Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Hodaka píše:wirkyna píše:s poštou problém není, náš mladej běhá taťkoj na poštu, když tam teda není RČ, nikdy jsem žádný problém nezažila
mě to ani nenapadlo, když jsem čekali Dominika. Ale když se narodil, tak spousta lidí říkala… je to malý alešek? a co ten váš malý alešek? Až mě tehdy začalo být líto, že jsme to nedali.. Ale já bych po sobě jméno taky nedala, takže chápu, že se manžel bouří. Navíc mě všichni říkají jaký je pak pblm. s poštou apod.. Takže: Sebastian, Alex nebo Denis. Výběr se zužujesuper
Sakryš.. .ještě ve 13:30hod to byla Sofieeeeee![]()
Jinak teda asi ten Sebastian, ale jediná zdrobnělina mě napadá Sebík a to je divný
Neboj, oslovení si najdeš dost, co by tě teď nenapadly:-)
Ahojky, mám doma Jakuba a k příjmení Wirkner se to i hodí, určitě bych nedávala nějaké tvrdé jméno. Nebo Adam je hezký ![]()
Ahojky, mně by se k Vašemu příjmení a k Dominikovi líbil moc Daniel
My máme doma klučíky Samuel a Simon a pro třetího v záloze Sebastien, zdrobělin si pak najdeš dost - Sebík, Sebíček, Sebulka, Bastík…já už jim pak řikala všelijak
tak dobře vyberte, a jak to že se tak spletli v pohlaví? pinďa byl schovanej?
já bych dala ondřeje - můj syn se tak jmenuje a je to myslím krásné jméno ondrášek ![]()
dobrý den prosím o radu jaké jméno pro chlapečka se vám nejvíce líbí k přijmení Čadek- Kryštof Čadek, Štěpán Čadek nebo Oliver Čadek??? máme už doma Viktorku budu ráda za každý názor
abisek píše:
dobrý den prosím o radu jaké jméno pro chlapečka se vám nejvíce líbí k přijmení Čadek- Kryštof Čadek, Štěpán Čadek nebo Oliver Čadek??? máme už doma Viktorku budu ráda za každý názor
Za mne Kryštof Čadek ![]()
urcite OLIVER je to nadherny jeno a k prijmeni Čadek mi nesedi jmena s hackama je to takovy usislany…
taky hlasuju pro Olivera, navíc se pěkně hodí ke jménu Viktorie .-)
natálka píše:
Ahojky, mně by se k Vašemu příjmení a k Dominikovi líbil moc DanielMy máme doma klučíky Samuel a Simon a pro třetího v záloze Sebastien, zdrobělin si pak najdeš dost - Sebík, Sebíček, Sebulka, Bastík…já už jim pak řikala všelijak
tak dobře vyberte, a jak to že se tak spletli v pohlaví? pinďa byl schovanej? [/citaMy máme doma Sebastiana a říkáme mu Sebi, Sébo, Sebiku Sebičku, Sebánku.
jééé vsem vam moc děkuji Oliver je muj favorit manzel chce štěpána, ale toho už v okoli mame tak doufám že Oliver vyhraje moc děkuji