najdeš dost - Sebík, Sebíček, Sebulka, Bastík…já už jim pak řikala všelijak :mrgreen: tak dobře vyberte, a jak to že se tak spletli v pohlaví? pinďa byl schovanej? [/citaMy máme doma Sebastiana a říkáme mu Sebi, Sébo, Sebiku Sebičku, Sebánku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
abisek
3.3.12 09:44

jééé vsem vam moc děkuji Oliver je muj favorit manzel chce štěpána, ale toho už v okoli mame tak doufám že Oliver vyhraje moc děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure